Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Електрофорез - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Електрофорез Що це таке? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Танюся 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 травень 2010 - 14:37

Привіт усім! Можливо така темка уже є,но я не знайшла, тому попрошу мене перемістити якщо є. У мене таке запитання :що таке електрофорез? Нам призначив неврпатолог 10 разів і препарат Церетрум композітум і ще якийсь порошок, але не можу прочитати назву. У нас повишений трохи тонус мязів ніжок, нейросонографія в нормі, ми сидимо, повзаємо на животі, стаємо на четвереньки, стаємо на колінка , а потім на ножки в ліжечку, гоморимо"ма","ба", "ка" та ще пару звуків, ходимо тримаючи його за підпашки, стоїмо біля опори. Ще призначили знову масаж та ванни з Хвої та солі. Не знаю що робити з тим електрофорезом та медикаментами, і що то воно взагалі таке. Підкажіть хто знає. Дякую.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бабочька 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 травень 2010 - 14:44

Таня, нам електрофорезом лікувати очі. В нашому випадку ці електричні імпульси надходили через спеціальні окулярки,це застосовується для тренування м'язів ока.Може це таке саме, лиш на іншу групу м'язів.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 14:46

Перегляд повідомленнябабочька (19.5.2010, 14:44) писав:

Таня, нам електрофорезом лікувати очі. В нашому випадку ці електричні імпульси надходили через спеціальні окулярки,це застосовується для тренування м'язів ока.Може це таке саме, лиш на іншу групу м'язів.

Мабуть.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Елла 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 19 травень 2010 - 14:51

Танюся електрофорез - це такий метод фізіотерепії, при якому лікарський засіб під дією току потряпляє в необхідну групу м"язів.
В будь якому випадку масаж - це добре, хвойні ванни і ванни з морської солі теж.

Повідомлення відредаговано Елла: 19 травень 2010 - 15:34

My Signature
Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 15:08

Нам призначили електрофорез (в 9 міс.) - міотонічній синдром (підвищений чи понижений тонус м'язів) у нас понижений - доця погано тримала опору (не ставала на ніжки). Пройшли курс електрофорезу з кальцієм, результат був позитивним. Хоч сама процедура спочатку мене трохи шокувала -на дитину наліплюють пластини просочені ліками, від яких йдуть провода. Доцю укутали як кокон і треба було так лежати 10-15 хв. Сам апарат - допотопщина. То так трохи лячно було від того видовища. Але повторюсь - результат не змусив себе чекати.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smaili 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 15:25

Перегляд повідомленняТанюся (19.5.2010, 15:37) писав:

Привіт усім! Можливо така темка уже є,но я не знайшла, тому попрошу мене перемістити якщо є. У мене таке запитання :що таке електрофорез? Нам призначив неврпатолог 10 разів і препарат Церетрум композітум і ще якийсь порошок, але не можу прочитати назву. У нас повишений трохи тонус мязів ніжок, нейросонографія в нормі, ми сидимо, повзаємо на животі, стаємо на четвереньки, стаємо на колінка , а потім на ножки в ліжечку, гоморимо"ма","ба", "ка" та ще пару звуків, ходимо тримаючи його за підпашки, стоїмо біля опори. Ще призначили знову масаж та ванни з Хвої та солі. Не знаю що робити з тим електрофорезом та медикаментами, і що то воно взагалі таке. Підкажіть хто знає. Дякую.

Танюся ви певно мали на увазі Церебрум композітум? Якщо так, то це гомеопатичний препарат. Його можна колоти, а можна і пити. Наприклад ми зараз його п"ємо. Але п"ємо разом з коєнзимом композітумом.
My Signature
Зображення
Зображення
Коли життя набуває сенсу – серце болить сильніше…
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксанаа 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 15:39

наскільки мені відомо, дітям з ураженням ЦНС з електофорезом потрібно бути обережними, а при судомній готовності він взагалі протипоказаний
My Signature
Зображення
С рождением детей в доме исчезает порядок, деньги, покой и безмятежность... и появляется счастье
Хелен Келлер: «Когда одни двери счастья закрываются, открываются другие; но мы часто не замечаем их, так как не можем оторвать взгляда от запертых дверей»
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ira+kola 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 15:53

Нам електрофорез робили на шию і результат є.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 16:39

Перегляд повідомленняОксанаа (19.5.2010, 16:39) писав:

наскільки мені відомо, дітям з ураженням ЦНС з електофорезом потрібно бути обережними, а при судомній готовності він взагалі протипоказаний

Я З ОКСАНОЮ ПОВНІСТЮ ЗГОДНА. ТАКА ПРОЦЕДУРА МОЖЕ ПРОСТИМУЛЮВАТИ СУДОМИ. НАМ ЛІКАР ПРИ КОЖНІЙ ЗУСТРІЧІ НАГАДУЄ, ЩО ТАКОГО РОБИТИ НЕ МОЖНА. МОЖЛИВО ВАМ ВАРТА ПРОКОНСУЛЬТУВАТИСЬ ЩЕ В ЛІКАРІВ, ПОСЛУХАТИ ДУМКУ ІНШИХ.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 18:48

Перегляд повідомленняsmaili (19.5.2010, 15:25) писав:

Танюся ви певно мали на увазі Церебрум композітум? Якщо так, то це гомеопатичний препарат. Його можна колоти, а можна і пити. Наприклад ми зараз його п"ємо. Але п"ємо разом з коєнзимом композітумом.

