От як ви вважаєте чи корисною є така річ? Чи маєте ви свій Читацький щоденник? Чи хотіли б ви собі такий завести??))) Давайте обговоримо))
Щоденник читача
Відправлено 05 травень 2010 - 10:00
От як ви вважаєте чи корисною є така річ? Чи маєте ви свій Читацький щоденник? Чи хотіли б ви собі такий завести??))) Давайте обговоримо))
Відправлено 05 травень 2010 - 10:05
Відправлено 05 травень 2010 - 10:11
м@рійк@ (5.5.2010, 11:05) писав:
Стосовно того, де взяти - це бібліотека, старий, давній метод))) В іншій темі я писала,що це по своєму досить круто ходити до бібліотеки - там книги дихають історією і від них пахне життям))) Через те що забувається і завела цей щоденник)) Одного разу моя колега принесла показати свій дитячий щоденник! Враження супер! Свого роду реліквія))) Дитячі враження, дитяче бачення книги - це неймовірно! А стосовно часу це слушне зауваження - його справді не завжди вистачає! А читати книгу так, щоб дьоргали кожні 15 хвилин, це не читання, а марнування...
Відправлено 05 травень 2010 - 10:23
Відправлено 05 травень 2010 - 10:30
Мені здається, що навіть якщо книгу перечитуєш, цікаво порівняти свої нові враження з попередніми. Часто перечитуючи книгу знаходиш в ній щось нове, що минулого разу не роздивився. Іноді тобі "відкривається" її "таємна" філософія :)
Загалом, класна ідея.
Відправлено 06 травень 2010 - 01:04
Відправлено 06 травень 2010 - 06:54
Відправлено 06 травень 2010 - 21:18
Іноді мені дуже важко висловити думку про книгу або фільм не тому, що спогади стерлись, а тому що мене переповнюють емоції, і замість чіткої відповіді я видаю набір слів і жестів, ніяк не пов"язаних одне з одним. Думаю, кожному знайомий такий стан. А такий щоденник допоможе проаналізувати книгу, фільм і сформувати власну думку. Це якщо ви полюбляєте обговорювати і ділитись враженнями про побачене й прочитане.
Відправлено 07 травень 2010 - 07:48
Quine (6.5.2010, 22:18) писав:
Іноді мені дуже важко висловити думку про книгу або фільм не тому, що спогади стерлись, а тому що мене переповнюють емоції, і замість чіткої відповіді я видаю набір слів і жестів, ніяк не пов"язаних одне з одним. Думаю, кожному знайомий такий стан. А такий щоденник допоможе проаналізувати книгу, фільм і сформувати власну думку. Це якщо ви полюбляєте обговорювати і ділитись враженнями про побачене й прочитане.
В одного чоловіка в інтернеті знайшла не тільки щоденник для книг та фільмів, а ще й для музики!!! Справді було цікаво почитати))) Хоча було написано по кілька фраз, але враження складалось)))
Відправлено 02 червень 2010 - 14:24
Тепер же спробую знову - люблю критикувати... хлібом не годуй!
Відправлено 02 червень 2010 - 14:42
Відправлено 02 червень 2010 - 14:50
Книголюбка (2.6.2010, 15:42) писав:
Спочатку і я так робила, але мені шкода книжок... Тим більше позичені книжки...
Але все одно свої враження там не запишеш... А книжкова анотація є досить скупою як на мене,тому сама передаю короткий зміст книги в щоденнику)))
Уявляю як через декілька років моя малеча буде гортати і читати мамин щоденник...
Жалію тільки, що не завела його раніше... а тільки 3 роки тому...
А Ви я бачу ще той книгоман!!!! Впізнаю себе))))
Відправлено 10 червень 2010 - 16:32
Ось:
Додаєте книгу.. можете зразу писати таку собі рецензію, можете не писати...або потім її додати... Можна додавати цитати.. Дивитися цитати інших людей і читати їх рецензії.. Можна книгами обмінюватися))) Одним словом для книгоманів чудовий сайт))

Допомога