Обмінний проект обмін подаруночками на задану тему
Відправлено 05 травень 2010 - 09:20
Надішліть, будь ласка, в п’ятницю, 14 травня, заявку
мені на адресу
[hide=15]tolarien+obmin@gmail.com[/hide]
в такому форматі:
1. нік
2. прізвище, ім’я
3. адреса
4. в якій техніці робитимете подарунок
5. чи погоджуєтесь відправляти за кордон
в темі листа, будь ласка, вкажіть "обмін_нік", де "нік" - це ваш нік :) так просто дійсно набагато легше все це систематизовувати!
============================================================================
Дивлюсь, що багато дівчат мають бажання отримати сюрпризи від віртуальних друзів з форуму. Знайшла в неті гарну ідеє "Обмінний проект" в якому можуть взяти участь всі наші "золоті ручки". Загальні правила такі:
1. Залишити заявку на участь - тут може краще у модераторора організатора (сподіваюсь відгукнуться), щоб відразу з поштовою адресою
2. До назначеної дати виконати роботу на задану тему
3. Нас тупного дня виконується жребій, хто кому відсилає подарунок (по кругу)
4. Протягом 2-3 днів відправити подарунок адресату (бажано рекомендованою поштою, щоб не загубити подарунок)
5. Після отримання подарунку показуємо на форумі в окремій темі
прймає участь будь яка роботи: вишивка, моловаріння, скрапбукінг, кардмейкер, шиття, фелтинг, іграшка, бісероплетіння,..., тощо. Головне дотриматися теми.
Як ідея???
для першого обміну пропоную тему: Квіти
Тобто квітка чи квіти є обов*язковим елементом, чи єдиним
УЧАСНИКИ: Лелечка, Феєрія, мамаПашіЖеніБогдана, бережаночка, Люлюка, Воронова, Vesta*, Ira+kola, oka, CoH9I, geisika, Natali@, Tanya_sun, Abrakadabra, Lara!, Йанка, tanya_84, ......
Відправлено 05 травень 2010 - 09:35
Це ж приблизно те саме, що й Весняні мелодії були, тільки в плані часу все більш визначено, так?
Я думала і про такі акції, але вирішила взяти листівки - по-перше, для початку, по-друге, щось простіше (ніж та ж вишивка чи бісер), бо в нас тут в першу чергу батьківський форум, і в багатьох малі дітки і, як наслідок, мало вільного часу :)
Але, якщо хочете щось інше спробувати, то будь ласка!
пс: тільки чи подужаємо? одразу і робіни, і це? :)
але хто хоче, пропонуйте, що саме ви б хотіли, щоб було організовано!
Відправлено 05 травень 2010 - 10:09
Як на мою думку, Робін то тільки для тих хто вишиває і листівки також мають вузьку "спеціалізацію". А тут проект в якому може приймати участь робота виконана в бідь якій техниці, тобто для всіх наших майстринь.
Пропоную місяць на виготовлення роботи, і тільки після цього подається заявка на участь.
А ще мені прийшла думка, що може, враховуючи, що форум для батьків, то за тему обрати не просто "квіти" , а "Діти наші квіти" - два обрв*язкових елементи діти (дитина) чи для дитини і квітка
Відправлено 05 травень 2010 - 10:40
Цей проект "Робіну" не заважатиме. НУ і ще щось і для дитинки придумаю.
отож, записуйте мене в учасники! Я вже завдання фактично виконала.
Відправлено 05 травень 2010 - 10:54
Тобто пропоную заявку про наміри залишати тут, щоб було видно, чи цікавий проект, а вже свою адресу jane, відправляти коли робота буде зроблена. Термін до 5 числа наступного місяця, тобто строк виконання роботи 1 місяць, гадаю досить? пишіть пропозиції
Відправлено 05 травень 2010 - 13:07
зрозуміла різницю, можна в різних техніках :) бо я думала, що треба якусь одну вибрати. давайте різні!
і ще. діти і квіти. це щось з дитиною і квіткою, чи щось з квіткою для мами і ще щось для дитини? :)
давайте ті, хто хоче, просто відписуйтесь в темі, що ви братимете участь, а я додаватиму ваші імена до першого допису
Відправлено 05 травень 2010 - 13:23
недавно почала ліпити з пластики і теж хочу зробити комусь подаруночок (ну і отримати теж

Відправлено 05 травень 2010 - 13:25
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
oka, я думаю бажаючих знайдеться хоч відбавляй ;) приємно все ж таки комусь робити подаруночок, та й самому отримати теж не погано ;)
Відправлено 05 травень 2010 - 13:31
Відправлено 05 травень 2010 - 14:05
Відправлено 05 травень 2010 - 14:12
Але... а якщо я не встигну раптом? Малеча така вередлива! Ну, все ж записуйте!
Відправлено 05 травень 2010 - 14:35
зрозуміла різницю, можна в різних техніках :) бо я думала, що треба якусь одну вибрати. давайте різні!
і ще. діти і квіти. це щось з дитиною і квіткою, чи щось з квіткою для мами і ще щось для дитини? :)
давайте ті, хто хоче, просто відписуйтесь в темі, що ви братимете участь, а я додаватиму ваші імена до першого допису
jane в тому ж і сюрприз, що коли робиш то не знаєш кому, і що тобі подарують. І техніки різні, щоб всі могли прийняти участь. Я б із задоволенням б отримала подарунок такий, який сама не зроблю, от не виходить у мене мило ніяк.
А тема квіти найлегша, для початку думаю буде досить
Відправлено 05 травень 2010 - 14:39

Допомога