Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Відпочинок за кордоном. Авіапереліт з дитиною до 3-х років. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Відпочинок за кордоном. Авіапереліт з дитиною до 3-х років. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Faeeva UV 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 14 травень 2008 - 13:13

Уважаемые мамочки. Кто-нибудь летал заграницу с ребенком 1-1,5лет. Может дадите совет как помочь ребенку преодолеть 2-х часовой перелет? Что делать при взлете и посадке?
И еще одна сторона медали отдыха. Где доставали памперсы? Я знаю что в Европейских странах это не проблема - аптека , супермаркеты.А вот где в Египте и Турции? Особенно в небольших поселках.
Третий вопрос. Подходят ли резетки под наши блендеры?
Большое спасибо всем отозвавшимся.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 травень 2008 - 17:35

Перегляд повідомленняFaeeva UV (14.5.2008, 14:13) писав:

Уважаемые мамочки. Кто-нибудь летал заграницу с ребенком 1-1,5лет. Может дадите совет как помочь ребенку преодолеть 2-х часовой перелет? Что делать при взлете и посадке?
И еще одна сторона медали отдыха. Где доставали памперсы? Я знаю что в Европейских странах это не проблема - аптека , супермаркеты.А вот где в Египте и Турции? Особенно в небольших поселках.
Третий вопрос. Подходят ли резетки под наши блендеры?
Большое спасибо всем отозвавшимся.

Летали в Турцию. В 1 год и 1 месяц. Уже писала об этом. Но поскольку вопрос важный, повторюсь. Мы были на ГВ, при взлете и посадке кушали :give_heart: Всю дорогу малыш спал. Перенес полет великолепно, лучше чем две ягозы 2,7 и 3,5 лет. Мы отдыхали в отеле, где в ресторане был детский стол, кроме еды там стояли СВЧ-печь, 2 блендера. Поэтому уточните это специально в турфирме, чтобы в Тулу со своим самоваром... Розетки подходят, на всякий случай возьмите переходник, они продаются у электротоварах (чтоб было совсем спокойно). Мы были в Белеке. В ближайшем поселке был большой супермаркет, памперсы были, много.Такие же, как у нас ТМ. Но все равно, Вы же не поедете с 5-тью памперсами? Возьмите большую упаковку, а там сориентируетесь. :D Счастливого путешествия!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 червень 2008 - 16:13

Дуже хвилююся, бо нас також чекае перел1т через 12 дн1в.МИ ЛЕТИМО ДОДОМУ!!!! :yahoo: Лет1ти 5 годин, не знаю, як малленька перенесе це вс
е,летимо без тата, як я сама буду не знаю. :wacko3: Одне заспокоюе, що будемо лет1ти вноч1 ,то може маленька буде спати.

Ще хочу запитати :dance2: :ми завжди в Укра1н1 робимо контрольну закупку медикамент1в(хай краще будуть не потр1бн1),бо тут велика к1льк1сть продаеться лише за рецептом,а до л1кар1в треба ще достоятися.Отже,що ви можете порадити,(ми повертаемося у вересн1),попереду буде зима,Д1анц1 на той час буде 1 р1к з хвостиком.

НЕ ЗНАЮ , ЩО Я БУДУ РОБИТИ БЕЗ ВАС УС1Х ВСЕ Л1ТО. :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: :sneeze: :dance2:
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 червень 2008 - 16:54

Н1ХТО НЕ ХОЧЕ МЕН1 В1ДПОВ1СТИ, ЯК1 В УКРА1Н1 ХОРОШ1 Л1КИ МОЖНА КУПИТИ :smile: :sorry: :good:
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 червень 2008 - 20:07

Перегляд повідомленняНатусiк (16.6.2008, 17:54) писав:

Н1ХТО НЕ ХОЧЕ МЕН1 В1ДПОВ1СТИ, ЯК1 В УКРА1Н1 ХОРОШ1 Л1КИ МОЖНА КУПИТИ :smile: :sorry: :good:

Ну, взагалі-то дивне запитання, бо ліки то не одяг чи книги, які можна на запас купити. Звичайно, варто вдома мати аптечку з найбільш необхідними медикаментами, але все одно...
Ну і крім того, навряд чи хтось ось так віртуально візьме на себе сміливість радити Вам ті чи інші ліки без припису лікаря на те.
Я би радила Вам в Україні звернутись на консультацію до якогось толкового педіатра, а потім вже з ним порадитись щодо можливих ліків у домашню аптечку.

А ще краще хай вона Вам взагалі не придаються ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2008 - 09:30

Натусiк, ну смотря какие у вас потребности...купите всякие противовоспалительные, жаропонижающие в сиропах, свечах, можно свечи вибуркол, ну капли еще какие-нить типа виброцил. Купите например бальзам "спасатель"он и от шишек, и от синяков, и на раны и т.д.Можно еще от кашля какие-то сиропы.Если зубы резаться еще будут, то можно гели для них. Витамины детские сейчас разные есть.Короче то, что может пригодиться.Ну а что-то спицифичекское брать, что не пригодится какой смысл?

И мы собираемся лететь в Турцию в начале июля, тоже переживаю как перенесет полет, а потом автобус...да и вообще как перенесет весь этот отдых.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rimas 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2008 - 11:52

Пару днів тому їхали з Варшави потягом до Львова. 15 год. Купе. Без сторонніх. Малеча (4 міс) перенесла прекрасно. Спав, їв, всьо як паложено. Дуже файно заколисує... :) навіть на руках під кінець заснув
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2008 - 14:31

Sonya ,я розум1ю ,що л1ки це не книги , але все -таки треба щоб у аптечц1 щось лежало.А чому я звернулась з таким питанням, бо у когось е стар
ш1 д1тки,чим моя 1 хтось може под1литися, що може знадобитися.

Дякую , Сеструлька, за в1дпов1дь,а я нав1ть 1 не подумала про бальзам"спасатель", мо1й в1н точно знадобиться.Ви все- таки вир1шили 1хати у Турц1ю,молодц1, :yahoo: ваг1тн1сть це класний стан, а не хвороба(як багато хто вважае)
А свекруха вже знае??? :D :D :D
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2008 - 14:35

Натусiк, решили, что надо хорошо отдохнуть в этом году, а Турция для этого надеюсь самое то. свекруха не знает пока что, сделаем узи через неделю, тогда и скажем ей наверно.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irenka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2008 - 23:46

Перегляд повідомленняСеструлька (17.6.2008, 15:35) писав:

Натусiк, решили, что надо хорошо отдохнуть в этом году, а Турция для этого надеюсь самое то. свекруха не знает пока что, сделаем узи через неделю, тогда и скажем ей наверно.

Ми також плануємо відпочити у Туреччині. Дуже переживаю за переліт. Будь-ласка дівчата,як повернетесь з відпочинку напишіть чи нормально ваші діточки перенесли дорогу, в якому готелі відпочивали і чи нормальне те "дитяче харчування :yahoo: "
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 червень 2008 - 08:18

меня это детское питание тоже очень волнует. Постаралась как можно больше выспросить в турагенстве о нем, на сколько поняла, то там нет ничего молочного вообще, на сколько это правда и что вообще оно включает, кто может подсказать?Осока, знаю, что вы через это прошли, расскажите. я ж так понимаю, что в 10 лет это тоже ребенок, не может же быть одинаковое питание и для года и для взрослых детей...
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 червень 2008 - 10:26

Перегляд повідомленняСеструлька (18.6.2008, 9:18) писав:

меня это детское питание тоже очень волнует. Постаралась как можно больше выспросить в турагенстве о нем, на сколько поняла, то там нет ничего молочного вообще, на сколько это правда и что вообще оно включает, кто может подсказать?Осока, знаю, что вы через это прошли, расскажите. я ж так понимаю, что в 10 лет это тоже ребенок, не может же быть одинаковое питание и для года и для взрослых детей...

