Народження нашого Максимчика
Відправлено 13 травень 2010 - 21:36
ПДП було поставлена на 25 квітня, але я завжди чомусь думала, що це відбудиться швидше!!! Настав 39 тиждень. Оскільки живіт в мене був велеченький, мені вже було важкувато і я мріяла вже народити. Але передвісників ніяких не було (((. От я і вирішила 20 квітня зробити собі прогулянку. Встала зранку, вдома поприбирала, сходила в ЖК, потім до подружки і все це пішки (надіялася, що пришвидшу пологи). І от приходить 22.30 в мене починає боліти низ живота, ніби хватають яїчники. Спочатку я не знала, що це таке (оскільки пологи перші, як виглядають схватки не мала поняття). Потім біль повторилася ще раз, і ще раз. Я вирішила засікти час, інтервал виявився 30 хв. Я не знаю, що робити, а чоловік каже дзвони до лікаря, поки ще не є дуже пізно. І в 00.30 я дзвоню до лікаря, а вн каже "випий дві таблетки ношпи і лягай спати". Я це сприйняла так, ніби ще нічого страшного не відбувається і можна бути спокійною. Оскільки ношпи вдома не виявилося, а чоловіка пошкодувала і в аптеку не відправила, я нічого не приймала. Так я і відбула всі схватки вночі дома, та так тихенько, що чоловік збоку заспав і я його навіть не будила, ще й сама між ними дрімала. Насиала 6.00 інтервал зменшився десь до 10 хв і біль теж посилилася, тут тихенько я вже не була. 6.30 я знову дзвоню до лікаря, він каже "їдь в роддом, там є черговий лікар, він тебе огляне і якщо треба буде я підїду". Ми починаємо збиратися, чоловік викликає таксі, а вони як почули, що на Мечнікова, то сказали "Вибачте, машин зараз нема". Тоді вирішили викликати швидку, та надиво швидко приїхала. А я вже терпіти не можу, кажу вколіть шося, а вони, так як ти нічого не приймала до того, то і колоти нічого не будемо. В роддом приїхали, десь 7.30, з інтервалом схваток 3-4 хв. Мене оглянув черговий лікар, і сам подзвонив до мого лікаря і каже з дивним виразом на обличчі "тут повне розкриття". І ще що мені запамяталося з оглядової, те що лікар говорить, щоб я сіла на крісло, а я йому чекайте, нехай мене попустить, а він почав сміятися))))).
Після огляду мене посадили на каталку і повезли в родзал, а я говорю до медсестер, де мій чоловік, хай позбирає мої речі і так декілька раз, а вони мені відповідають: та чого ти так за свої речі переживаєш, нікуди вони не дінуться. Тепер зі сміхом це згадую.
8.00 я вже в родзалі, приїхав лікар, поруч чоловік, а я чекаю найщасливішої миті.... Сил в мене вже нема, потрібно за одну схватку три рази потужитися а я не можу, на 3 раз не хватає сили. лікар каже, що не так роблю, акушерка каже, що не так все це має бути, а я їх не чую, точніше напевно не хочу чути. Дійшло тільки тоді, коли чоловік повторив їхні слова. А ще лікар підколює, що мов багато води відійшло, який трубопровід я відкрутила)))) Я кажу, що не можу більше тужитися, бо мене пече, а він каже "какай"))))))) І так декілька спроб і 8.20 моє янголятко вже було на мені. Це найкраща, найщасливіша мить!!! І знову згадуються лікареві слова "який він живчик, ще не встиг вилізти, а вже кричить". Потім памятаю, що мене зашивали,(і знов лікар жартує, що синочок пісею зачепив)))), бо мала невелику тріщинку, але я дивилася на свого Масіка, який лежав на столику і на чоловіка, який дивився на свого синочка і невідводив від нього погляду.
Так, що дівчата, БАЖАЮ ВСІМ ЛЕГКИХ ПОЛОГІВ !!!!!!!!!!!!
Відправлено 13 травень 2010 - 21:52
Відправлено 13 травень 2010 - 22:11
Хай Максимчик росте здоровенький!
Повідомлення відредаговано Canadiya: 13 травень 2010 - 22:12
Відправлено 13 травень 2010 - 22:44
Відправлено 13 травень 2010 - 23:29
Нехай янголятко кріпиться,найкраще попереду....!!!!!
Відправлено 14 травень 2010 - 07:37
Відправлено 14 травень 2010 - 08:33
Відправлено 14 травень 2010 - 08:33
Батькам зичимо, щоб син ріс на радість.
Терпіння, розуму,та з легкістю долати маленькі труднощі у вихованні малечі
Відправлено 14 травень 2010 - 10:24
А що це за лікар у вас такий веселий був?
Відправлено 14 травень 2010 - 10:29

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 14 травень 2010 - 11:45

Відправлено 14 травень 2010 - 11:47
Здоров'ячка вам та вашому синочку, і нехай росте на радість та втіху Вашій родині!
Відправлено 14 травень 2010 - 11:53
Відправлено 14 травень 2010 - 11:54
Відправлено 14 травень 2010 - 11:59

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!

Допомога