Як я зрозуміла почерк так написала, мабуть це така назва як написали ви.Сказали нам пити, але справа в тому, що мені сказали, що в майбутньому у дитинки можуть псуватись зубки.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:

Перегляд повідомленняzOzyLKa (19.5.2010, 15:08) писав:

Нам призначили електрофорез (в 9 міс.) - міотонічній синдром (підвищений чи понижений тонус м'язів) у нас понижений - доця погано тримала опору (не ставала на ніжки). Пройшли курс електрофорезу з кальцієм, результат був позитивним. Хоч сама процедура спочатку мене трохи шокувала -на дитину наліплюють пластини просочені ліками, від яких йдуть провода. Доцю укутали як кокон і треба було так лежати 10-15 хв. Сам апарат - допотопщина. То так трохи лячно було від того видовища. Але повторюсь - результат не змусив себе чекати.

Нам не призначали ніяких ліків, щоб ними прсочувати пластини. Призначили все пити.

Користувач подумав і додав через 4 хв.:

Перегляд повідомленняsmaili (19.5.2010, 16:39) писав:

Я З ОКСАНОЮ ПОВНІСТЮ ЗГОДНА. ТАКА ПРОЦЕДУРА МОЖЕ ПРОСТИМУЛЮВАТИ СУДОМИ. НАМ ЛІКАР ПРИ КОЖНІЙ ЗУСТРІЧІ НАГАДУЄ, ЩО ТАКОГО РОБИТИ НЕ МОЖНА. МОЖЛИВО ВАМ ВАРТА ПРОКОНСУЛЬТУВАТИСЬ ЩЕ В ЛІКАРІВ, ПОСЛУХАТИ ДУМКУ ІНШИХ.

Нічого собі. Я не знаю що робити, лікарка завідуюча неврології з Чорнобильської лікарні, нічого подібного не сказала.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 22:18

[quote name='Танюся' date='19.5.2010, 19:48' post='393201']
Як я зрозуміла почерк так написала, мабуть це така назва як написали ви.Сказали нам пити, але справа в тому, що мені сказали, що в майбутньому у дитинки можуть псуватись зубки.
За таке я ні від кого не чула, тому про таке говорити не можу. Сама вже даю другий курс і багато хто зі знайомих дає і давав. Але в нас і без того зубки погані.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2010 - 16:33

Танюся, у фізкабінеті вам скажуть точно чи щось треба, насправді то були не ліки, а розчин кальцію (точно не пригадаю назви), замовляли в рецептурній аптеці. Щодо судом - то невролог визначає, чи є у вас такий ризик. Єдине що я знаю, не рекомендують поєднували електрофорез із масажем, бо велике навантаження на м'язи, це одна з причин можливого виникнення судом, але це може визначити невролог.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Матрьошка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 21 травень 2010 - 16:21

Доброго дня!
Дівчата, допоможіть, будь-ласка! Призначили дитині електрофорез. Хто знає медсестру з персональним переносним електрофорезом, що для процедур приходить додому?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галинка_Галина 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2011 - 07:51

Перегляд повідомленняzOzyLKa (20.5.2010, 16:33) писав:

Танюся, у фізкабінеті вам скажуть точно чи щось треба, насправді то були не ліки, а розчин кальцію (точно не пригадаю назви), замовляли в рецептурній аптеці. Щодо судом - то невролог визначає, чи є у вас такий ризик. Єдине що я знаю, не рекомендують поєднували електрофорез із масажем, бо велике навантаження на м'язи, це одна з причин можливого виникнення судом, але це може визначити невролог.

Дивно, нам радили масаж і відразу після масажу - електрофорез (гіпертонус, проблеми зі шийкою)
My Signature
Мне казалось - счастье рядом, только лапку протяни...
Интересно посмотреть на того человека, который назвал декрет отпуском.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Людма 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2011 - 22:46

Перегляд повідомленняГалинка_Галина (24.1.2011, 8:51) писав:

Дивно, нам радили масаж і відразу після масажу - електрофорез (гіпертонус, проблеми зі шийкою)

Я у фізіотерапії більше 20-ти років проробила. Після масажу ліки краще вводяться.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   slovjanka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 липень 2011 - 13:51

Перегляд повідомленняЛюдма (15.3.2011, 22:46) писав:

Я у фізіотерапії більше 20-ти років проробила. Після масажу ліки краще вводяться.
о
Наш невропатолог також наголошує на тому,що спершу пройти курс масажів, а потім електрофорезу курс.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алекс-Сандра 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2011 - 12:46

Танюся, Всем привет!Буду писать на русском,ничего?
У нас была дисплазия тазобедреного сустава (ДТС) тоже лечились электрозарезом и массажем.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   TaniaFM 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2011 - 13:50

нам робили електрофарез з кальцієм на кульшові суглоби в 4 місяці так як був недостаток кальцію, а в такому маленькому віці кальцій пити не можна, то за допомогою електрофарезу доповнювали запас кальцію в тому місці, де була його нестача (тоді ми лежали в обласній лікарні), ми лежали в неврологіїї, але пізніше виявили дисплазію, то були і масаж і лікувальна фізкультура і електрофарез і парафінатерапія...як для малесенької дівчинки, то процедур було аж надто багато, цілий день займало(((

Повідомлення відредаговано TaniaFM: 01 вересень 2011 - 13:51

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів