Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: чоловік втратив інтерес до дружини - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

чоловік втратив інтерес до дружини може в когось таке було Оцінка: -----

Користувач поза мережею   альонаO 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 12 травень 2010 - 11:35

як би не соромно було про це говорити але крім вас,дорогі форумчаночки, порадитись немаю з ким.Мій чоловік втраив до мене сексуальний потяг.Раніше його не можна було зупинити, а тепер навпаки.За останні пів року ми були близькі разів 5. Коли починаю з ним на цю темуговорити він каже, що просто не хочеться. Допоможіть може в когось була схожа проблема
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 01 червень 2010 - 18:49

відкрито для обговорення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рівне 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 01 червень 2010 - 19:03

Мій чоловік також не дуже то і приділяє мені увагу,а все через роботу))
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Бедрик 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 19:04

Про це страшно подумати , а не то що говорити . Але при таких відмовках це наштовхує на думку, що у нього є інша. Я у такому випадку просто поговорила з ним на "чистоту". "Краще гірка правда ніж солодка брехня."
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мандрагора 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 19:09

ГОворити на чистоту - ще не факт,що він признається.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ksenya in love 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 19:09

А моєму раніше не хотілось... Було раз в тиждень, а деколи навіть раз в два тижні. Казав, що замучується на роботі. Зараз після родів його бажання "прокинулось" і він хоче майже кожен день (а робота та сама). Не знаю від чого це залежить...
My Signature
Зображення Зображення
Жизнь дается человеку один раз. И прожить её надо так, чтобы там наверху офигели и сказали: "А ну-ка повтори!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлия 2107 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 19:13

альонаO, можливо в нього просто якісь проблеми?(не зі здоровям) і це відбивається на ваших стосунках?в мене звісно досвіду майже нуль в таких питаннях,але може спробуйте змінитись(зачіску,одяг,поведінку)розвійтесь з подругами, якто кажуть "заборонене не пізнане завжди цікаве"
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люлюка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 19:47

Перегляд повідомленняальонаO (12.5.2010, 12:35) писав:

як би не соромно було про це говорити але крім вас,дорогі форумчаночки, порадитись немаю з ким.Мій чоловік втраив до мене сексуальний потяг.Раніше його не можна було зупинити, а тепер навпаки.За останні пів року ми були близькі разів 5. Коли починаю з ним на цю темуговорити він каже, що просто не хочеться. Допоможіть може в когось була схожа проблема

в мене така ж проблема :cray: причому коханки не має-знаю точно! Зовнішньо також була спроба мінятись :smile: Думаю то через роботу, але.......я трохи дурію від того, а що робити також не знаю :unknw: надіюсь що коли чоловік приїде з роботи в середині серпня, то вмовлю його піти обслідуватись, бо іншого пояснення не маю :unknw:
альонаО, щиро вам співчуваю, бо розумію!
My Signature
Зображення Зображення
Просто є люди з кави, а є з чаю. Відтак є (ці)кава, а є (надзви)чайна. В мені є і те і інше, тому я надзвичайно цікава :)))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 19:57

у нас все навпаки.Мені майже не хочеться.До родів навіть більше я приставала,а тепер...Я це все списую на гормональні зміни,може вплив якийсь має гв,а ще за цілий день так вимучуюсь,що просто ні фізично ,ні морально нема сил.Може в нього так само?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мама5ти 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 20:11

А можуть навіть бути і проблеми зі здоров'ям в тій частині, де чоловіки не дуже люблять признаватись. А любий дискомфорт вбиває бажання.

І ще.
У мене був період коли ми були молоді і ще "притирались", то я чимось(словами звісно) сильно образила чоловіка. Це теж відбивалось на стосунках, але тимчасово, поки не поговорили відкрито і прийшлось мінятись, як то не важко було. Проаналізуйте час коли то почалось.

А тепер як інші пишуть, я не дуже проявляю бажання, це таки післяпологовий період і годування діє.
My Signature
Синочок -1994
Донечка -1997
Донечка -1999
Синочок -2005
Донечка -1 січня 2010
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   viktorija 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 20:29

Читаю і обурюсь! :unknw:
Скільки нам приходиться переживати, а їм все не так! Цих "дітей" постійно треба бавити, в нас і так голова обертом :smile: . А тут хочеться їм вже - то терпиш, бо думаєш щоб другої не шукав, не хоче- ага може вже й знайшов!!!
Отак ми сивієм бо ці "дітки" ніяк не виростуть!!!!!
Я вас так розумію, а порадити навіть незнаю що...бо інколи відповіть настільки проста і смішна, але наші нерви уже вернеш!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галюсінька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 20:36

Є кілька причин, тільки без образ;
- є коханка (може не любов а просто банальний секс)
-проблема із здоровям
-реально замучується на роботі, але не хочу нікого лякати у мене далекі знайомі колись ходили на консультацію до андролога (лікар як внас гініколог, а чоловіків так, і я ходила зними за компанію, була молода цікава, цей лікар читав лекції розповідав усе про це, але повірте мені що такого не було вживано що змучився на роботі навіть 1 роз в тиждень, чоловік може розгрузити вагон мішків і цілу ніч айматися коханням якщо здоровий).
яб над цим задумалась і серйозо
Мудрусті Вам!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 20:37

На мою дуику, у чоловіків у цій сфері або вже "просто, як 2+2", або ж тонкі, майже не помітні плетива переживань, комплексів та почуттів, :unknw: Це вже як вам хочеться на то все дивитись. З кількох можливих відповідей найвірогіднішою зазвичай є найочевидніша (найпростіша).

Якщо в сфері чоловічого здоров"я є бодай якісь натяки на проблеми (той же простатит, що з кожним роком все "молодшає"), це може вибити чоловіка з колії надовго і всерйоз. Такі вони нервові, наші чоловіки. А лікуватись не люблять, а лікар-уролог - це для них як для нас стоматолог :cray:

Ну, або у вас дуже серйозні проблеми у стосунках. :smile: Якщо проблеми є, але не дуже серйозні ( ну як у всіх), чоловіків вони зазвичай не спиняють :unknw: Думаю, ви знайдете в чому справа - жінки такі проникливі ... :bye:
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   попелюшка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 21:13

Тут ще треба брати до уваги такий факт як темперамент в сексі...Для одних цілком достатньо і раз в 2 тижні, для інших і 2 рази на день нормально)
В будь-якому разі не зашкодить змінити обстановку, поїхати кудись вдвох, дуже часто це може суттєво оживити сексуальні стосунки!)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 01 червень 2010 - 22:20

я думаю розмовами тут не завадиш. хіба ще більше це усугубить ситуацію.
як підвищити до себе інтерес? зайнятись собою, гарне вбрання, зачіска, білизна. ну не мені вам казати.
так є що подружнє життя, діти, робота і т.д не створюють хороших умов для постійної пристрасті. Тому деколи варто взяти ініціативу в свої руки(ну чи в щось інше :) ) без слів.

а якщо це не допоможе і чоловік надалі холодний, то варто задуматись чи не робить він свою справу десь на стороні, або може в нього якісь емоційні проблеми.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OLESYA041281 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 22:20

В мене майже така проблема була :blush: ,чоловік зовсім став безінціативним.Раніше він прямо на мене накидався,а мені було не до цього,бо мала дитина.Та я старалася часто не відмовляти.Тепер ми помінялися місцями.Чоловік каже,що він просто підстроївся під мене,а мені не догодити!!!!!!Та я не здаюся:шукаю нові пози,сексуальна білизна і т.д. :blush: Проявляю ініціативу сама,коли йдемо уляти в парк,ліс.Стараюся завжди бути в формі і гарно виглядати,хоч після пологів відновити форму було досить не леко.Як не сумно це звучить,але чоловіки егоїсти,і люблять очима,самих кулінарних здібностей для них замало!!!!!Тому не здавайтеся мої любі,а візьмітся до діла ,якщо хочете відновити гармонію в сім'ї.Під лежачий камінь вода не тече!!!! :smile:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mila.it 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 22:35

Ваша сімя молоденька, а вже двоє діточок, можливо він привик, адже після родів, ну і під час вагітності сильно не розженешся...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   gordenka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 22:35

Це схоже на кризу троьх років подружнього життя(а ще враховуючи якщо чоловіку35-45 років),задумується над тим,чого він досяг,а що втратив...він потребує вашої підтримки,розуміння,може йому дійсно не хочеться...
Організуйте йому гарну романтичну вечерю,зробіть гарну зачіску,купіть гарну білизну,ну пофантазуйте,нехай він відчує себе мужчиною,виникне бажання вас завоювати,звабити,навіть якщо він навіть не дай Боже задивляється на сторону,треба вчасно показати,нагадати йому,що ви найкраща і найбажаніша...Дивуйте його!!!Не говоріть,а дійте!Успіхів вам і бережіть сім*ю,бо це наш скарб! :smile:
My Signature
ЗображенняЗображення
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина...
Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Breitling 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2010 - 22:54

Зі свого досвіду можу сказати наступне. В мене особисто інтерес до дружини не пропав, але само собо в нас повністю помінався життєвий ритм і наші звички, під час вагітності дружини і особливо після родів. Якщо чесно коли приходиш з роботи і тебе чекає втомлена дружина яка навіть інколи немає часу попоїсти протягом дня і говорить тобі що на роботі нічого важкого немає ти попробуй з дитиною посиди, потім закатує скандал з любої дрібниці... То вже вечером після купання малюка і після робочого дня вже і нічого нехочеться. Ще в мене особисто інколи прокидається ревнивість, адже тепер вся увага малюку, що теж впливає на стосунки.
My Signature
Зображення Зображення
  • 10
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zhuravlyk 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 червень 2010 - 08:52

В нас теж ьаке було-і я теж собі багато чого обдумала,передумала..але говорити чомусь я не наважувалась про це.Єдиний раз я при якійсь сварці просто все це виказала йому в лице, а чоловік навіть і не уявляв,що то я з того роблю проблему.Просто дійсно неспівпадіння життєвих ритмів, він приходить з роботи практично коли ми з малою спимо...на роботі він теж зайнятий страшенно,втомлюється...Так що я лишилась того ровера,і все в нас якось владналось само собою...Не роблю я тепер з того проблему-що немає в нас сексу як в середньостатистичного українця-2-3 рази в тиждень.В нашої сім"ї свої біоритми і своя статистика
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему