Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Пойти или нет...Переступить через себя или стоять на своем - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Пойти или нет...Переступить через себя или стоять на своем Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 03 травень 2010 - 23:00

У меня вот такая ситуация - проблема
Нас с мужем пригласили 15-го мая на свадьбу, но я не знаю что делать...
Вот вам история:
Когда мы планировали нашу свадьбу, пошли на поводу у родителей и основными приглашенными были родственники,а не друзья.Для друзей наших было пару ограниченых мест, по-этому мы приглашали самых самых близких!!!!!!Я делала всем именные пригласительные и вручали их лично в руки вмести с любимым.Пришел черед пригласить наших друзей(на тот момент) Валеру и Инну, ммы долго их ловили по городу, и встретившись официально от чистого сердца и с огромной радостью пригласили их к нам на свадьбу
Пришел тот долгожданный день, многих мы встретили ещё в ЗАГСе, но их там не было...ну мы подумали что они придут уже на празднование, но и там мы их не дождались.......Пришло от них,а точнее от Валеры сообщение на телефон мужа , плохо помню что именно там было, но что то очень не красивое и совсем не поздравительное...тип такого "Чувак,ничего страшного.Ты главно живи, ебись и радуйся жизни и т.д...." Ну как по мне это не то что не для свадьбы,а даже не для дня рождения.....
Для меня это была большая обида, так как на тот момент мы планировали Валеру взять крестным....но после этого случая муж услышать моё твердое НЕТ!
Прошло время,я замяла это в душе, даже начали с ними общаться, ни мы ни слова про тот случай,ни они.....
И вот мы от друга узнаем что они женятся 15-го мая, как раз у этого Валеры в тот день День Рождение....Нас долго не приглашали, ну вот недели две назад этот Валера позвонил мне на телефон и попросил Глеба, муж взял трубку, и я слышала их разговор...типо так и так у нас 15-го свадьба приходите....Я ещё в тот же день сказала что нет!раз так они отнеслись к тому важному дню для нас, что мы должны к ним по человечески относиться и прийти и поздравить.....
Потом проходили дни, мне как любой девушке стало интересно, а какая будет свадьба, какое платье, машины, как пройдет все и я стала сомневаться может мы не красиво поступим если не пойдем?!.....
Но вот сегодня общаюсь в зловещих контактах с сестрой невесты, мы поговорили, я рассказала ей про свою обиду, она очень умоляла прийти......И после долгой переписки я спросила а хоть на сколько им в ЗАГС, и в ресторан...в ответ услышала то, что меня шокировало:
От кого: Виктория ~Muli4ka~ Мулявка
Кому: Юська ℓﻉ√٥♡mamochka♡ℓﻉ√٥ Радюк
Тема: Re(8): ...
Сообщение: Я точно все еще не знаю...все в пригласительном посмотри!!!!!!!=) Меня Инна к этим хлопотам не подпустила...(
Юсь, знай я буду очень рада, если вы все таки придете. И пусть у тебя в голове все таки, что-то да поменяется на счет 15.05.2010)))В хорошем смысле конечно) Я не хочу, что бы вы не дай Бог начали обижаться там все..( Я хочу , что бы был мир во всем мире) Ладно я спатунять...ибо устала ужасно( Сладких снов)
.......................................................................
Все в пригласительном??????????????Каком...нам даже его никто не давал=)))))))))))))
...........................................................................
Как бы вы поступили?
Пошли бы или нет?
Отомстили как то или нет?
Я в замешательстве....но оставить все на самотек не хочу
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 03 травень 2010 - 23:33

Перше що прийшло в голову "ну і друзі в твого чоловіка" :good:
помста? воно тобі тре? опускатись до такого рівня... побачиш житя поставить все на свої місця. А якщо не підете, чомусь особисто мені так здається, він так сильно перейматись як ти не буде.
Можливо він мав вам передати запрошення, але лінь чи "сильна зайнятість" перемогла.
я б казала сприймати все простіше, і пити як в цирк, щоб гарно відпочити і смачно поїсти. Бо особисто мене б мучила цікавість, та і не так часто весілля відбуваються.
Але то обі має бути видніше наскільки ти на нього сердита.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
моженш жвачку на стілець підкласти :shok:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2010 - 23:37

Перегляд повідомленняzyabka (4.5.2010, 0:33) писав:

Перше що прийшло в голову "ну і друзі в твого чоловіка" :smile:
помста? воно тобі тре? опускатись до такого рівня... побачиш житя поставить все на свої місця. А якщо не підете, чомусь особисто мені так здається, він так сильно перейматись як ти не буде.
Можливо він мав вам передати запрошення, але лінь чи "сильна зайнятість" перемогла.
я б казала сприймати все простіше, і пити як в цирк, щоб гарно відпочити і смачно поїсти. Бо особисто мене б мучила цікавість, та і не так часто весілля відбуваються.
Але то обі має бути видніше наскільки ти на нього сердита.
моженш жвачку на стілець підкласти :shok:

Обида была притихла..а тут такой казус с пригласительными...
Идти, нужно ж подарить минимум 300 грн, а нам и гвоздичку они не подарили..
Для мужа это не проблема,он сказал как я...я сомневаюсь капец.....блинннн

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

моженш жвачку на стілець підкласти :good:

Ага, или штук 5 кнопок=)))Жениху=))

А ты б пошла если, не дай Бог, и с вами так поступили?...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Halochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2010 - 23:43

Читаю і трохи дивно мені з їхньої "дружби". Може просто всі люди різні, але я, як і ти на своє весілля друзів якось трепетніше( не можу підібрати слова) запрошувала, ніж родичів. Чомусь мені здається, що чимось ви їм перейшли дорогу( красивіші, успішніші, маєте щось, чого нема в них). Сама колись так не думала про людей доки не переконалася. Чому вони вас не попередили, що не можуть прийти на ваше весілля, чому на своє не дали запрошення або елементарно не сказали на котру годину? Якось не гарно. Але так як цікавість дуже часто бере гору, я б на твому місці пішла, не напрягалася з подарунком чи сумою грішми і не пускала цих людей близько у своє життя. Гарно погуляти і не напрягайся з поведінки людей, які судячи зі всього не такі вже й друзі :shok:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 03 травень 2010 - 23:46

У нас було маленьке весілля. Мало бути десь під 40 чоловік, чоловік 10 друзів не прийшло. У всіх були якісь там причини, у кого поважні, а хтось відмазався. Були майже самі родичі, навіть двоюрідна сестра не прийшла, але настрій це мені не зіпсувало і ні зла ні образи ні на кого не тримаю, це їх право, їх справи , їх совість. Девкого з них були на весіллі і в сестри в тому числі.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 03 травень 2010 - 23:47

А в мене питання таке: скільки тим Валері і Інні років? Тобто, скільки було тоді, коли ви одружувались, і скільки зараз. Таке враження, що небагато...)))
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2010 - 23:50

Перегляд повідомленняНастюша (4.5.2010, 0:47) писав:

А в мене питання таке: скільки тим Валері і Інні років? Тобто, скільки було тоді, коли ви одружувались, і скільки зараз. Таке враження, що небагато...)))

Ну сейчас Валере 24 а инне как и мне=))))))))))))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:02

А я б, напевно, не пішла, придумала якусь відмазку. Не для того, щоб відомстити, просто мені не подобається таке "наплювательське" відношення. Не те, щоб я була така прошена, чи горда, але яке запрошення, така й відповідь.
Я б радила тобі поговорити з чоловіком, якщо він хоче йти, то щоб потім тобі не дорікав, піди, але не надовго - і чоловік не буде згадувати, що ти не хотіла йти, і весілля побачиш, і через себе не треба переступати. а чоловікові обов'язково наголоси, що йдеш не заради молодих чи весілля, а тільки через нього. І домовся, що з весілля ідете разом, щоб не вийшло так, що він не захоче піти скоріше.
Одним словом, мудрості тобі і жіночої хитрості!
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:08

Юся, я думаю, що вони просто тоді, коли ви одружувались, не сприймали весілля як щось особливе, із-за віку. Я думаю, що в той час вони страждали юнацьким максималізмом, рахуючи весілля "кінцем життя", особливо отой Валєра - це видно з його смски. Короче, моя думка - забити на то все і піти на весілля.
А про запрошення - спитати, може вони просто ще не встигли вам його дати.
Не сприймай це як щось страшне :) В житті бувають більш негарні вчинки - наприклад, 1 чоловіковий друг, якого він досить довго вважав одним з кращих ВЗАГАЛІ не запросив його на весілля. А тепер і на хрестини, при тому, що він був нашим 1 дружбою і на хрестинах обох дітей був. Отут вже я бачу проблему. А в твому випадку вона трішки надумана ;) Не ображайся на мене, кажу, як бачу зі сторони.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kayla 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:09

мда, я би точно не пішла на весілля до таких "друзів". по-перше,як вже було сказано, вони елементрано невиховані, якщо не прийшли на ваше весілля не попередивши, що не прийдуть. по-друге, смс-ка.... просто ідіот той Валєра. по-третє,ніякі вони вам не друзі, дивіться реально на речі. погаси в собі ту бабську цікавість, яке там плаття,ресторан і т.д.,будь вище того, для чого собі голову таким забивати? ну що з того, що ти побачиш її плаття, чи що було на столах? тобі приємно буде там сидіти? мені було би неприємно. і аж ніяк ті люди не варті того, щоб їм щось дарувати. вони на вас "ложили", вибачте. я про таких людей зразу роблю висновки і більше з ними не спілкуюся. а найголовніше - я думаю, що це не єдиний випадок з вашої "дружби".
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Bridgitta 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:24

ВСЕ залежить від того, наскільки вам важливе спілкування з ними. якщо думаєте, що вам їх бракуватиме, підіть, а якщо дружите просто з ввічливості, то це як шанс позбутись такої "дружби".
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:37

Вот сидела........... читала.......... думала...............и поняла=))))) :dance:
Раз они не пришли на нашу свадьбу и не удосужились даже предупредить и проанализировав все их поведение за наше 5-тилетнее знакомство я поняла, что люди просто себя считают лучшими,самыми самыми,королями одним словом.Тогда им было наплевать на ниши чувства и эмоции, значит им сейчас будет совсем все равно если мы не придем,они это даже не заметят!!!!!!! :search:
Раньше мне было для них жалко 300 грн....................... :diablo: а тут думаю, я что обязана им дарить столько?и вообще обязана ли дарить что то?НЕТ=)))))) :wacko3: Тоесть вопрос денег отпал сам=)
Потом сижу вспоминаю,а когда :sorry: я последний раз для себя ходила в салон?или одевалась красиво :shok: (по мимо работы на показах,то работа), а когда я последний раз веселилась для себя? :smile: :dance2: ...и не смогла вспомнить когда=))))
Так что пока,на данную минуту, думаю пойдем, но я одену офигенно потрясное платье, сделаю обворожительную укладку и макияж, приду и оторвусь для себя с мужем, :good: наевшись вкусненького(а я сейчас проглот редкий), :36_1_51: навеселившись и натанцевавшись от души для себя, :36_1_27: не давая им ничего в замен=)))))))))))))
Я думаю они особо не заметят со своей высоты и плохо расмотрят что либо из-за своих корон, так что мы будем квиты..............Мож я плохая, но сейчас я решила именно так "насрать" им в душу - погулять для себя,а не для молодежен.....так как если я не пойду-я просто ничего не сделаю,и они не заметят наше отсутствие......
Я понимаю что многие меня тут не поймут=))))Но если б я смогла все свои эмоции и коварные задумки выложить тут, вы бы поняли=) :36_1_65:

Повідомлення відредаговано Юся: 04 травень 2010 - 00:40

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:40

Юся, насправді - сходи і розвійся сама для себе. А то не сходиш, будеш мучатись, що не пішла. ;) Тим більше, що їм від того гірше не стане, якщо тебе не буде)))
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 травень 2010 - 00:44

я б пішла привітала квітами до РАГСу.
а не весілля б не йшла. от така я злюка :)
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:45

Перегляд повідомленняНастюша (4.5.2010, 1:40) писав:

Юся, насправді - сходи і розвійся сама для себе. А то не сходиш, будеш мучатись, що не пішла. ;) Тим більше, що їм від того гірше не стане, якщо тебе не буде)))

Вот как не странно,и я такое подумала=)))Новые позитивные эмоции,отдохну от быта, пофоткаюсь=))А не пойду,им будет все равно=)а так хоть за их счет оторвусь=)))))))))))))))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 травень 2010 - 00:45

а. так теж можна :)
весілля не для подарунків роблять :) гроші не головне. привітайте добрим словом :)
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:46

Перегляд повідомленнягра з вогнем (4.5.2010, 1:44) писав:

я б пішла привітала квітами до РАГСу.
а не весілля б не йшла. от така я злюка :)

Не=)уж если тратиться на цветы=))так нужно в замен нагуляться=))))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:46

месть- орудие слабых. Если хочеться просто развеятся,повеселиться- почему бы и не сходить? А идти только с целью мести, или вот "такие мы ,не чета вам...". Думаю, вашим "друзьям" будет такая месть по барабану. Разве что вы потешите свое самолюбие.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:48

Перегляд повідомленняюля77 (4.5.2010, 1:46) писав:

месть- орудие слабых. Если хочеться просто развеятся,повеселиться- почему бы и не сходить? А идти только с целью мести, или вот "такие мы ,не чета вам...". Думаю, вашим "друзьям" будет такая месть по барабану. Разве что вы потешите свое самолюбие.

В том то и дело что получется это не месть, а просто пользя для себя а не для них=)))))

Реально спасибо форуму!!!!!!!!Меня что б принять решение и начать думать,нужно сначало изложить свои мысли,почитать советы, подумать самой, и тогда рождается ответ=)))))

Повідомлення відредаговано Юся: 04 травень 2010 - 00:49

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kayla 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 00:52

Юся, Ви якісь такі дивні речі пишете. "Не обязана им столько дарить и вообще дарить". як Ви собі то уявляєте? прийде з пустим конвертом? чи без подарунка? і що значить-наїмся, напюся, натанцююся для себе. вибачте, але вище своєї голови не пригнете. бо не ваше то весілля, і звіздою будете не ви. як ті ваші "друзі" поймуть, що ви тут прийшли на ЇХНЄ весілля і робите щось для себе? ви ж не з табличкою прийдете "мені на вас наср...ти, я веселюсь для себе". якщо вам такий похід на весілля приємий - діло ваше.головне питання не в тому, в чому ви туди прийдете, а чи треба туди йти взагалі. як вже писалося, виясніть для себе хто ті люди є вам?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему