Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Пігментні плями, веснянки - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Пігментні плями, веснянки Як боротись з пігментацією Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ванька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 травень 2010 - 11:53

в мене завжди були веснянки, але трошки на носі,а після пологів все лице :girl_devil: , може хтось стикався з подібною проблемою і якось навіть її вирішив поділіться, буду вдячна
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 травень 2010 - 12:45

О, і мене це цікавить питання.
У мене теж завжди трошки були. А після цих пологів, не скажу що стало більше, але стало їх краще видно.
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксанаа 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 12:46

І мене ця тема цікавить, особливо плямки від прищів. Чула є хороший очищувальний крем від Мері Кей, правда не використовувала. Може хтось знає?
My Signature
Зображення
С рождением детей в доме исчезает порядок, деньги, покой и безмятежность... и появляется счастье
Хелен Келлер: «Когда одни двери счастья закрываются, открываются другие; но мы часто не замечаем их, так как не можем оторвать взгляда от запертых дверей»
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 12:49

у моей сестры веснушки появляюся вместе с весной :) она делала так: 1ст л. порезанной петрушки, залить 1ст. кипятка дать настояться (только не помню сколько) и протирать этим настоем лицо - помогло!!
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hrystyna 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 12:52

Оксанаа, від Мері Кей є відбіюлюча сирватка. Не користувалась не скажу. Але кажуть ефект трохи є
а народні способи такі - лимонний розчин(він відбілює) Тобто сік з лимону з водичкою, протирати лице. Можнанаморозити кубиками і буде як тонік+відбілювач.
Ще непоганий чистотіл.
дуже гарно допомагає звичайна сирватка. Нею протирати личко.
вона і від опіків сонячних супер.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 12:53

вот что-нашла

Цитата

Настой зелени петрушки. 1 столовую ложку зелени петрушки заливают 200 мл кипятка. Когда температура настоя снизится до комнатной, процеживают его через марлю.

Цитата

Зелень петрушки и укропа смешать поровну, взять столовую ложку смеси, залить 2 стаканами кипятка, настаивать в закрытой посуде 2 часа, процедить. Марлю или полотняную салфетку смочить в настое, наложить на кожу. Маска осветляет веснушки и пигментные пятна.

Цитата

Отбеливает и освежает кожу протирание лица замороженным соком петрушки. После протирания сок оставляют на лице 15—20 минут, затем смывают водой и смазывают лицо питательным кремом

Цитата

Листья петрушки пропустить через мясорубку (или соковыжималку), отжать сок. Ваткой, смоченной этим соком, смазывать лицо при наличии веснушек и пигментных пятен. Можно этим соком смочить слой ваты или марлевую салфетку и наложить на пигментированный участок кожи на 15 минут один раз в день

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

Цитата

Приготовить крепкий отвар петрушки (30—40 г зелени на стакан воды), процедить, смешать с соком лимона (в равных объемах). Протирать лицо утром и вечером для выведения веснушек.

Цитата

При веснушках и пигментных пятнах на лицо можно накладывать кашицу из сваренных корней и зелени петрушки.

Цитата

Смесь сока одуванчика с соком петрушки, взятых в равных пропорциях - эффективное средство для отбеливания веснушек и пигментных пятен.

Цитата

Средство для отбеливания веснушек и пигментных пятен. Смешать по 2 ст. ложки сока рябины и сока петрушки и добавить 40 мл водки. В состав можно добавить 2 ст. ложки лимонного сока. Использовать для протирания лица.

Цитата

В качестве отбеливающего средства рекомендуется протирание лица настойкой из 50 г мелко нарезанной петрушки, сока одного лимона и 0,5 л водки. Смесь настаивается две недели в темном месте.

Цитата

При веснушках и пигментных пятнах на лице помогает маска из смеси одной столовой ложки измельченных листьев петрушки и такого же количества меда. Маска наносится на лицо и смывается через 45 минут. К этой смеси можно добавить лимонный сок. В этом случае берется по 2 столовые ложки измельченных листьев петрушки, меда и лимонного сока, все тщательно размешивается и наносится на лицо на 15 минут.

Повідомлення відредаговано Костина мама: 19 травень 2010 - 13:08

My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ванька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 18:11

Перегляд повідомленняКостина мама (19.5.2010, 12:53) писав:

вот что-нашла

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

дякую, спробую петрушку, бо вже не раз чула про її чудодійні властивості
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lutik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 травень 2010 - 22:33

В мене під час вагітності зявилась пігментація еад верхньою губою і досі не зникла. Радилась з косметологами. Всі методи що пропонувала Костина мама дієві, але слід памятати що їх можна застосовувати починаючи з листопада і по лютий. А далі коли більше сонечка, то слід припинити відбілювання і користуватись щодня сонцезахисним кремом з фактором більше 30. Якщо відбілювати пігментацію під час активнорго сонця, то плями стають ще більш стійкішими.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matusyk Orestyka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 22:57

Крем "Ахроактив" - дешевий і помічний. Його навіть, здається, можна застосовувати перед виходом на вулицю (якщо я нічого не наплутала).
А у мене зустрічне питання: Може якась добра душа порадить, що робити, коли потріскали капіляри на обличчі. В мене ціла червона пляма на скулі під оком. З*явилась після інтенсивного загару на морі ще до вагітності. Минулого літа, як я не ховалась від сонця, стало ще гірше. Допоможіть, будь-ласка, а то ходжу, як п*яничка якась!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   gordenka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2010 - 23:04

