Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Баклажани - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Іконка Важливе оголошення

З першого серпня ціна комерційних оголошень складатиме 150 гривень.


  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Баклажани Страви та закуски з них Оцінка: ****- 3 Голосів

#41

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

 
  • Біла та пухнаста
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор
  • Повідомлень: 1 623
  • Реєстрація: 28 жовтень 08
 

Відправлено 26 вересень 2012 - 14:34

Попередження

Прохання до користувачів, якщо ви виклали свій рецепт, повідомте модератора за допомогою кнопочки "Скарга" (в тексті вказуємо, що додано новий рецепт). Дякую!

Перелік рецептів теми:
Віллі Вонка
1. Закуска з баклажан
2. Баклажани з горіхами.
Спойлер

Тещин язик від Natik
Спойлер

Баклажани з печінкою від viktorina14
Спойлер

Cендвічі з баклажанів від NATYSIA
Спойлер
.
Сині під сиром від Kagor
Спойлер

"Гриби" з баклажанів від Marinka
Спойлер

Баклажани з овочами та м"ясом від Teтянка
Спойлер

Рулетики від таня23
Спойлер

Баклажани в сметанному соусі від Gredaska
Спойлер

Баклажани в мікрохвильовці від Леонідівна
Спойлер

Рагу з баклажан від nana2010
Спойлер

Салат "Пікантний" з баклажанами і крекером від zOzyLKa
Спойлер

Баклажанна ікра від syliko
Спойлер

Салат з баклажан від Nataly_diz
Спойлер

Myrra
1. Салатик з баклажанів
2. "Обержин о фромаж"
3. Баклажани зі свіжими грибами та цибулею.
4. Imam Bayildi – Зомлілий Імам
Спойлер

Піцца з баклажан від Nirvana
Спойлер

Запечені баклажани від Оксамитова Мрія
Спойлер

Запечені баклажани від Німфея
Спойлер

Баклажанні "бочечки" від Ехмея
Спойлер

Баклажани від Магнолія
Спойлер

Melanzane a funghetto (Баклажанові гриби) від Napolitana
Спойлер

Баклажани з яйцем від maria27
Спойлер

Салат з баклажанами і шинкою від dudu
Спойлер

від Marianne
1. Салат з баклажанів.
2. Човники з баклажанів.
3. Баклажани запечені в томатному соусі.
Спойлер

Салат з баклажан від Счастливая мама
Спойлер

Квашені баклажани від LiG
Спойлер


Marianne
1.Терін з баклажанів з томатною поливкою
2.Баклажани в томатному соусі з сиром Пармезан
3.Пиріг з баклажанами
4.Пиріг з баклажанами і тунцем
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top


  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Інші відповіді в цій темі

#42

Користувач поза мережею   oksik-de 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 264
  • Реєстрація: 20 травень 09
 

Відправлено 16 серпень 2010 - 15:42

Перегляд повідомленнятаня23 (14.9.2009, 20:09) писав:

,а назвала"Рулетики".
3 баклажани;
3 сирочки;
майонез;
часник;
сіль;
спеції.
Баклажани помити ,і порізати повздовж на тонкі пластини.Пожарити на олії до золотистого кольору,перед тим посолити і залишити на 30 хв (знаю шо так роблять з кабачками тому робила і з баклажанами).
Потерти сирочок додати багато часнику і майонез.Намащувати сирком з майонезом пластинки баклажанів і закручую в рулетики.Виходить така собі смачна гостра закуска.
Ось як воно виглядає


Смачнючі ці рулетики!
Я до сиру( переважно використовую твердий) додаю ще кріп порізаний і горіхи подрібнені. Мммм, смакота.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#43

Користувач поза мережею   gordenka 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 873
  • Реєстрація: 16 березень 10
 

Відправлено 18 серпень 2010 - 12:12

А ось і мої рулетики,схожі на ті,що писала Таня23,але я замість плавленого сирку даю 2-3 ст.л домашнього сиру,і трішки подрібнених грецьких горіхів.І обжарюю баклажани в яйці(мені так смачніше) і в середину рулетика обов*язково кладу скибку свіжого помідора :36_1_11:
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#44

Користувач поза мережею   Оксамитова Мрія 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 1 160
  • Реєстрація: 16 липень 09
 

Відправлено 23 серпень 2010 - 02:06

я сьогдні робила такі баклажани:
Баклажани помити, порізати на кружечки, але не до кінця розрізати:
Зображення

Далі трохи вимочити у підсоленій воді, вийняти, посолити, поперчити поміж дольками.
Помідори порізати кружечками, сир пластиночками, повкладати між дольками баклажана.
Кожен баклажан загорнути в фольгу...покласти в форму,випікати 15-20хв., після розгорнути фольгу і пекти ще 5 хв.

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 02 жовтень 2012 - 11:43

My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#45

Користувач поза мережею   Німфея 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 22 жовтень 10
 

Відправлено 12 січень 2011 - 16:52

Мені дуже сподобалися запечені баклажани. Раніше я до баклажанів великого інтересу не проявляла, але спробувала приготувати з них закуски - сподобалося неймовірно!
Отже, мій рецептик.

Інгредієнти:
-баклажани
-помідори
-сир твердий
-цибуля
-часник
-майонез
-сіль
-перець чорний мелений
-олія

Приготування:
Баклажани, помідори і цибулю порізати кільцями. Сир потерти на терці. Виложити дольки баклажанів на змащений олією протвінь, посолити-поперчити за смаком, видавити через часникодавку часник на кожну дольку, зверху ложимо додьку помідора, далі цибуля, посипати натертим сиром і зверху покрити майонезом. В духовку на 30 хв.

Смакує як гарячим так і холодним. Смачного!
  • 1
  • Back To Top

#46

Користувач поза мережею   Ехмея 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 289
  • Реєстрація: 04 жовтень 10
 

Відправлено 12 липень 2011 - 23:38

Потрібно: 2-3 баклажана
250 гр. домашнього сиру
1 яйце
сіль за смаком
чорний мелений перець

Для соусу:
1-2 зубчики часнику
2-4 ст. ложки майонезу

Зелень
рослинна олія для смаження


Баклажани вимити, просушити. Нарізати по довжині тонкими пластинами. Посолити за смаком і обжарити в олії з обох сторін. Викласти на паперовий рушничок, щоб забрати зайвий жир.
Сир пропустити через сито, посолити, поперчити, додати яйце, добре перемішати.
На край пластинки баклажана покласти небагато сиру і звернути рулетиком.
Приготувати соус: часник з"єднати з майонезом, перемішати.
Поставити "бочечки" у вогнетривку посудину, змастити їх соусом та запекти блюдо у мікрохвильовій печі 10 хвилин при максимальній потужності.
При подачі на стіл прикрасити зеленню.

Зображення
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#47

Користувач поза мережею   Магнолія 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 188
  • Реєстрація: 16 червень 10
 

Відправлено 30 серпень 2011 - 14:04

Я готую баклажани так:
2 баклажани почистити і нарізати кубіками
додати 1 ложку муки і перемішати
додати яйце, сіль і перець, знову перемішати
викласти на сковорідку, смажити помішуючи щоб не зробився один пляцок
порізати соломкою 2 перці і 1 цибулину, додати до баклажанів
поки тушиться порізати 2 помідори і теж туди
заправити сметаною з часником

Смачного!
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#48

Користувач поза мережею   Napolitana 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 10
  • Реєстрація: 14 липень 12
 

Відправлено 07 серпень 2012 - 22:58

Так як зараз літо,пора овочів то хочу запропонувати типичний неаполітанський рецепт приготування баклажанів Melanzane a funghetto (Баклажанові гриби). Цей рецепт простий в приготуванні,баклажани получаються дуже смачними. Їх можна їсти і як закуска і як гарнір, гарячими і холодними, вони підходять також і до мясних страв, а мені найбільше подобаються макарон-Спіральки заправлені ними. Ось рецепт: помити 1кг. баклажанів, порізати на кубики величиною приблизно 2х2см, вимішати з сіллю і покласти на 30хв. в друшлак для видалення гіркоти. Розігріти олій в широкій сковороді і пожарити баклажани до золотистої шкірочки. В іншу сковорідку влити 2-3 ст.ложки оливкової олії порізати тоненькими пластинками 2-3 зубчики часнику додати гірку перчину і на маленькому вогні підрумянити це. Потім вийняти часник з перчиком і додати порізані кубиками 300гр. помідорів, не знімаючи шкірочки з помідорів (бажано помідорчики Черрі)і то тушити 15хв. після цього додати пожарені баклажани і разом притушити ще 10хв. і накінець додати листя базиліку. СМАЧНОГО!!!!
  • 1
  • Back To Top

