Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Як підібрати купальник - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Як підібрати купальник обговорення брендів, поради щодо вибору Оцінка: -----

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 06 травень 2010 - 14:18

Купальник як і будь-який інший одяг, може вигідно підкреслити наші достоїнства, а може оголити поглядам відпочиваючих всі недоліки, додавши ще парочку "подарунків" у вигляді зайвих кілограмів і перекручених пропорцій фігури.

Цитата

Широкі плечі
купальник з низьким V-подібним вирізом, великим круглим вирізом. Або купальник з коміром-хомутиком. Це допоможе візуально створити відчуття, що ваші плечі насправді більш вузькі, ніж насправді. Також подібні купальники можна сміливо порадити повним жінкам, проблемними зонами яких є широкі стегна, - підкреслена лінія плечей відверне увагу від цього недоліку фігури.
Жінкам з широкими плечима не рекомендується купувати купальники з маленькими вирізами, акцентованими деталями на плечах (Це можуть бути бантики або гудзики) і широко розставленими бретелями, - це тільки підкреслить недолік.
Коротка шия або подвійне підборіддя
Ідеальний варіант - купальник з великим V-подібним вирізом. Можна придбати купальник без бретелей (цей варіант категорично протипоказаний власниці пишного бюсту!).
Вузькі плечі
Купальник виставляє цей недолік жіночої фігури "у всій красі". Для вирішення проблеми ідеально підійде купальник з широко розставленими бретелями. А ось горловина його повинна бути високою - від низької лінії вирізу слід категорично відмовитися!
Візуально приховати цей недолік можна також за допомогою колірного дисонансу: верхня частина купальника повинна бути світліше, ніж нижня, А малюнок або деталі, розташовані по діагоналі, також розташовуватися на ліфі.
Усього того, що рекомендовано для власниць широких плечей, слід уникати: глибоких V-подібним вирізом, подовжніх ліній, коміра-хомутик (він особливо сильно підкреслює похилі плечі).
Повні руки
Звичайно, приховати це не вдасться, а от відвернути увагу можна. Купуйте купальники, що мають безліч вишивок, принтів і деталей на грудях. Радимо також носити на зап'ястях великі прикраси, А ось шию - залишити відкритою.
Якщо ви дуже соромитеся цій своїй особливості, зверніть увагу на туніки з легких світлих тканин, які на пляжі можна практично не знімати.
Маленькі груди
Бюстгальтер купальника може бути і з чашечками на кісточках, і без; чашечки можуть бути ущільненими і мати знімні прокладки. Все залежить від того, якого ефекту ви хочете досягти.
Ідеальним рішенням для вас буде вузький бюстгальтер, скручений зразок шарфика - Він візуально збільшує груди. На ліфі купальника вітаються волани, складки, защипи, горизонтальні лінії і принти. А вниз купальника повинен бути темнішим, ніж верх, і не мати обтяжливих деталей, фактур і малюнків.
Великі груди
Допомогти в цьому випадку можуть бюстгальтери з широкими бретелями і чашечками на кісточках, Які піднімуть груди, підтримуючи її і надаючи красиву форму. Верхня частина вашого купальника повинна бути темніше нижньої і бажано мати горизонтальні смужки або принт. Ідеально підійде також купальник із запахом. Вам слід уникати купальників з вузькими бретелями.
Коротка талія
Перше, від чого слід відмовитися - це бікіні. Зверніть особливу увагу на цільні купальники з високо вирізаними по стегнах трусиками. Вам слід вибирати собі купальники з вертикальними смужками, деталями і принтами і чашечками на кісточках - це подовжить торс і підніме груди вище, створюючи враження правильних пропорцій.Забудьте про акцентах на талії (наприклад, паска)! Як би вам не хотілося підкреслити її осину сутність, це зведе нанівець всі зусилля домогтися бажаного ефекту.
Широкі стегна і великий живіт
треба закцентувати увагу на верхньої частини купальника. Приміром, вона повинна бути яскравіше за кольором і мати малюнок, у той час, як нижня - з вертикальними деталями або монохромної. Гарні також діагональні смуги, які повинні сходитися на животі або стегнах. А ось купальник із спідничкою може допомогти лише в тому випадку, якщо ви не є володаркою вузьких плечей. Бретелі купальника повинні бути широко розставлені. Ще одна порада: віддайте перевагу купальникам з високим вмістом лайкри - вони допоможуть "тягнути" живіт і зорово позбавлять вас від декількох сантиметрів.
Не купуйте купальників з блискучої або світлої тканини - І те, й інше тільки підкреслить ваш недолік. Не варто також купувати моделі, які можуть підкреслити талію або стегна, - тобто купальники з пасками і горизонтальними принтами і деталями, з високо вирізаними по стегнами трусиками.
Маленький зріст або короткі ноги
Бікіні безумовно не для вас. Слід уникати купальників з низько вирізаними по стегнах трусиками. Прекрасним варіантом стане купальник з вертикальними лініями і високо вирізаними трусиками (Якщо, звичайно, ви - не володарка широких стегон). Якщо поєднувати такий купальник з відкритою взуттям на високих підборах, ви збільшите зорово своє зростання або довжину ніг сантиметрів на 10!
Занадто високий ріст або худощавість
Ви просто-таки зобов'язані носити бікіні! Горизонтальні лінії будуть як ніколи до речі: вони зорово будуть ділити фігуру на частини. Бюстгальтер може бути з бретелями, без бретелей, трусики - у вигляді шорт або із запахом.
Повна фігура
Бікіні буде невдалим вибором. Купальник краще придбати цільний, з широкими бретелями, зшитий з матовою тканини (яка при цьому повинна містити досить високий відсоток лайкри в складі!) неяскравої забарвлення. І, звичайно, з стягуючі вставками і чашечками на кісточках. Дуже добре, якщо на вашому купальнику будуть присутні вертикальні деталі, принти або смужки.

