Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Пиво і діти - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Пиво і діти про пінку і не тільки Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 09 травень 2010 - 03:40

Дівчата, в мене в чоловіка в сім'ї вважається нормальним давати дітям пінку від пива. Та і в інших теж чула і бачила таке. Але я маю до того якусь відразу. Ну навіть та пінка для мене алкоголь і все. І хто би мені що не доводив - я не бачу в цьому користі. Зате вже не вперше бачу як дитина в рік і 9міс кричить аж заходиться коли бачить пивну пляшку. І це не поодинокий випадок. Спершу дали дитині попробувати пінку, потім вона десь ковтнула саме пиво, воно й сподобалося і пішло-поїхало.

Сьогодні знову чоловік п'є пиво при дитині, вона до тої пляшки тягнеться, а я сварюся. На що почула - "а чому рекомендують пивні дріжджі діткам?". Чесно, кажучи про ті пивні дріжджі чула навіть не краєм вуха, тому не знала що відповісти. Єдине що пам'ятаю - ними гарно волосся мити (чи маски до волосся робити - щось в тому роді).

А ви що скажете?

Максимум на що я згідна погодитися - після трьох-пяти років дати лизнути пінки. Але і то вважаю, що краще замінити квасом.
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   БуЛаВоЧкА :) 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 09 травень 2010 - 07:13

Перегляд повідомленняmartka (9.5.2010, 4:40) писав:

тому не знала що відповісти

Скажи своєму чоловіку, що в нинішньому пиві ніякими дріжжами і не пахне!!! Все пиво порошкове!!! І мало того, що алкоголь дитині дає, та ще й хімію!!! :8_3_19:
My Signature
Зображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 травень 2010 - 07:19

в мене знайома-фармацевт за професією давала пиво чуть не від 8 місяців-не регулярно правда,але коли десь пили пиво з друзями,то обов"язково давала дітям.Пояснювала що в пиві є якісь незамінні елементи,яких більше ні в якому продукті нема.Коли не мала Насті,то вірила їй,а як народила то зрозуміла,що корисні,єдині і незамінні властивості там можуть бути які хоч,але то АЛКОГОЛЬ.За тою логікою організму потрібна нікотинова кислота-то що дітям від року по пару затяжок давати робити????

Доні дала раз понюхати-тепер в неї все,що погано пахне називається ПИВО))))
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natulinka 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 09 травень 2010 - 07:29

Для мене пиво для дітей,це саме що наркотик для дорослих,одним словом табу!!!!!!!!!!!!!!!!
Як можна з маленького привчати не розумію,на все свій час.Отак потім і дивуєшся ранньому алкоголізму.
My Signature
Зображення

Нас псує не те, що влітає у наші вуха, а те, що вилітає з нашого рота
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нічлава 

• Найактивніша форумчанка
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 травень 2010 - 08:41

martka, в нас теж історія. Правда дідусь постарався. Налиє кухоль пива і дає дитині пальчик помачати. Деколи не тільки пальчик, а цілу лодоню. А потім малий все успішно злизував. Добре, що чоловік майже пива не вживає, то малий скоро забуде про ту "каку".

Ось уривок з статті

Текст, що розкривається

Звичайно, пиво не є дитячим продуктом і приносить організму малюків лише шкоду, зокрема, печінці, яка ще не сформована повністю (процес формування завершується зазвичай у 20 років). Крім того, пиво негативно впливає на розумову діяльність, а також на гормональний розвиток, що може призвести до безплідності в майбутньому. Отже, вживання такого продукту, як пиво, як і будь-якого іншого алкогольного, є недопустимим. Особливо хлопчикам. Навіть дорослим людям зловживати цим напоєм не можна, адже саме пиво є однією з причин виникнення поліпів у прямій кишці.

Цитата

На що почула - "а чому рекомендують пивні дріжджі діткам?".
пивні дріжджі діткам використовують, як засіб лікування. Тому це різні речі.

