такі як на фотках нізащо не вдягла б, це вульгарно на будь якій фігурі, а звичайні бедровки я люблю і ношу, мені в них зручніше ніж в глибоких штанішках. не переношу коли білизна вилазить з-під одягу,думаю що жінка може бути не менш сексуальною і без такого фокуса
то все від фігури залежить... нижче бедер ношу..але то зовсім не такого стрьомного фасону...як на фото... а взагалі ставлюсь цілком нормально, якщо воно личить...
Мир без границ... Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Звичайні бедровки носяться на бедрах а не нижче :) то трохи різні речі, просто щас дуже багато бачу, особливо роківпо 14-16 що аж щілину видно так низько штани спускають. Цікаво було взнати думку людей
Відповіла "Так, якщо б дозволяла фігура" - наразі мені личить лише піжама . І то скорше як вийняток (шокувати бабульок на лавочці або на вечірку для "відповідних" цілей), ніж правило (кожен день на базарчик).
вчора бачила вагітну на місяці 8 в бедровках, чи то спортівні були спущені і розтєбнуті, і куртка. То весь низ живота був оголений. Не дуже гарно. я такого не розумію
Нормальні бедровки -так, а такого типу- це занадто,не вдягнула б навіть коли б фігура позволяла ,для мене джинси -це одяг на кожен день в якому зручно.
Я б такий фасончик нізащо не вдягла.
Подейкують, що штани із заниженою талею ввели в моду китайці для зменшення народжуваності в країні. І то недарма. Здоров'я в таких штанах не триматиметься. Все логічно.
Все має бути в межах норми:і фігура відповідати,щоб не висів жирок над штанами і самі штани мають бути на дупі ,а не видно і задицю і...Ношу бедровки,часом низькі бедровки,але такого як на фото,певно б не ризикнула вдягнути-не моє...
Гм.... ще перший варіант фото куди не йшов, ніби все прикрите, такий собі мах бедровки, а от варіант з білими штаньми...це вже занадто, тим паче розтібнута ширінка і білі застірані труси , модніца, йомайо.
Перший варіант мені подобається і дуже навіть скромно виглядає. А так, щоб дупа навулиці по моєму негарно і навіть якби всі таке носили не вдягнула б, бо мої уявлення про красу досить часто не збігаються з думкою більшості.
Звичайно як ф1гура нормальна то можна дозволити все.
Але як на мене (неподобаються нав1ть низька бедровка, коли присяде 1 видно попу а спереду кажеться ще трохи 1 буде видно лобок, для мене це просто фу-фу-фу...)
Як на мене все повинно бути вм1ру.
не оділа б зараз але не тому, що "ай, як жахливо", а просто не до вподоби, не моє..
а так, перший варіант - як на мене доволі прийнятний, тільки в залежності від ситуації. десь на морі ввечері ходити - то чому б ні, а на роботу чи на навчання - вже перебор
мені перші фото теж так нічого-де джинсовий ансамбль
но ті що нижче-фу
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Якби працювала в борделі, то носила б, бо таке лише для таких закладів і личить. Не розумію, навіщо одягати таке між люди, щоб чоловіків розпалювати? Особисто мені зайва увага не потрібна. Вибачте за відвертість, але на мою думку - це дуже низько і вульгарно.
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)