Прихований текст

Мені підійшов такий
Вам подойдёт модель c треугольными топами или бюстгальтеры, которые завязываются спереди.
Вам подойдет глубокий вырез. Плавки могут быть украшены кружевом, кольцами или бантами.

Повідомлення відредаговано гра з вогнем: 13 червень 2010 - 23:21

My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 13 червень 2010 - 15:49

Перш за все, знаю, що темка пляжна мода розглядає купальники, але мені б хотілось поговорити не тільки про вигляд, а про ціну(яку ж таки варто заплатити), поспілкуватись про фірми-виробники купальників, а також дізнатись де вигідно їх купити, мені цікаво у Львові, але ми можемо говорити про всю Україну, якщо буде цікаво. Тому, якщо модератори будуть бачити недоцільність існування двох тем, нехай об"єднають :hi: Дякую!
Тепер, чому піднімаю цю темку. Мені(як і більшості жінок з бюстом від розміру D і не тільки) дуже важлива є якість цього виробу, вимоги у мене дуже високі, але ціни бачу не нижчі зараз....Тому одна голова добре, а кілька ще краще. Прошу допомоги у виборі. Сьогоднішній похід на Південний закінчився моїм здивуванням від ціни, але коли полізла в нет здивувалась ще більше, ну от конкретні варіанти, які я розглядаю:
1) Купальники Мілавіца(кажуть білоруські найміцніші, для нас слов"янок ідеальні) на Південному пропонували за 447-500 грн. в цьому інтернет магазині значно вище:
Прихований текст
(на базарі були обидві моделі)...
2) Купальники Feba(не плутаємо зі значно дешевшим варіантом Fаba) Південний просить від 340 грн. до 400грн. З одної сторони польський виробник, досить навіть не поганий, але минулого року купувала їх суцільний купальник за 240 грн. що змінилось цього року? :hi: не розумію, певно криза відступила чи євро впало, а у них кудись піднялось, незнаю... :girl_angel: От, що дає і нет, правда, моделі зовсім інші, аніж я бачила на базарі, проте як далекий орієнтир:
Прихований текст

