Відпочинок за кордоном. Авіапереліт з дитиною до 3-х років.
Відправлено 14 травень 2008 - 13:13
И еще одна сторона медали отдыха. Где доставали памперсы? Я знаю что в Европейских странах это не проблема - аптека , супермаркеты.А вот где в Египте и Турции? Особенно в небольших поселках.
Третий вопрос. Подходят ли резетки под наши блендеры?
Большое спасибо всем отозвавшимся.
Відправлено 14 травень 2008 - 17:35
Faeeva UV (14.5.2008, 14:13) писав:
И еще одна сторона медали отдыха. Где доставали памперсы? Я знаю что в Европейских странах это не проблема - аптека , супермаркеты.А вот где в Египте и Турции? Особенно в небольших поселках.
Третий вопрос. Подходят ли резетки под наши блендеры?
Большое спасибо всем отозвавшимся.
Летали в Турцию. В 1 год и 1 месяц. Уже писала об этом. Но поскольку вопрос важный, повторюсь. Мы были на ГВ, при взлете и посадке кушали
Відправлено 11 червень 2008 - 16:13
е,летимо без тата, як я сама буду не знаю.
Ще хочу запитати
НЕ ЗНАЮ , ЩО Я БУДУ РОБИТИ БЕЗ ВАС УС1Х ВСЕ Л1ТО.

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
Відправлено 16 червень 2008 - 16:54

Відправлено 16 червень 2008 - 20:07
Натусiк (16.6.2008, 17:54) писав:
Ну, взагалі-то дивне запитання, бо ліки то не одяг чи книги, які можна на запас купити. Звичайно, варто вдома мати аптечку з найбільш необхідними медикаментами, але все одно...
Ну і крім того, навряд чи хтось ось так віртуально візьме на себе сміливість радити Вам ті чи інші ліки без припису лікаря на те.
Я би радила Вам в Україні звернутись на консультацію до якогось толкового педіатра, а потім вже з ним порадитись щодо можливих ліків у домашню аптечку.
А ще краще хай вона Вам взагалі не придаються ;)
Відправлено 17 червень 2008 - 09:30
И мы собираемся лететь в Турцию в начале июля, тоже переживаю как перенесет полет, а потом автобус...да и вообще как перенесет весь этот отдых.
Відправлено 17 червень 2008 - 11:52
Відправлено 17 червень 2008 - 14:31
ш1 д1тки,чим моя 1 хтось може под1литися, що може знадобитися.
Дякую , Сеструлька, за в1дпов1дь,а я нав1ть 1 не подумала про бальзам"спасатель", мо1й в1н точно знадобиться.Ви все- таки вир1шили 1хати у Турц1ю,молодц1,
А свекруха вже знае??? :D :D :D

Відправлено 17 червень 2008 - 14:35
Відправлено 17 червень 2008 - 23:46
Сеструлька (17.6.2008, 15:35) писав:
Ми також плануємо відпочити у Туреччині. Дуже переживаю за переліт. Будь-ласка дівчата,як повернетесь з відпочинку напишіть чи нормально ваші діточки перенесли дорогу, в якому готелі відпочивали і чи нормальне те "дитяче харчування
Відправлено 18 червень 2008 - 08:18
Відправлено 18 червень 2008 - 10:26
Сеструлька (18.6.2008, 9:18) писав:
Из молочки каша была только манная. По поводу кисломолочки. Мы ездили в небольшой город, уж и не помню как называется, там в центре большой супермаркет, покупали даноновские творожки без наполнителей, в номерах - холодильники есть, так что с эти проблем никаких. Там же есть молоко длительного хранения и почти все то, что есть в супермаркете у нас (включая памперсы). Мы брали с собой быстрорастворимые каши хайнцевские, на молочной основе, не требующие варки. Овсяную и гречневую. Берешь кипяток в ресторане (там, где столы с чаем и кофе, есть кипяток), добавляем кашку, 5 минут и готово :D
Поэтому, узнаете, где ближайший город (поселок), как правило, это в 5-10 минутах езды.Можете добраться туда пешком, на такси либо на автобусе (ходят каждые полчаса). Помимо кисломолочки, сможете в таких городках посмотреть сувениры, текстиль, ну и все то, что у нас продается на базарах турецкое (цены такие же как и у нас).
Счастливого перелета!
Відправлено 18 червень 2008 - 21:54
Відправлено 18 червень 2008 - 22:32
Натусiк (16.6.2008, 17:54) писав:
Натусік, не знаю чи правильно я зрозуміла... за які саме ліки йдеться? якщо загалом, то можу порадити із власного досвіду, що нам нещодавно дуже допомогло при отруєнні - Ентеросгель це як гель, а також в суспензії - Ніфуроксазид. Застосовували згідно інструкції. Той Ентеросгель досить неприємна штука але помічна, як наше активоване вугілля, вбирає в себе всі непотрібні речовини.
В малої було важке отруєння, температура до 39, вже хотіли швидку викликати... дала я кілька різів той гель, ознаки інтоксикації стали швидко минати. Думаю, де малі дітки такі препарати дома потрібно мати, тим-паче літо на дворі, мікробам в самраз сприятливі умови.
Лазолван дитячий помічний від кашлю, розріджує добре... ну це так, із власного застосування раджу.
Відправлено 20 червень 2008 - 14:42
[b]Сонце, а как же ребенок его пьет(я про энтеросгель)? он же противнючий, как-то сама попробовала на работе, не могла проглотить вообще...
Відправлено 20 червень 2008 - 18:30
Відправлено 21 червень 2008 - 08:03
Відправлено 21 червень 2008 - 08:11
Відправлено 21 червень 2008 - 10:11
Сеструлька, бажаю вам гарно відпочити! Ми їдемо трохи пізніше, напевно, в серпні.

Допомога

-