Пиво і діти про пінку і не тільки
Відправлено 09 травень 2010 - 03:40
Сьогодні знову чоловік п'є пиво при дитині, вона до тої пляшки тягнеться, а я сварюся. На що почула - "а чому рекомендують пивні дріжджі діткам?". Чесно, кажучи про ті пивні дріжджі чула навіть не краєм вуха, тому не знала що відповісти. Єдине що пам'ятаю - ними гарно волосся мити (чи маски до волосся робити - щось в тому роді).
А ви що скажете?
Максимум на що я згідна погодитися - після трьох-пяти років дати лизнути пінки. Але і то вважаю, що краще замінити квасом.
Відправлено 09 травень 2010 - 07:19
Доні дала раз понюхати-тепер в неї все,що погано пахне називається ПИВО))))

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 09 травень 2010 - 07:29
Як можна з маленького привчати не розумію,на все свій час.Отак потім і дивуєшся ранньому алкоголізму.
Відправлено 09 травень 2010 - 08:41
Ось уривок з статті
Текст, що розкривається
Звичайно, пиво не є дитячим продуктом і приносить організму малюків лише шкоду, зокрема, печінці, яка ще не сформована повністю (процес формування завершується зазвичай у 20 років). Крім того, пиво негативно впливає на розумову діяльність, а також на гормональний розвиток, що може призвести до безплідності в майбутньому. Отже, вживання такого продукту, як пиво, як і будь-якого іншого алкогольного, є недопустимим. Особливо хлопчикам. Навіть дорослим людям зловживати цим напоєм не можна, адже саме пиво є однією з причин виникнення поліпів у прямій кишці.
Цитата
Повідомлення відредаговано tanja_84: 09 травень 2010 - 08:49
Відправлено 09 травень 2010 - 08:41
Тому,я вас прошу - не травіть своїх діточок.......воно вам треба?Тим більше,що це не є аж таке вже,з чого дитина може отримати якусь радість чи насолоду.
Відправлено 09 травень 2010 - 08:43
Пенка от пива так далека от пивных дрожжей, как я от балета.
Мне проще - у нас в семье пиво вообще никто не пьет. Поэтому что такое дать пиво ребенку никто и не знает. Мое ИМХО - пиво - это алкоголь. И детям его нельзя. Ведь доказано что слабоалкоголка (ту, что так любят подростки) вставляет лучше чем алкоголь и идет постепенное привыкание к алкоголю, уровень которого захочется все время повышать
Малой могу дать одну десертную ложку горячего глинтвейна, когда она кашляет. причем не горячее вино,а именно вино - бутылку глинтвейна привезли из Швейцарии :)

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 09 травень 2010 - 08:54
Відправлено 09 травень 2010 - 08:55
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Ktara права. Пивні дріжджі краще купувати в аптеці в капсулах.
Відправлено 09 травень 2010 - 09:52
Відправлено 09 травень 2010 - 10:09
в наших кумів малий вже старший (майже 5 років), то його тепер коли жартома спитаєш, чи він буде пиво пити, то він каже: "Ні, я вже кинув. Мені соку". Хоча маленьким теж тягнувся до пляшки,але коли трохи підріс, мама його переконала, що воно йому не треба. А ще його улюблена фраза: "П’янички нам не друзі"..
треба стояти на своєму і пива, пінки чи там пальчиком спробуватидитині не дозволяти.
Відправлено 09 травень 2010 - 10:10
Відправлено 09 травень 2010 - 10:51
Звичайно, пиво не є дитячим продуктом і приносить організму малюків лише шкоду, зокрема, печінці, яка ще не сформована повністю (процес формування завершується зазвичай у 20 років). Крім того, пиво негативно впливає на розумову діяльність, а також на гормональний розвиток, що може призвести до безплідності в майбутньому.
[quote]
Колись мій тато давав нам пити пиво з 5 років, і тепер поривається дати моїй старшій дочці. Я категорично проти. Ні мені, ні моїй сестрі і брату пиво не зашкодило, але ж пиво 20 років було ще зовсім інше, ніж тепер, як правильно замітила Люлюка. Тим більше, у моєї доці пієлонефрит, тому пиво для нас - табу, "всерйоз і надовго".
Вважаю, що теперішнє пиво не то що для дітей, але й для дорослих не є корине. Хоча сама деколи п'ю.
Відправлено 09 травень 2010 - 11:18
Відправлено 09 травень 2010 - 11:56
БуЛаВоЧкА :) (9.5.2010, 8:13) писав:
Спитала чоловіка, який працював у пивоварній компанії, що таке "порошкове пиво" - він не знав. Перерила інтернет: крім розмов на форумах з посиланням на ОБС ("одна баба сказала") - інщих даних не знайшла. Підкиньте, будь ласка, джерело інформації про "порошкове" пиво.
Відправлено 09 травень 2010 - 12:42
Раз були на забаві в одних родичів. Були свідками, як 11місячна дитина немогла відірватися від стакана, все його облизувала, а її батьки реготали, що певно алкоголічка виросте. А не втрималася, зробила кілька зауважень, то вони ніяк немогли дитину заспокоїти. Мала такий рев зчинила, тягнулася до стакана. Жах!!!! А хтось там каже нічого не станеться!!!???
Відправлено 09 травень 2010 - 13:02
для мене і ота пінка і будь-яке спиртне табу для дитини в любому віці.
Відправлено 09 травень 2010 - 13:09
Я проти таких енкспериментів однозначно. Ще встигнуть вони в свому житті того г *** спробувати. Краще зробити домашній квас і пити його.:)
Повідомлення відредаговано Vesta*: 09 травень 2010 - 13:09
Відправлено 09 травень 2010 - 13:11
Мій чоловік також часом дає сину пінку, за що отримує "прочухана". Я противник таких дигустацій!!!! Якщо вже змалечку привчати до пива, то що буде далі???
Відправлено 09 травень 2010 - 13:15

Допомога