3) Ще планую подивитись серед купальників Triumph, кажуть, що вони варті уваги, незнаю, поки не добралась, здається бачила в Ашані їх. Їх ціна підозрюю вразить ще більше, тому якщо хтось мене до неї підготує, буду дуже вдячна :acute:
І взагалі дівчата, поділіться досвідом, як носяться купальники цих фірм, або інших вартих уваги, де їх можна купити по нормальній ціні і взагалі, яку ціну варто платити за купальник(ну, хоча б для двох сезонів) роздільний чи суцільний немає значення, хоча на даний момент мені актуальний роздільний.
Всім велике дякую за інформацію!!!
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 13 червень 2010 - 16:47

Перегляд повідомленняolia14 (13.6.2010, 16:49) писав:

2) Купальники Feba(не плутаємо зі значно дешевшим варіантом Fаba) Південний просить від 340 грн. до 400грн. З одної сторони польський виробник, досить навіть не поганий, але минулого року купувала їх суцільний купальник за 240 грн. що змінилось цього року? :sorry: не розумію, певно криза відступила чи євро впало, а у них кудись піднялось, незнаю... :give_rose: От, що дає і нет, правда, моделі зовсім інші, аніж я бачила на базарі, проте як далекий орієнтир:
Прихований текст

В мене купальник цієї фірми, маю його вже 3 роки, і ще знімати не планую. Якість чудова! Купувала за 200 грн.
Подивіться ще на сайт Вікторія Сікрет, там був розпродаж, ціни приємні, але пересилка напевно накладно вийде...
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 13 червень 2010 - 16:53

Повідомлення від модератора гра з вогнем
теми з'єднано. користуйтеся пошуком!

по темі. у мене мілавіца, я в 2007 купувала. одягала кілька разів (все ніяк не виберуся в купальнику до води), фото є в одній з фотоконкурсних тем ;) :give_rose:

не знаю як у 2010. але три роки тому роздільні купальники в мілавіци в тернополі були дуже дивно підібрані. розмір плавок був однаковий. а верх різнився.
то я ледве запакувалася в їх плавки (однакові і для розміру чашок А і чашок D). думала розтянуться. ага! нічого вони не розтянулися. це мабуть плюс.
а мінус в тому, що підібрати купальник дуже важко. так що міряйтеся обов'язково.

в цілому якістю задоволена. в 2007 заплатила в районі 250-280 грн за роздільний.
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 червень 2010 - 23:14

гра з вогнем, сперечатись не буду, вам видніше, щодо темки, тому і просила, якщо треба перенести, але якщо можна, я б додала в темку чи дещо підкорегувала її назву, бо мені цікаво власне не як підібрати(відповідь очевидна-справді, треба міряти...), а відгуки про хороші фірми і де їх можна придбати, чи розтягуються, як служать(на що ви, дівчата, мені і дали відповідь), тобто це більш конкретно, аніж вибір фасону купальника :blush: , його форми, кольору.
mania4ka, от і я витягла з шафи свою Фебу і бачу, що все ок, міняти теж не буду, але хочеться до неї пару :shok: А от де б ту Вікторію Сікрет у Львові подивитись? бо добре каже гра з вогнем, і це стосується не тільки Мілавіци, усьо треба міряти, мені це дуже важливо.
Я б теж гра з вогнем дала за ту Мілавіцу навіть 300 грн...та зараз таких цін нема, а від 2007 вони зросли в двічі, тому так і хочуть за них під 500 грн.. Певно прийдеться Фебу купувати, тому дуже прошу, хто знає де є у Львові їх великий вибір і нормальні ціни підкажіть плііз... :bye:
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   turquoise 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 червень 2010 - 00:21

в мене вже два роки magistral (угорська марка, здається), взяла, бо гарно підійшли до фігури і форма ліфчика і плавок, та й розцвітки у них гарні. якістю дуже задоволена.
My Signature
Зображення