Повідомлення відредаговано tanja_84: 09 травень 2010 - 08:49

My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мандрагора 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 08:41

Дівчата,мої родичі займаються вирощуванням хмелю.В них раніше було багато котрактів з пивоварнями щодо постання хмелю для пива.В цьому році минулорічний урожай ще лежить на склдах,бо виявляється,що він вже не потрібний.Всі пивоварні України закуплені іноземними інвесторами і наш хміль їм не потрібний.Вони привозять з-за корднону свої різні концентровані порошки,в яких є тільки частинка хмелю і їм не вигідно робити наруральне щось.
Тому,я вас прошу - не травіть своїх діточок.......воно вам треба?Тим більше,що це не є аж таке вже,з чого дитина може отримати якусь радість чи насолоду.
  • 9
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 08:43

когда-то в детстве у меня была проблема - на глазах вылазили ячменец за ячменцем. У нас в городе есть пивзавод - та вот мама взяла там жидкие пивные дрожжи и пропоила меня ними. До сегодняшнего дня я не знаю что это такое. Сейчас пивные дрожжи продаются в аптеке в виде таблеток. Помогают очистить кровь (например если с доброго дива появляется куча гнойничков).
Пенка от пива так далека от пивных дрожжей, как я от балета.
Мне проще - у нас в семье пиво вообще никто не пьет. Поэтому что такое дать пиво ребенку никто и не знает. Мое ИМХО - пиво - это алкоголь. И детям его нельзя. Ведь доказано что слабоалкоголка (ту, что так любят подростки) вставляет лучше чем алкоголь и идет постепенное привыкание к алкоголю, уровень которого захочется все время повышать
Малой могу дать одну десертную ложку горячего глинтвейна, когда она кашляет. причем не горячее вино,а именно вино - бутылку глинтвейна привезли из Швейцарии :)
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мусік 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 08:54

Літом відпочивали на озері і швагро чоловіка дав нашому малому кілька глотків пива (я побачила лише коли малий після нього облизався), дитина охмеліла, швагро добре отримав на горіхи.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 08:55

Мій чоловік не любитель пива. Але коли п"є, то дітям не пропонує. Якось і думки такої не було. Я навіть не знала, що дітям пиво дають попробувати.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Ktara права. Пивні дріжджі краще купувати в аптеці в капсулах.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natulinka 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 09:52

Я за пивні дріжді з метою лікування,а щоб давати коштувати малим діткам просто так пиво це абсурд.Впринципі якщо дідусі і дозволяють пхати пальчики,то за раз нічого не станеться,але б я таке зразу присікала. :8_3_19:
My Signature
Зображення

Нас псує не те, що влітає у наші вуха, а те, що вилітає з нашого рота
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanjushka 

• Ніжність кохання
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 10:09

по-моєму, пиво і пивні дріжджі - абсолютно різні речі. та й при всій корисності пивних дріжджів, навіть для їхнього прийому мають бути відповідні покази.
в наших кумів малий вже старший (майже 5 років), то його тепер коли жартома спитаєш, чи він буде пиво пити, то він каже: "Ні, я вже кинув. Мені соку". Хоча маленьким теж тягнувся до пляшки,але коли трохи підріс, мама його переконала, що воно йому не треба. А ще його улюблена фраза: "П’янички нам не друзі"..
треба стояти на своєму і пива, пінки чи там пальчиком спробуватидитині не дозволяти.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люлюка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 10:10

Мама розказувала що я малою страшно пиво любила і завжди у тата потягувала 2-3ковтки, пила до 5-ти років а потім і до тепер пиво взагалі не терплю, не знаю мені начебто не пошкодило, але я проти пива, тому що за часів СССР то може було і пиво а тепер я в тому дуже сумніваюсь, хоча моя Злата колись пиво спробувала десь в 2,5рочки і то як спробувала, просто бутилка з під пива стояла на столі що чоловік не забрав, а вона не довго думаючи повипивала ті капельки що залишились і як бачить пиво то завжди просить, тому прошу чоловіка щоб пив десь в тіхаря, бо дитина бачить що тато п'є а їй виходить не можна і ображається. Ще моя мама може їй дати ковтнути, оправдовується що то розливне, тобто краще, не знаю наскільки то пиво краще тому прошу маму такого не робити, хоча для мами моє прохання не аргумент, вона мені все каже що якщо випити глоток пива то це як профілактика глистів. Ой, боремся ми з мамою і з пивом. Не знаю може хтось чув про те як пиво з глистами пов'язано?
My Signature
Зображення Зображення
Просто є люди з кави, а є з чаю. Відтак є (ці)кава, а є (надзви)чайна. В мені є і те і інше, тому я надзвичайно цікава :)))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 10:51