Из молочки каша была только манная. По поводу кисломолочки. Мы ездили в небольшой город, уж и не помню как называется, там в центре большой супермаркет, покупали даноновские творожки без наполнителей, в номерах - холодильники есть, так что с эти проблем никаких. Там же есть молоко длительного хранения и почти все то, что есть в супермаркете у нас (включая памперсы). Мы брали с собой быстрорастворимые каши хайнцевские, на молочной основе, не требующие варки. Овсяную и гречневую. Берешь кипяток в ресторане (там, где столы с чаем и кофе, есть кипяток), добавляем кашку, 5 минут и готово :D
Поэтому, узнаете, где ближайший город (поселок), как правило, это в 5-10 минутах езды.Можете добраться туда пешком, на такси либо на автобусе (ходят каждые полчаса). Помимо кисломолочки, сможете в таких городках посмотреть сувениры, текстиль, ну и все то, что у нас продается на базарах турецкое (цены такие же как и у нас).
Счастливого перелета!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 червень 2008 - 21:54

осока напишіть, :greeting: :mocking: як дитина себе вела влітаку і взагалі чи є "смисл їхати відпочивати" з такою малечею, можливо краще залишитись вдома? Але так хочеться поїхати !!!!!! :child_ 06:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 червень 2008 - 22:32

Перегляд повідомленняНатусiк (16.6.2008, 17:54) писав:

Н1ХТО НЕ ХОЧЕ МЕН1 В1ДПОВ1СТИ, ЯК1 В УКРА1Н1 ХОРОШ1 Л1КИ МОЖНА КУПИТИ :mocking: :child_ 06: :greeting:

Натусік, не знаю чи правильно я зрозуміла... за які саме ліки йдеться? якщо загалом, то можу порадити із власного досвіду, що нам нещодавно дуже допомогло при отруєнні - Ентеросгель це як гель, а також в суспензії - Ніфуроксазид. Застосовували згідно інструкції. Той Ентеросгель досить неприємна штука але помічна, як наше активоване вугілля, вбирає в себе всі непотрібні речовини.
В малої було важке отруєння, температура до 39, вже хотіли швидку викликати... дала я кілька різів той гель, ознаки інтоксикації стали швидко минати. Думаю, де малі дітки такі препарати дома потрібно мати, тим-паче літо на дворі, мікробам в самраз сприятливі умови.
Лазолван дитячий помічний від кашлю, розріджує добре... ну це так, із власного застосування раджу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2008 - 14:42

Осока, спасибо за ответ, а-то я уже начала подумывать сумку-холодильник брать и с собой творожок. Город близко, уже узнали. Едем в Сиде. ЕНще не представляю себе 2 часа перед самолетом в аэропорту что он нам устроит...

[b]Сонце, а как же ребенок его пьет(я про энтеросгель)? он же противнючий, как-то сама попробовала на работе, не могла проглотить вообще...
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2008 - 18:30

Сеструлька, а в який готель їдете в Сіде і коли? Бо ми також туди збираємось з синочком. Я вже весь інтернет перештормила і море відгуків перечитала про готелі в Сіде, зупинились ми на Iberotel Palm Garden.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 08:03

musia_79, Мы едем 3 июля в Otium Club Side, тоже поперечитывала массу отзывов, надеюсь все будет хорошо. Из прочитанных недостатков всех возмущает, что мало мяса, только курица, баранина, рыба и печень иногда - что как по мне вполне приемлемо, если учесть. что этим питаться 10 дней всего.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 08:11

:good: Сеструлька і musia_79, як повернетесь із відпочинку обов"язково напишіть, як було. Бажаю вам гарного відпочинку :blum1:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 10:11

Irenka, дякую!
Сеструлька, бажаю вам гарно відпочити! Ми їдемо трохи пізніше, напевно, в серпні.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 12:09

Перегляд повідомленняmusia_79 (21.6.2008, 11:11) писав:

Irenka, дякую!
Сеструлька, бажаю вам гарно відпочити! Ми їдемо трохи пізніше, напевно, в серпні.

а ми плануємо в липні з"їздити на о. Світязь. а вже десь в середені вересня взяти курс на Турцію
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему