або Магія чисел
Частина перша
СИНОК
Все почалося, як і годиться, із нашої з чоловіком зустрічі :). Тоді, давно-давно, ми були безтурботними підлітками і про доросле життя задумувалися рідко. Проте, вже тоді я чітко знала, що саме від цього мужчини хочу дітей. А чого хоче жінка, того хоче Бог!!!
Через рік після нашого одруження в мене загострилися проблеми з нирками. Терміново потрібно було колоти антибіотики і лікар настояла, щоб про всяк випадок я зробила тест. Це була субота 14.02.2004р. Побачивши такі бажані рожеві полосочки я ледь не вмліла... Пробралася до сонного чоловіка в ліжко і спрезентувала тест в якості єдиного і найкращого подарунку на День закоханих.
Вагітність проходила легко і суперпозитивно. Жодного токсикозу, ніяких набряків і недомагань. Нирочки підтримували травками і вони себе поводили дуже чемненько. Ми багато гуляли, ходили пішки з одного району міста в інший. Робили ремон на новій хаті, куди незабаром повинні були переїхати.
Ось так ми очікували прихід нашого Назарчика. Те, що це буде хлопчик я навіть не сумнівалася, по іншому і бути не могло. Приблизно з четвертого місяця ми до синулі зверталися виключно на ім"я. І коли згодом нам сказали, що впринципі дитинка повернута так, що з впевненістю сказати хто буде ніхто не може, ми так і продовжували говорити "наш Назюшка".
24 серпня ми офіційно перебралися у власне кубельце. Щодня я щось прибирала, витирала і мій пузік жодним чином не заважав. Красота і повне щастя!
ПДП нам ставили на 12 жовтня, але пакети були зібрані ще з 34 тижня. Я відчувала, синуля попроситься до нас раніше.
23.09. ми святкували моє ДН. Наготувалася як скажена, а потім це все гарненько з"їла. Сиділи ми довго, аж живіт нити почав. Швидко гостів порозганяли по домам і повкладалися спати. Зранку, ні світ ні зоря, мене підірвало з ліжка прати, прасувати і складати дитячі лашки. А живіт все так само ниє. В 9.30 кажу до чоловіка "То певно воно". Що тут почалося! Він літав по хаті як навіжений, пережива, шпортався і все приговорював " А може нє? Може тобі здалось?" Одним словом, настрій підняв колосально!!!!!
В пологовий ми приїхали в 11.00. Потім процедури по списку :) Сказати, що мене боліло, то ні. Я ще до години 12 вишукувала якихось адекватних породіль, щоб поговорити. А потім почалось... Перейма за перейммою, відкриття хороше, родзал, три потуги і о 14.20 синуля вже пісяє на маму:):):)
Так 24.09.04р. рівно за місяць після нашого переїзду на нову квартиру і на наступний день після мого 21-річчя з"явився мамусин подаруночок
Далі буде...

Допомога