Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Божа кара чи ангел охоронець - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Божа кара чи ангел охоронець Покарання за образу чи ще щось невідоме Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Lilia-22 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 травень 2010 - 16:00

Дівчата, чи було з вами таке, що коли вас несправедливо образили, то тій людині само собою робилися погані речі, на які, в принципі, вона і заслужила.

В мене такє було.
Я була вагітна десь на 6-7му місяці, поїхали ми в село до рідні.
Чоловік десь пішов і залишилась я сам на сам з родичкою, вона почала лити на мене всякій бруд, короче потріпала мені нерви. Я аж заплакала, думаю за що мені таке, але подумки подумала Бог тебе покарає за це.
Лежу на ліжку, через п*ять хвилин чую крик и сьози, це моя родичка впала на крильці і добре роздерла собі ногу до крові, під вечір кровью почала харкати свиня, завалилася на бік і почала помирати.

Як це зрозуміти, чи то Божа кара на ту людину, чи ще щось?

І так я завжди помічаю, коли мене хтось образив і зробив мені погано, тій людині рано чи пізно все повертається.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 16:33

Бог все бачить., я так завжди кажу! і можливо потім карає за якісь вчинки! я прсто стараюсь не думати про цю людину і не слідкувати за тим що з нею(ним) відбувається"
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 17:00

Я вважаю, що як ти чиниш, так і тобі віддасться - робиш добро, вернеться воно обов'язково, рано чи пізно. А робиши зло, то і назад його отримаєш.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 17:15

у мене таке було ,коли я була вагітною.Я ніколи не проклинаю,і не бажаю нікому зла.Але в той час,коли зі мною хтось поступав не справедливо,чи ображав-в нього щось траплялось невдовзі.Пам"ятаю,обідила свекруха і через пару хвилин у неї загорілася переноска,чуть ковдра не згоріла.Переляку тоді було!І це не поодинокий випадок.
Не можна ображати вагітних-ось мій висновок)))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 травень 2010 - 17:16

Цікава трактовка.
Тобто, якщо раптом щось стається з тобою, то значить ти зробив щось погане....так ?
А якщо не зробив ?....Дійсно Бог все бачить і не нам судити про такі речі. ІМХО.
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мама5ти 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 17:34

З точки зору справжнього християнства треба дивитись саме за собою, щоб не чинити зла комусь.
І якщо вже казати про Бога, то Христос вчив прощати ворогів. Дозвольте цитувати Його Слово

Цитата

Ви чули, що сказано: Люби свого ближнього, і ненавидь свого ворога. А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує, щоб вам бути синами Отця вашого, що на небі, що наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими, і дощ посилає на праведних і на неправедних. Коли бо ви любите тих, хто вас любить, то яку нагороду ви маєте? Хіба не те саме й митники роблять? Матвія 5:43-46

Нам часто ой як хочеться, щоб Бог покарав ненависну нам людину, але це не по-християнськи. Треба, все таки вчитись прощати. А Бог? Він є любов, тому бажає, щоб всі люди прийшли до Нього і від Нього навчились любити, як не дивно, і ворогів...
ІМХО.
My Signature
Синочок -1994
Донечка -1997
Донечка -1999
Синочок -2005
Донечка -1 січня 2010
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 19 травень 2010 - 17:45

просто-напросто у Всевсіті діє закон збереження енергії. Все позитине чи негативне, що зробила людина - повертається до неї. Як правило, в примноженому вигляді...
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ptaszka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 18:10

За три моїх вагітності мене не раз ображали, особливо свекруха. Але нічого з нею поганого не ставалося, тим паче зразу. Тільки один подібний випадок я знайшла у моїй першій вагітності і у вагітності її дочки. Коли я тільки завагітніла, мені ставили загрозу і лікарі радили лягати в лікарню, я тоді сказала свекрусі, а вона якраз влаштувала мене на роботу, де сама працювала і дуже не хотіла, щоб хтось знав, що я вагітна. Тому сказала, щоб менше слухала лікарів, нічого мені не бракує, а вони брешуть. Я все-одно лежала в патології 2 рази в третьому триместрі з набряками. Свекруха не вірила, що в мене є показання для лікарні і сказала, що я втікла з дому, щоб їсти не варити. І що, як вона була вагітна, то по лікарнях не вилігувалась. А через три з половиною роки її дочка при першій вагітності разів 3 теж лежала в лікарні, але певно мамочка їй такого не казала, знаю, що сильно переживала чого то так з її дочкою сталося. Не знаю, може і збіг - екологія зараз така...
А ще вона на нас злилася, що ми недостатньо, як на її думку даємо їй дитину - то її дочка з зятем не те, що на початках не давали, а тепер навіть не пускають до неї в кімнату, боюсь, щоб взагалі не настроювали проти неї, хоч у нас такого немає.
Так - що, не знаю, чи то Божа кара, бо Бог є любов, а не зло, щоб карати. Швидше це така логічна закономірність. На мою думку це пояснюється так - людина стає заручницею своїх негативних думок і бажань, хоч і адресує їх іншим. Вони, ці погані внутрішні посилання для інших, як бумеранг, хоч і летять до адресата і ранять його, а деколи і не ранять наперекір їх власникові. Але потім обов"язково вертаються до того, хто їх послав - буває зразу, а буває через багато років, коли ніхто на це не сподівається.
My Signature
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksik-de 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 18:12

Як написала мама5ти і Eleonorka :Бог є любов. І на мою думку , він не карає.
А можливо справа в Вас, можливо думку такі негативні,що матеріалізуються. Тим більше, що це не поодинокий випадок.

Повідомлення відредаговано oksik-de: 19 травень 2010 - 18:17

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 18:21

я б не казала що це правило стосується лише вагітних-Антік написала про закон збереження енергії.Його ще називають правило жнив-якщо ти комусь щось лихе зробив-твоє зло вернеться до тебе.Але то не означє що за кілька днів чи годин.

І якщо з тобою щось погане трапилось -то зовсім не означає що ти погана і щось погане комусь зробила=-іноді нам даються випробування щоб чомусь нас навчити.В мене була одна неприємна ситуація-в якій я часто повторювала чому ЦЕ саме зі мною,чим я і чоловік таке заслужили.Тепер розуміємо обоє наскільки цей урок був для нас вчасний.Не було б його-чи сталась би ця ситуація в інший час-наслідки для нас були б набагато плачевніші.

ТОму я вірю що нічого просто так не буває-якщо з тобою сталась неприємність і ти вважаєш її незаслуженою-з часом ти зрозумієш чому вона була тобі дана.І якщо тобі хтось зробив зло-ця людина також за нього відповість
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ptaszka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 18:22

oksik-de, підтримую. Замітила, що коли подумаю про те, щоб тій людині було так само зле як мені від неї в той момент, то так воно і стається. І буває та людина мучиться набагато більше від мене - і стає дуже соромно, тому стараюся не бажати в такі моменти зла, щоб потім ще й сумління не мучило. А час все розставить на свої місця...
My Signature
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Біла Троянда 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 18:54

Вагітна жінка - свята жінка, не дурно вагітним не можна відмовляти, а щось погане робити, то взагалі... Я також мала такі ситуації, але не звертала уваги. Як не смішно, відколи завагітніла, удома завелись миші, хоча перед тим 3 місяці вдома було витруїно все. Я це пов'язувала з тим що вагітним не можна відмовляти інкаше як в народі кажеться миші в шафі все перегризуть, на той час жила з бабусею, а вона часто не погоджувалась зі мною. А взагалі думаю у світі має існувати така справедливість. Пригадала одну історію. Колись подруга познайомилаз одним хлопцем, але я зразу не захотіла з ним нічого мати, так як не моє і все, а потім дізналась що вона зразу на другий день почала з ним зустрічатись, трохи обідно, але не брала до голови. А потім виявилось що він останній пияк, що він весь час в запоях, от і думаю - доля. А на весіллі у мене ( була якраз вагітна) дружки дуже мене підвели, одна дуже падкала, яка вона собі плаття купила і т.д. і мене така злість зібрала за те що вони мені натворили що слів не маю, от коли ми розпивали при вході в зал шампанське, по традиції виливала на зад і ніби нічого такого, але обляла лише її і по її сукенці, хоча могла попасти в будь-кого.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nirvana 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2010 - 10:51

Справедливість є, це точно. І що головне - з людиною, що зробить вам щось погане, трапиться якась неприємність, якщо ви їй цього і не бажаєте. Так що про погані думки, які матеріалізуються і т. д..., це не зовсім так. Сама багато разів переконувалась, що людині погане вертається :shok:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2010 - 12:54

Перегляд повідомленнямама5ти (19.5.2010, 18:34) писав:

З точки зору справжнього християнства треба дивитись саме за собою, щоб не чинити зла комусь.
І якщо вже казати про Бога, то Христос вчив прощати ворогів. Дозвольте цитувати Його Слово

Нам часто ой як хочеться, щоб Бог покарав ненависну нам людину, але це не по-християнськи. Треба, все таки вчитись прощати. А Бог? Він є любов, тому бажає, щоб всі люди прийшли до Нього і від Нього навчились любити, як не дивно, і ворогів...
ІМХО.

Перегляд повідомленняАнтік (19.5.2010, 18:45) писав:

просто-напросто у Всевсіті діє закон збереження енергії. Все позитине чи негативне, що зробила людина - повертається до неї. Як правило, в примноженому вигляді...

Погоджуюсь з обома думками.

Сьогодні мала можлівість переконатись в цьому. Вчора, по дорозі додому, мене на небезпечній ділянці дороги сильно і несподівано "підрізав" великий мерседес з з немісцевими номерами (тому і запам'ятала автомобіль), ще й ледь не переїхав чоловіка на пішоходному переході. Потім ж цей автомобіль проїхав на червоне світло на наступному світофорі.

Сьогодні в цьому ж районі бачу затор біля світофора (лише в протилежний бік). Під'їжджаю ближче, а там той мерседес з повністю побитим боком, і поруч якийсь старенький ''чобіток'', але без особливих пошкоджень. Я, звичайно, не знаю хто з них винен, але абсолютно не здивуюсь, що і цього разу водій банально "мав всіх в дупі".
Так чи інакше, закон рівноваги тут спрацював ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ладомира 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 червень 2010 - 10:21

І я вірю в Всесвітній закон відповідності - все до нас повертається.

І навіть якщо здається, що людина грішить, і їй за це нічого немає - це не правда. Просто не обов'язково воно повертається одразу, або в тій самій формі, в якій була образа. Може і за багато років накопичитись і вдарити.

Я не вірю, щ це Бог карає - мені здається це автоматичний процес, ну типу того, що коли наливаєш воду в чашку, то з пляшки виливається. Ти ж не спеціально контролюєш і виливаєш - ні воно саме, бо ти захтів наповнити чашку. Бо якось дрібно це для Бога займатися покараннями. Бог це любов, світло, і добро. А зло приносить зло саме по собі.
My Signature
Зображення
Зображення

Я - щаслива жінка. Але бути нею - це не для слабаків. (с) Марія Шнайдер
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Chemnyulya 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 червень 2010 - 18:10

Я прихильник теорії, що нічого в житті не відбувається просто так.
Все людині дається згідно її вчинків. Все в житті повертається - і добре і погане.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 23 червень 2010 - 18:40

Так, все повертається... Колись і мене так було покарано. Вилітала я з одної установи, гнала бо трамвай на зупинку під"їхав. Стояла збоку якась бабуся, побачила мене і почала кликати "Паннусю..." так жалібно. а я проігнорувала її, влетіла в той трамвай, а через кілька зупинок він якось різко затормозив і мені на ногу впала зв"язка металевих труб, яку хтось віз... Короче, зламала вона мені палець, а я себе і досі картаю, що не зупинилась, можливо тій бабусі була потрібна допомога...тому вважаю, що мене Бог покарав... :ireful:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн