Як ділити любов на двох? дітки
Відправлено 05 травень 2010 - 20:55
Відправлено 05 травень 2010 - 20:59

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 05 травень 2010 - 21:07
вот близнюків розумію, їх любиться. а двох діток різного віку... не знаю.
можливо тому, що мені здається - там, де є порівняння нема любові. а не порівнювати дітей навряд чи таке можливо.
Відправлено 05 травень 2010 - 21:10
Відправлено 05 травень 2010 - 21:10
Відправлено 05 травень 2010 - 21:17
kolcmar (5.5.2010, 22:10) писав:
золоті слова!...
100% погоджуюся...
думаю, природою все закладено...
мені дивно, коли ви кажете порівнювати; думаю, матері порівнювати важко, якщо не неможливо, а от любити кожного за їхню індивідуальність, кожного по-свому, але "порівну" в той же час - дуже навіть можливо...
Відправлено 05 травень 2010 - 21:19
Повідомлення відредаговано PYZATIK: 05 травень 2010 - 21:19

Відправлено 05 травень 2010 - 21:21
а діти відчуватимуть...
Відправлено 05 травень 2010 - 21:23
Відправлено 05 травень 2010 - 21:25
Відправлено 05 травень 2010 - 21:28
З першого погляду всі пальці на нашій руці однакові, та коли придивитись..., та коли ми мастимо руки кремом, то мажемо усі пальчики, а коли вріжемось, то й болять вони усі однаково...

Відправлено 05 травень 2010 - 21:32
ну якось я поки з цим примиритися не можу. але знаю не одну історію різного ставлення до дітей в одній сім'ї.
пальці на руці не однакові. як не крути з порізанням мізинця можна все робити як й до того. поріжеш великий - робота застопориться.
нє, я розумію, що дітей любиться. я не розумію цього стосовно себе. хоча знаю, що це бзік.
Відправлено 05 травень 2010 - 21:36
Вам зараз здається, що меньшеньке ви любите більше, тому, що воно маленьке, беззахисне і так потребує вашої уваги...
А синочка ви любите не менше, просто любов трішки трансформувалася, але аж ніяк не зменшилася... Це як у шлюбі - пристрасть переходить у ніжність чи повагу чи щось там ще, з часом...
Моя старша сестра (7 років різниці) колись мені дорікала (ну коли ми сварилися), що мама завжди більше любила мене...
Я колись не втрималась і запитала маму, а вона відповіла, що любить нас одинаково, просто я їй ближча по "духу" так би мовити, а сестра ну зовсім вже інша, вся в батька, і в них з мамою було більше непорозумінь... І тому любов свою емоційно їй завжди було легше виявити до мене... Тому й здавалося так на перший погляд...
Повідомлення відредаговано turquoise: 05 травень 2010 - 21:37
Відправлено 05 травень 2010 - 21:40
Корочє, гра з вогнем, не заморочуйся наперед, народиш Андрійкові братика чи сестричку і все встане на свої місця.

Відправлено 05 травень 2010 - 21:51
Зараз,коли я вже двічі мама,я не уявляю своо життя без котрогось з малят,воно було б неповним,неповноцінним,половинним,бідним.
Бути багатодітною мамою(а себе я жартома теж до таких відношу
Дівчата!Важливо дуиати не про те,як ділити любов на двох(любов ділити не треба,треба вдало розподіляти форми вияву цієї любові), а про те,як влаштувати життя таким чином,щоб кожному маляті було добре,комфортно,тепло і затишно,щоб малеча не відчувала різниці і не порівнювала,а знала,що мамуся їх обожнює-обох разом і кожного зокрема...І немає значення,що вони різні,що хтось поводить себе краще,а хтось гірше,хтось хворіє частіше і додає клопоту,а хтось менше...Головне,що це ваші кровиночки,сенс вашого життя!
Не вагайтеся,бо повне щастя материнства ви відчуєте,коли подаруєте одинакам братиків чи сестричок!
Відправлено 05 травень 2010 - 22:02
Це мені якось нагадує те дитяче "ти кого більше любиш: маму чи тата?" А хіба можна відповісти (при умові нормальної сім"ї)???
Відправлено 05 травень 2010 - 22:24
Відправлено 05 травень 2010 - 22:29
водночас мене розпирає любов,коли мій синочок приходить зі школи і такими рідними рученятами мене обіймає і каже,що любить мене і сестричку сильніше всіх на світі...
коли говорю малявочці,що люблю її,одразу ж як ехо повторюю те саме малому...і не тому,що він може приревнувати чи що....а тому,що я так відчуваю!
Так я відчуваю.Як хтось інший-не відаю.Люблю їх обидвох.Не однаково.Але -сильно!!!!!!!!!!!

Допомога

[/url]