Паспорт - документ для посвідчення особи... все що пов'язано з головним документом....
Відправлено 30 квітень 2010 - 13:28
Відправлено 30 квітень 2010 - 14:00
незнаю там процедури з номерами і т п, напевне номери нові дають, адже то документ який випускається не під номером який тобі треба, а серійно.
а тимчасово може можна в нотаріуса чи в паспортному столі взяти якусь писульку з печатками, що то направду є твій документ, ну і дані хай скопіюють.
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:26
Світланkа (30.4.2010, 15:00) писав:
незнаю там процедури з номерами і т п, напевне номери нові дають, адже то документ який випускається не під номером який тобі треба, а серійно.
а тимчасово може можна в нотаріуса чи в паспортному столі взяти якусь писульку з печатками, що то направду є твій документ, ну і дані хай скопіюють.
Вона вже на кухні посуд дістає, до якого я на носочках дотягуюся ;) хіба на потолок вішати.... документи завжди заховані... вийшла на кухню все було гуд, дивилася мультик, зайшла за хвилину - картина рєпіна готова....((((((((
але ж половина готових документів де фігурують саме ці серія і номер... і тут на тобі((((( чоловік каже, що типу повинні надати просто як би нову книжечку, а дані і номер в часності залишаєть прикріплений за моїм ім'ям... але то його "прєдпалаженія"... що і як буде не знаю(((( хто "шарить" в цьому - підкажіть будь-ласка!!!!
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:33
Я так зрозуміла що ви продаєте квартиру чи щось з нотаріусом? якщо так то вам треба підійти безпосередньою до нього і питатись чи він прийме такі документи, або шукати такого який прийме а вже після того міняти паспорт, пишете заяву платете там мито і штраф вроді якісь у розмірі десь 50 гр і за 2 тижні маєте новий паспорт
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:33
непридатністю для користування, то в разі необхідності
(відсутність або пошкодження фотокартки, псування записів про
прізвище, ім'я та по батькові, дати або місця народження тощо)
працівником територіального підрозділу перевіряється належність
зіпсованого паспорта особі, яка подала його для обміну, відповідно
до розділу 6 Порядку. Для здійснення перевірки в разі необхідності
додатково подається ще одна фотокартка.
21. Для оформлення паспорта замість утраченого або
викраденого особа подає:
заяву про втрату, викрадення або псування паспорта (далі -
заява про втрату паспорта), в якій зазначається місце, час і
обставини втрати або викрадення паспорта за зразком, наведеним у
додатку 9;
заяву;
дві (або три - у разі одержання втраченого паспорта в іншому
підрозділі служби) фотокартки розміром 3,5 х 4,5 сантиметра;
свідоцтва про народження, шлюб (розірвання шлюбу) - за
наявності;
квитанцію про сплату державного мита або оригінал і копію
документа про звільнення від сплати державного мита;
документи, на підставі яких проставляються відмітки,
визначені в пункті 8 Порядку, - за наявності;
довідку про порушення або відмову в порушенні кримінальної
справи за зверненням особи до органу внутрішніх справ про
викрадення паспорта.
Штраф був від 17 до 51 грн. Зараз не знаю чи змінився
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
А взагалі - передзвони у паспортний та спитай, що робити, скільки коштує і чи залишаються номери)
Повідомлення відредаговано Lada777: 30 квітень 2010 - 16:35
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:39
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:42
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:42
А серія і номер міняється!!!!!!!!!!!!
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:43
після смерті мами відкривається спадщина на мою користь і квартира переписується на мене.... відкриття спадщини в нотаріуса вже провели.... оцінка майна відбулася, зараз БТІ розгядає справу і от після свят мені треба йти підписувати-оформляти відповідні документи і здійснювати переписку.... всі копії і всі потрібні документи вже в них.... діло лишилося за маленьким... прийти до них з паспортом.... фото я зуміла відчистити від чорнила (вологою серветочкою легенько стерлося....) фото майже повністюю чисте і впізнаваєме... але на прізвищі є пару полосок і по краях (на вільному місці) трохи пописано... остання сторінка теж не сильно помальована, але к-ка узорів має в наявності....
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:44
Гелла (30.4.2010, 16:42) писав:
А серія і номер міняється!!!!!!!!!!!!
Навряд чи воно допоможе, бланки паспортів - бланки суворої звітності. Прискорити процедуру модна, а от обминути навряд чи.
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Мягенька, іди терміново в паспортний і хай дають якусь довідку про визнання паспорта дійсним. Або ставлять штамп "підлягає обміну" такий паспорт буде дійсний ще місяць
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:48
все ще думаю що номер залишать, так як зміна прізвища, ім'я - це зміна даних, які не перекреслиш в паспорті і не напишеш вище.... а в моїй ситуації жодна буква в даних не змінюється.... змінюється лише листочок.... книжечка.... і на замовлення напевно роблять, так само як картки в банку міняють час від часу не міняючи рахунок....
Повідомлення відредаговано мягенька: 30 квітень 2010 - 16:51
Відправлено 30 квітень 2010 - 16:50
Відправлено 30 квітень 2010 - 17:21
Відправлено 30 квітень 2010 - 17:22
Відправлено 30 квітень 2010 - 17:29
російська версія даних взагалі не постраждала)))) спробую сфотографувати і викласти для оцінки....

тікі от при ксерокопіях буде не весело((((((((((
ого.... якось вживу не так страшно....(((((
Повідомлення відредаговано мягенька: 30 квітень 2010 - 17:33
Відправлено 21 травень 2010 - 13:02
Відправлено 21 травень 2010 - 16:03
uliarv (21.5.2010, 14:02) писав:
18-го числа нарешті попала до них на прийом.... забрали все... і паспорт і свідоцтво про народження і про шлюб.... сказали через місяць за поспортом новим, ніяких випислк-бумажок не дають (тільки при втраті), а як там з БТІ і всілякими іншими закладами/операціями вони не в курсі.... та й не цікавить видно це все їх(((( буде видно....
П.С. номер, серія і всілякі інші штуки зміняться.... ((((( боюся щоб зпочатку не прийшлося все переробляти..... ((((((((
Відправлено 21 травень 2010 - 16:12
я теж знаю, якщо прізвище читається і фото не пошкоджене, то все нормально
Вже напевно пізно писати, але носре і серія точно міняються, правильно писала zyabka
Відправлено 21 травень 2010 - 16:36
Відправлено 21 травень 2010 - 16:46

Допомога