Дівчата ,а я люблю веснянки,з нетерпінням чекаю весни щоб їх було більше :sarcastic:
А колись висвітлювала їх перекиссю,настоєм ромашки,і сирою тертою картоплею...Помагало!
My Signature
ЗображенняЗображення
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина...
Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galk@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 20 травень 2010 - 01:30

і в мене їх ціла купа :empathy3: треба буде теж шось попробувати з ними робити))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лі*Куся 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2010 - 08:38

в мене веснянок немає і ніколи не було, а під час другої вагітності (доця забрала красу у мами :) ) з"явилися невеликі пігментні плями під очима і на носі. :(
я протирала лимоном, трохи зникали, але на місці появилася висипка, так лимон відклала в сторону.
а зараз протираю замороженим настоєм череди, кубиками льоду, стали менш помітніші, але все таки є....
надіюсь це все на гормональному рівні і скоро пройде! :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Milenium 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2010 - 10:33

В мене завжди були веснянки скілки себе знаю,раніше чим тільки не пробувала виводити креми типу "ахроміну",народні методи,практично ніяких змін не бачила.Змучилась над собою експерементувати тож плюнула та й вже не звертаю уваги,та і подобатись собі стала більше. :girl_flag_of_truce:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   SannyGirl 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2010 - 16:43

Перегляд повідомленняLutik (19.5.2010, 23:33) писав:

В мене під час вагітності зявилась пігментація еад верхньою губою і досі не зникла. Радилась з косметологами. Всі методи що пропонувала Костина мама дієві, але слід памятати що їх можна застосовувати починаючи з листопада і по лютий. А далі коли більше сонечка, то слід припинити відбілювання і користуватись щодня сонцезахисним кремом з фактором більше 30. Якщо відбілювати пігментацію під час активнорго сонця, то плями стають ще більш стійкішими.

ооо в мене те саме але появляється пігментація тільки на морі вже 2р оки під ряд...так як на 2 тони сильніший загар :(
негарно виглядає так... а потім приїжджаю з моря то через тиждень два зникає...то певно від сонця... тепер незнаю як на море їхати і як захичатись від тої пігментації на обличчі, закривати повністю обличчя від сонця коли загаряю? чи може якимось кремами користуватись хтосб щось порадить?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natusya 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 вересень 2010 - 14:15

Моєму синочку вже 1 рік і 3 місяці, а пігментні плями на обличчі після вагітності досі не зникли :(. Перепробувала багато народних рецептів, відбілювальних кремів, та нічого не допомагає. Плями навіть не світлішають... Дівчатка допоможіть, порадьте щось, поділіться досвідом.... бо я у відчаї - не хочеться бути плямистою жирафою... Не вже вихід залишився один- хімічні пілінги... Коштують вони не дешево, і не відомо чи допоможуть... Може хтось має позитивний досвід, буду дуже вдячна за допомогу.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kacirinka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 вересень 2010 - 14:33

Дивлячись,яка у Вас пігментація.Пігментація цілий рік,чи зимою зменшується?
Якщо пігментація з!являється на літо,то треба використовувати сонцезахисні креми,носити шляпи з полями.А зараз поки зима,і нема великого сонечка,то можно пройти курс пілінгів,можно хім.пілінг,фіто -пілінг, поверхнева дермабразія+відбілюючи креми.
Якщо пігментація глибока,то і курс хім.пілінгів не допоможе, треба лазерні пілінги робити,і то не факт що допоможе.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natusya 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 вересень 2010 - 15:09

пігментація в мене судячи по всьому- глибока, або гіперпігментація. Кремами користуюсь і сонця уникаю, пілінги ще не робила, бо ще годую малого грудьми, і тому вважаю пілінги своїм останнім шансом....kacirinka, ви справді думаєте що пілінги можуть не допомогти? що ж тоді робити ? все життя такою бути не хочу(((
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   orestyk 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2011 - 10:27

Я сьогодні в зеркалі побачила плями на чолі і на щоках,під час вагітності такого не було.Я шокована!може воно пройде?і чого вилізло як малому вже 5 місяців?
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Електрична 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 серпень 2011 - 23:43

вже щойно написала в якусь тему про висипи і прищі, а тут і замітила підходящішу темку... Історія така.... : цього літа вперше поїхала на море в крим - в перший же день підгоріла добре - аж на носі зразу злізла шкіра(((...іііі, найгірше, що зявилися веснянки на носі: рижуваті плямки і дрібні коричневі цятки.....Ніколи в житті в мене не було нічого навіть схожого, навіть в дитинстві....Для мене це дуже дико: я брюнетка і шкіра в мене не світла...От переживаю, чи воно пройде само чи треба виводити??? В когось таке було??? А то я в шоці(((
My Signature
Зображення[b]

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котейка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2011 - 11:16

Електрична, пігментація, то відповідь на підвищену сонячну активність. Я теж смуглява, але влітку маю веснянки на носі, на зиму знову "однорідна" шкіра. Особливо нічим не користуюсь, тільки крем тепер беру з ультра фіолетовим фільтром. Від пігментації добре помагає бальзам "Бодяга".
My Signature
Зображення
Женщины могут все, только некоторые стесняются.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн