Ми віддали сина нещодавно на дзюдо.Цим ,поки що,скінчилась наша історія пошуку чогось підходящого саме нам.Хочу поділитись нею з вами,щоб можливо комусь вона стала у нагоді.
Ми спробували спершу піти в найближчу школу,де проводяться заняття з якогось виду спорту.На першому ж занятті малого сильно притисли в шпагаті до підлоги,від чого малий отримав і фізичний і моральний стрес.Доооовго малий навіть чути не хотів про якісь секції чи гуртки.
Почали ми всією сім"єю мріяти про футбол!Тим паче,що наш кум виявляється знайомий і грає пару разів в тиждень в любительський футбол,з тренером юнацької збірної нашого ФК"Львів".
але...
по-перше,набирати з 2001 року в группи стали тільки в вересні 2009-го.Ми стали чекати цього вересня і нічого більше не шукали.
по-друге,нам зовсім не підішов час початку тренування...адже зі школи малого саме раніше можна забрати о третій,а тренування розпочинаються о пів на третю,а школа,дім,стадіон знаходяться в трьох різних кінцях міста.
Тож наша мрія з футболом банально "тріснула".
Пробували віддати на плавання.Та сама проблема.
Позаймався декілька місяців.І ми вирішили припинити це знущання з навчального процессу,з тата,який був змушений летіти з іншого кінця міста за малим в школу і везти його в ще один кінець міста на плавання.Я,нажаль,на той момент тільки народила малу і водити малого не могла б,хоч би і дуже захотіла.Та і зараз я не уявляю яким чином мама з малою другою дитиною,без машини,мала б провертати таке...
Чомусь усі гуртки розраховані на ранній початок занять.Раніше третьої моя дитина аж ніяк не може бути на тренуванні!Уроки, заради такої важливої справи, не прийнятно прогулювати...
Для мене,як для мами було також важливе питання,яким чином моя дитина в проміжку між тренуванням і школою харчуватиметься.
Коло пошуків гуртка звузилось до основних двох параметрів:близько біля дому і вигідного для нас часу.Ну,і звичайно,найголовніше,сину мало там сподобатись!....і нам...
Мені порадили тут на форумі
Цитата
Детско-юношеский спортивно-оздоровительный клуб "Ника"
Львов, ул. Дудаева, 8
Час не для нас......................і відстань,трохи задалека,для мене з каляскою......................
І,ось нещодавно,ми гуляючи усією родиною,зустріли чоловікового знайомого.Розговорились і виявилось,що він на СКА якраз займається з дітьми!І час суперовий-16.30!
Отже,тепер ,вже два місяці,мій син займається дзюдо!Йому до вподоби.Ми всіляко його підбадьорюємо і підтримуємо в ньому ентузіазм,адже,почали з"являтись перші і не останн труднощі,яких ні в якому занятті не уникнути.
Саме головне,що час і місце знайшли нас ,а ми його!!!!!!!!!!!!
Успіхів вам,мамочки!
п.с.Скажу,що маючи я машину,половини проблем не було б...адже,татко має заробляти гроші,а не возити дитину туди,де ті гроші витрачаються...;)