На нее нельзя сердиться. Ведь она всего лишь женщина © Фаулз
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukusya 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 червень 2010 - 15:58

Дівчата!Виникло такє питання!Якщо взяти верх для купальника звичайний ліфчик-пушап,трохи переробити,чи можна з таким плавати?І чи в купальниках з пушапом використовують такий самий поролон як і в ліфчику?
My Signature
ознайомтися з правилами щодо підписів та лінієчок!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 червень 2010 - 20:11

kukusya, , я раз плавала в такому))))))) бо спонтанно попала на озеро. Так все нормально було))) А що може бути не так? Це ж не натуральний коттон, який поповзе вниз, або буде просвічуватись.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 червень 2010 - 21:51

А у мене велика проблема з розмірами. Бюстгалтер L-XL, а плавки S-M. Ще й "верх" має мати велику чашку (D), бажано з кісточками (щоб то "добро" гарно підтримувати), а об"єм не більше 75 см... І не на шнурочках, бо під вагою грудей вони трохи боляче впиваються в шкіру...

То для мене єдиний вихід - купувати окремо верх і низ, щоб можна було підібрати розміри... Але мало де готові розпаровувати комплекти купальників.
Знайшла фірму ajour... білизна дорогувата, але довелось там купувати (мені плавки навіть з іншого купальника продали, бо ті, що ішли в комплекті до вибраного ліфчика мені не сподобались).
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Валюшка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 червень 2010 - 22:13

У мене теж постала така проблема. Дістала з шафи свій купальник, а він на мене вже не дуже добре лягає, особливо бюстгалтер, бо після родів розмір і форма змінилися. А так я ним була дуууже задоволена. Купувала два роки тому фірми Faba за 95 грн. Ну але зараз таких цін навіть близько немає. Можливості походити гарно по ринках у мене зараз немає (малого геть немає на кого лишити, а з ни ніяк не піду), тож я пішла по найближчих торгових центрах. Від цін була шокована! Нічого путнього дешевшого за 400 грн немає! Те, що за 200-300 грн навіть не варте уваги. Таке шмаття, ще й кольори такі як ніби випрані 100 разів. Навіть та ж Faba ціниться не менше 300 грн. Але так як чоловік мені виділив нормальну суму, то купила я собі чудовенький купальник за 420 грн у магазині Accessorize (їх є мережа по Україні, у Львові має бути скоро відкриття по вул. Стрийській). І інформація для Вишенька, у них купальники продаються окремо верх та низ, можна підбирати розміри. Ну але я купила на щнурівочках, хоча може й є на застібках, я не звертала уваги. І помітила, що в багатьох магазинах продавалися купальники низ та верх окремо.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 червень 2010 - 08:26

Дівчатка, тепер це нормальна практика продавати трусики і бюстгальтери окремо, зокрема бачила так в магазинах Тріумфу і Теллі Вейлу, що в Кінгкроссі, там можна окремо підібрати не лише розмір, а і пофантазувати над вибором кольорів. Та якщо чашечка все-таки йде від розміру D, думаю таки оправдано купувати білоруську Мілавіцу(вона якраз про такі розміри дуже добре потурбувалась), хоча там власне я не бачила, щоб розпаровували, але може не на тих напала :cray: :cray:
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   innysja 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 червень 2010 - 09:02

Минулого тижня я купила купальник Вікторії Сікрет з доставкою з Америки - мені він обійшловся в 350 грн, там якраз і є можливість обирати окремо верх і низ. Якість гарна, хоча випробовувати буду тільки через 1,5 тижні!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
Я люблю тебе не за те, хто ти, а за те, хто я, коли я з тобою.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 08 червень 2011 - 17:31

Дівчата настало літо і знову треба підняти обговорення купальників.
Поділіться де ви купували, яку фірму і по якій ціні?
не знаю куди йти шукати собі купальник. хочеться щоб якість була нормальна і ціна прийнятна: ну як завжди..:-)
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн