Церква і штучне запліднення
Відправлено 03 травень 2010 - 19:48
Відправлено 03 травень 2010 - 23:28
а Ви збираєтесь у протокол?

Не бойтесь совершенства - Вам его не достичь. (с) С. Дали
Відправлено 04 травень 2010 - 06:38
Відправлено 05 травень 2010 - 14:17
Це сайт, на якому ви можете поставити свої запитання священнику. Дуже гарний сайт.
І перед тим як іти на такий крок перегляньте відеофільм з цього сайту
(для усіх нас цікаві хвилини десь з19 по 24). Бажаю усім нам бажаної і так довгоочікуваної вагітності.
Відправлено 05 травень 2010 - 18:48
Відправлено 09 червень 2010 - 16:02
Свяшенник подивився на мене дуже здивовано, і сказав прийти після ЕКО.
Потім виявляється, що в Італії закон забороняє запліднювати більше ембріонів ніж це необхідно для одного перенесення у матку, звісно про заморожування ембріонів взагалі мови немає, лише як виняток за тим же законом. А заморожувати можна лише окремо яйцеклітини і спермики.
Таким чином і залишається можливість інших спроб ШЗ, і не вбиваються щойно зачаті життя.
Як на мене - дуже корисна практика.
Відправлено 10 червень 2010 - 06:49
Таким чином і залишається можливість інших спроб ШЗ, і не вбиваються щойно зачаті життя.
я, звісно, не лікар, але перед ЕКЗ начиталась багато інформації, і пам"ятається мені, що заморожування яйцеклітин - ризикована штука, вони переносять заморозку гірше, ніж сперматозоїди.
Повідомлення відредаговано Fantazzy: 10 червень 2010 - 06:49

Відправлено 10 червень 2010 - 10:06
Fantazzy (10.6.2010, 4:49) писав:
Згідна, заморозку все переносить не дуже добре, в тому числі і ембріонів при розморожуванні гине чималий відсоток, але кожен ембріончик - це вже життя, на відміну від яйцеклітин чи спермиків окремо. Та і мова йде лише про точку зору церкви.
Відправлено 10 червень 2010 - 18:51
Відправлено 10 червень 2010 - 20:31
СвітланаО (10.6.2010, 19:51) писав:
коли ми тільки починали обстеження, то андролог з ПЦРЛ сказав, що є обладнання, але немає спеціалістів, які б могли заморожувати. але це було 2 роки тому. київські клініки (прнаймні, Надія, Дахно і Вікторія) заморожують і яйцеклітини і спермиків. здається, щось таке є і в Інтерсоно.
але це вже офф.

Відправлено 11 червень 2010 - 13:29
Свяшенник подивився на мене дуже здивовано, і сказав прийти після ЕКО.
Потім виявляється, що в Італії закон забороняє запліднювати більше ембріонів ніж це необхідно для одного перенесення у матку, звісно про заморожування ембріонів взагалі мови немає, лише як виняток за тим же законом. А заморожувати можна лише окремо яйцеклітини і спермики.
Так сталося, що я проходила цю процедуру в Іспанії. В контракті з клінікою є різні пункти про дію з яйцекліткамиі ембріонами... Перше, це коли є надлишок яйцеклатин, як планувалося може бути у нас. Але з 26 забрали лише 20, а запліднювали лише 12, дожили до стадії переносу 5. Я дуже переживала і переживаю за мої втрати... Бог дав нам щастя вагітності лише після кріопротоколу. І на диво мені і усім з 3 заморожених ембріонів, всі вижили. Я дуже чекала, що і всі приживуть, але не так сталося. Чекаємо одного малюка. Я дякую Богу за те, що дав той шанс в житті бути мамою, за збережене маля і гірко сумую, за тими малюками, котрі не втрималися...
Щодо сповіді, і досі не можу піти... Не знаю, як пояснити священникові, що в мене життя закінчувалося, а зараз живу і радію, посміхаюся, розмовляю з малюком і далі прошу Бога про мого синочка.
Відправлено 05 липень 2010 - 00:22
Відправлено 05 липень 2010 - 08:44
Відправлено 06 липень 2010 - 01:13
І знай програти неможливо, коли з тобою є ГОСПОДЬ!!!
Відправлено 17 липень 2010 - 00:30
Відправлено 26 жовтень 2010 - 20:20

Допомога