Вагітність проходила легко, токсикозу не було і всі 9 місяців я проводила ведучи рухливий спосіб життя і на навчанні.
Дату ПДР мені ставили на 22 квітня, але до 22 в мене лише помалу почала відходити пробка.
23 квітня почалися перейми з перервами в 10 хв, то ж ми взялися за кульки і поїхали в пологовий. На моє здивування, в мене було розкриття 1 палець, тож я з превеликою радістю поїхала додому, незважаючи на всі прохання лікаря залишитись.
В суботу було все спокійно, тож ми навіть пішли погуляти.
А 25 десь біля 6 ранку я знову відчула слабкі перейми , для цікавості почала засікати час. Інтервал знову був в 10 хв. В перервах я старалася спати, а коли інтервал зменшився до 5 хв, ми поїхали в пологовий. Приїхавши туди інтервали були вже що 2 хвилини, тож мене зразу повели в родзал.
Там у мене розкриття було вже 10 см, але води не відійшли, тому їх прокололи. І вже через 40 хвилин після приїзду в пологовий, за 3 потуги наш синочок лежав у мене на животі.
З негативних моментів запам"яталося зашиття швів.( Та як я вже не мала сили на 3 потугу, мені зробили розріз).
А потім 4 дні перебування в пологовому.
І ми вже дома

Допомога