[quote name='tanja_84' date='9.5.2010, 9:41' post='383204']
Звичайно, пиво не є дитячим продуктом і приносить організму малюків лише шкоду, зокрема, печінці, яка ще не сформована повністю (процес формування завершується зазвичай у 20 років). Крім того, пиво негативно впливає на розумову діяльність, а також на гормональний розвиток, що може призвести до безплідності в майбутньому.
[quote]
Колись мій тато давав нам пити пиво з 5 років, і тепер поривається дати моїй старшій дочці. Я категорично проти. Ні мені, ні моїй сестрі і брату пиво не зашкодило, але ж пиво 20 років було ще зовсім інше, ніж тепер, як правильно замітила Люлюка. Тим більше, у моєї доці пієлонефрит, тому пиво для нас - табу, "всерйоз і надовго".
Вважаю, що теперішнє пиво не то що для дітей, але й для дорослих не є корине. Хоча сама деколи п'ю.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 11:18

Не думаю, що алкоголізм і облизування пальчиків чи пінка від пива якось пов"язані. Але пиво - це алкоголь. Алкоголь і діти - несумісні. Все! Чоловік постійно п"є пиво, мала може йому пляшку з холодильника принести. Але давати пробувати нікому в голову не приходило, тому вона і не просить. В нас є продукти які "не можна діткам" Якби побачила, що хтось пропонує дитині спробувати, той хось би гарно отримав.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 11:56

Перегляд повідомленняБуЛаВоЧкА :) (9.5.2010, 8:13) писав:

Скажи своєму чоловіку, що в нинішньому пиві ніякими дріжжами і не пахне!!! Все пиво порошкове!!! І мало того, що алкоголь дитині дає, та ще й хімію!!! :36_1_13:

Спитала чоловіка, який працював у пивоварній компанії, що таке "порошкове пиво" - він не знав. Перерила інтернет: крім розмов на форумах з посиланням на ОБС ("одна баба сказала") - інщих даних не знайшла. Підкиньте, будь ласка, джерело інформації про "порошкове" пиво.
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natali@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 12:42

Категорично НІ!!! Алкоголь викликає залежність! Для дорослих стакан, для дитини ковток, чи як то кажуть пальчик облизати. Які тут можуть бути розмови і вагання??? А те, що там наші батьки і діди нам давали пробувати і з нами нічого не сталось, то все дурня, бо багато молоді вже спилося.
Раз були на забаві в одних родичів. Були свідками, як 11місячна дитина немогла відірватися від стакана, все його облизувала, а її батьки реготали, що певно алкоголічка виросте. А не втрималася, зробила кілька зауважень, то вони ніяк немогли дитину заспокоїти. Мала такий рев зчинила, тягнулася до стакана. Жах!!!! А хтось там каже нічого не станеться!!!???
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 травень 2010 - 13:02

ну пивні дріжджі рекомендують старшим діткам, і це рекомендували раніше, коли не було нормальних збалансованих вітамінів.

для мене і ота пінка і будь-яке спиртне табу для дитини в любому віці.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 13:09

Мій малий теж пробував пиво. Ну тато п"є і він хоче. Але сказав "Фє" і я переключила його на квас.
Я проти таких енкспериментів однозначно. Ще встигнуть вони в свому житті того г *** спробувати. Краще зробити домашній квас і пити його.:)

Повідомлення відредаговано Vesta*: 09 травень 2010 - 13:09

My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аня Тет 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 09 травень 2010 - 13:11

Нещодавно прочитала статтю про пивну залежність, яка, на думку вчених, нічим не відрізняється від алкогольної.
Мій чоловік також часом дає сину пінку, за що отримує "прочухана". Я противник таких дигустацій!!!! Якщо вже змалечку привчати до пива, то що буде далі???
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Джаді 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2010 - 13:15

а моя дитина вмерає за пивом, як бачить то кричить диким криком. Зараз мене осудите, но я сама давала глоток пива малому
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему