Такий шокуючий початок, але все таки щасливий кінець
Відправлено 17 травень 2010 - 16:37

Популярне повідомлення!
Мене оглянули , сказали що це тільки передвісники, але до дому вже не відпустять. І тут все зупинилося. Оформили мене і сказали чекати в родзалі. Я вже перевдягнута, зі всіма речами на пологи лежу і чекаю, а їх то все нема. Ранок прийшов швидко. Мене знову оглянули і ніяких змін. Говорять що переводять в патологію, а як все почнеться знову в родзал.
В патології знову аналізи, КТГ і УЗД, на яке я йшла як на свято, бо знову зустрінуся з нашою донечкою. На УЗД перепитують чи добре чую рухи, кажу так. І тут діагноз ВИРАЖЕНЕ МАЛОВІДДЯ. В моменті зібрався консиліум, огляд 5 лікарів, який все таки підтверджував що вод мало, з дитям може бути щось не так. Не відомо скільки я без тих вод (до речі я не відчувала щоб вони підтікали). Рішення про екстрене кесареве, як сніг на голову. Я вже згідна на все щоб спасти дитятко. Мав бути ще один огляд головного лікаря, але добре що є люди які можуть за мене попіклуватися. Я вся в сльозах ледь проговорила по телефону про все що відбувається. Чекаю телефонного дзвінка. І тут прийшов наш відомий акушер – гінеколог, який сказав про перевід в родзал. Розмова з ним мене трішки заспокоїла. Але я все таки ще раз перепитала про кесареве. Він сказав, якщо вод буде дійсно мало тоді вже операція, а ні – то спробуємо родити. Сльози не сходять з очей, дзвоню чоловіку щоб приїжджав. Я знову попадаю в той самий родзал коли мене оформили. Мені пробивають води і водночас заходить чоловік. Так вод було мало, але вони світлі і будемо пробувати народжувати. Це все почалося в 16.00. Почали появлятися схватки, до 21.00 інтервал 4 хв, відкриття 3 пальці. Перезмінка, знову огляд, КТГ під час схваток. Кажуть що до Середини ночі родимо. Ми щасливі, пригаємо на фітболі, ходимо по родзалу, приймаємо гарячий душ. 24.00 знову огляд, інтервал 2 хвилини, а відкриття все теж. Постійне КТГ щоб слідкувати за малюком, а воно навіть не фіксує що в мене схватки. Мене вже вимотало добряче, я вже 2 сутки не спала. На фітболі відключаюся, ходжу по родзалу відключаюся, сил вже зовсім не маю. Дякую моєму чоловіку який ловив мене в ті моменти і постійно підтримував що скоро зустрінемося з донечкою, ми цього так чекали. Далі все те саме, шийка не відкривається, я вже прошу про стимуляцію, а вони ні в яку. Знову консиліум, огляд лікарів і нарешті рішення про стимуляцію. В 4 ночі крапельниця, і тут почалися справжні схватки, але КТГ їх все ще слабо фіксувало. Знову огляд відкриття все ще слабеньке. Ми вже знову просимо про кесарево, бо нічого не діє. Лікарі зайняті іншими пологами. Сказали що прийдуть в 6 годині. Я вже молилася на той годинник, а вони все не йдуть, тягнуть час. В 7 годині знову огляд 3 лікарів, який по своєму оглядав ту шийку і біль була така, що схватки були не такі болючі. Сказали що скоро народимося. Далі схватки вже постійні, і КТГ їх вже фіксує, нарешті мені дозволи встати з ліжка, бо біль там терпіти було не можливо.
Біля 9.00 перезмінка. За мене вже знову дзвонять. Знову консиліум. При огляді сказали що шийка майже готова і вже точно народжуємо. Мене ще перепитують, хто це так про мене піклується і ким вони мені приходяться. Я ще навіть все гарно відповідала. І тут такі довгоочікувані потуги. Спочатку біля стінки, потім швидкий перехід на ліжко. 3 потуги і наше маленьке щастячко в 9.45 в мене на животі. Яка вона теплесенька, моя донечка, ми так довго на тебе чекали.. Наступна потуга народження плаценти, яку я вже навіть не відчувала. Все таки мій грип дуже суттєво відобразився на ній, і слава Богу що це не відобразилося на дитині. Дякуючи акушерці я народила без розривів, тільки 3 маленькі тріщинки, які підшили щоб не кровило. Через 2 години нашу крихітку поважили і поміряли. Наше щастячко 3030 і 48 см, маленька за те з пухнастими щічками.
Ось так щасливо закінчилися наші такі непередбачувані пологи. Я безмежно вдячна своєму чоловіку, за таку підтримку і допомогу. В такі моменти я оцінила його з зовсім іншої сторони. І нехай там що хочуть кажуть, але чоловік дуже потрібний на пологах.
Всім дякую, хто дочитав і за те що молилися і переживали за нас.
Відправлено 17 травень 2010 - 21:45
Вітаю вас ще раз донечкою. Все позаду, і тепер тримаєш свою кровинку на руках, аже дух перехоплює пра?
Молодчинка!!!!!!!
Відправлено 17 травень 2010 - 21:47
Відправлено 17 травень 2010 - 21:53
Відправлено 17 травень 2010 - 21:55
Ростіть здоровенькі...
я по телефону не розмовляла ( передала телефон акушерці, яка розмовляла з чоловіком щоб бігом летів до мене), коли мені сказали, що кесарево, бігом готувати другу операційну...
Добре, що все у тебе добре.......
Відправлено 17 травень 2010 - 21:58
Бажаю вам з малятком всього найкращого! Ростіть здорові і щасливі!
Відправлено 17 травень 2010 - 22:07
хай Бог дарує їй добру долю!!
Дякую за розповідь, ти мужньо все подолала заради донечки!
Хай квіточка Емілія росте здоровенька!!!
Відправлено 17 травень 2010 - 22:11
...Дякую тобі
За то, шо ти завжди зі мною.
І я живу не так, як всі,
Як за стіною, але з любов’ю на душі.
Дякую тобі
За то, шо ти завжди зі мною.
І, може, й я – твоє дитя,
Але з тобою я світу дам нове життя!
Це про вас. Любіть один одного, любіть вашу маленьку Емілію!
Дякую тобі за гарну історію!
Відправлено 17 травень 2010 - 22:31
Відправлено 17 травень 2010 - 22:35

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 17 травень 2010 - 22:51
І почуттів, емоцій різних так багато.
Це все по-справжньому, ви знаєте. Це гарно –
Тепер ви стали мамою і татом.
У вас є донечка. Нехай вона зростає
І по життю нехай завжди лише сміється,
І перешкоди всі із легкістю долає.
Здоров’я їй бажаєм від усього серця.
Нехай Господь зішле дитині добру долю
І хай з небес охороняють ангелятка.
В душі хай квітне літо і не буде болю,
Нехай щасливим буде ваше немовлятко.
Я вам бажаю море радості і сміху.
Щоб панували у сім’ї любов і свято.
Хай донечка зростає вам на втіху.
Терпіння вам, здоров’ячка багато.
Відправлено 17 травень 2010 - 23:03
Відправлено 18 травень 2010 - 00:08
Відправлено 18 травень 2010 - 07:52
Відправлено 18 травень 2010 - 08:00
Ви молодчинка, справитись з такою важкою роботою- не кожному під силу. Рада за Вас, що все так щасливо закінчилось! Божого благословення всій Вашій сім"ї!
Відправлено 18 травень 2010 - 08:00

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!

Допомога

[/url]