Привіт,усім форумчанам!В чоловіка ось уже тиждень болить спина.Взяла у мами такий валик від фірми"ляпко."Хочу запитати у вас,може хтось вже користувався такою річчю?!
Повідомлення відредаговано Іванна Р.: 09 травень 2010 - 22:36
У меня был такой коврик с колючками,вещь очень хорошая,но если устранена причина боли и осталось только воспаление то он поможет,но если у вашего супруга смещён диск то толку от него мало.Нужно найти хорошего массажиста,а после этого пользоваться "Ляпко".
Моя знайома жіночка має такі аплікатори,-і коврик і валик ,кожен вечір ними користується,перед сном лежить на ньому+масаж-каже допомагагає,-воно таке колюче-мені також сподобалось помагає не помагає,але відчуття приємні...
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина... Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
Користуюсь аплікатором ляпко вже багато років,хороша штука.Коврик купила після родів,дуже боліла спина.Підкладувала на болюче місце і біль втихала.Навіть малому сподобалося його до п"яточок прикладувати.А я й не заперечую,бо там багато активних точок.
ага,чула,що там є і дитячі аплікатори,і для чоловіків для лікування простати,там голочки з різних металів...навіть такі штучки на палець для масажу...
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина... Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
Ромулька, мені лікарі казали, що в мене остеохандроз і скаліоз, тому часто болить спина та шия, а аплікатор допомогає позбутись болю та покращує кровообіг на тих ділянках. Я дуже часто перед сном на хвилин 20 лежу на ньому.
Дівчата у мене остеохондрос і подзвонкова грижа.Бувають сильні болі,особливо не можна мерзнути у ноги.Я користуюся ковриком Ляпко вже 4 роки.Він просто чудо.Треба правильно і зручно на нього лягнути.Я лежу 1 год,спочатку колить,а потому іде сильне тепло,але при умові якщо зручно лягнути.Він виручая при знятті болю.Треба лягати по декілька раз в день і декілька днів підряд,щоб не допускати загострення запального процесу.
Коврик Ляпко це моя перша допомога при сильних болях,він дійсно чудо,але не можна на нього мягати не менше ніж 1-2 год перед сном.Бо він збуджує нервову систему,потому не можна заснути.Коврик можна і по пошті замовити.А от валик я шкодую що купила -результат ніякий.
Мій чоловік теж користується аплікатором Ляпко. У нього сильний остеохондроз і міжхребцеві грижі. Коли сильно болить спина лягає на коврик і лежить на ньому годину і біль проходить.
У кожного організм індивідуальний, але якщо дійсно відчуває людина полегшення після користування, то він вам пасує. Але ж не забувайте і про лікування, адже біль чомусь причина. Краще позбуватися його комплексно...