#49

Користувач поза мережею   maria27 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 148
  • Реєстрація: 10 лютий 12
 

Відправлено 23 вересень 2012 - 12:47

І я хочу поділитися рецкптом
з баклажанів зняти шкірку і порізати кубиками. Добре підсолити воду і занурити в них баклажани. Нехай постоять близько години. Потім їх проціджуємо, трішки підсушуємо і жаримо на добре розігрітій сковороді до утворення румяної скоринки. Коли вони вже готові вбиваємо в сковорідку яйця (я брала на 300 гр баклажанів 3 яйця)і все вимішуємо разом. Декілька хвилин тримаємо на сковороді( щоб яйця не згоріли, а загусли),солимо, посипаємо зеленню і перцем. Чудова закуска і додаток до гарніру
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#50

Користувач поза мережею   dudu 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 53
  • Реєстрація: 05 жовтень 11
 

Відправлено 26 вересень 2012 - 15:36

Я роблю салат із баклажанів так: баклажани запікаю в духовці, нарізаю остиглі на соломку, додаю соломкою порізану шинку. помідори, цибуля (вимочена в оцті), перець болгарский все заправляю олією.
  • 0
  • Back To Top

#51

Користувач поза мережею   Marianne 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 066
  • Реєстрація: 22 вересень 11
 

Відправлено 17 січень 2013 - 15:40

Ось кілька моїх рецептів. Насамперед, щоб позбутися гіркоти, розрізаю баклажани навпіл, чи ріжу пластинками, в залежності від рецепту, солю і залишаю на 30 хвилин, сік, який виділився витираю паперовими рушниками. Це для тих, хто готуватиме вперше.
Салат з баклажанів
Спойлер

Човники з баклажанів
Спойлер

Баклажани запечені в томатному соусі
Спойлер

Поділилась з Вами моїми найулюбленішими рецептами. Надіюсь Вам сподобаються, якщо надумаєте готувати. Старалась описати доступно, не знаю чи це в мене вийшло, це вже судити Вам мої дорогі форумчанки. Поки кажу Вам "Смачного" і, можливо, найближчим часом поділюсь з Вами іншими рецептами страв з баклажанів, не менш смачними, але тими, які готую через лінь набагато рідше. Баклажани смакують мені у будь-яку пору року, надіюсь Вам теж.

На жаль про пропорції не написала майже нічого, беру на око, думаю для Вас, досвідчених господинь, це проблемою не буде))

замучилась редагувати, як будуть помилки чи не зрозумілі знаки, вибачте))

Повідомлення відредаговано Marianne: 17 січень 2013 - 15:39


Нагороди:

переглянути всі
  • 4
  • Back To Top

#52

Користувач поза мережею   Счастливая мама 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 502
  • Реєстрація: 06 листопад 11
 

Відправлено 04 вересень 2013 - 11:37

Поділюся з вами простим, але смачним салатом.
Потрібно нам для приготування баклажани й помідори десь 1:1, часник, сіль, олія і майонез.
Баклажани помити, порізати кубиками, посолити, і відкинути на друшлаг на пів-годинки. Сковорідку розігріти, влити олію (рафіновану без запаху, або оливкову). Баклажани виложити на сковороду й смажити на середньому вогні до підрум"янення. Викласти в миску, остудити. Помідорки нарізати кубиками такого ж розміру, що й баклажани. Змішати помідори й баклажани, видушити часник, заправити майонезом і за смаком присолити. Смачного!
Спойлер

Повідомлення відредаговано Счастливая мама: 04 вересень 2013 - 11:44

My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#53

Користувач поза мережею   Мусік 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 688
  • Реєстрація: 25 жовтень 09
 

Відправлено 20 серпень 2014 - 13:29

Підкажіть, як ви вибираєте баклажани, бо я що не куплю то з насінням яке неприємно хрустить, а в гостях їла такі смачненькі і насіння не було.Вже брала і середні, і маленькі, і продавця просила вибрати, але теж саме, а хочеться приготувати щось смачне.
  • 0
  • Back To Top

#54

Користувач поза мережею   LiG 

 
  • Життя барвисті сторінки
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 555
  • Реєстрація: 10 листопад 09
 

Відправлено 21 серпень 2014 - 11:29

Квашені баклажани.

Пропорцій ніяких нема, все робиться на око і на смак)

Невеликі баклажани (довжиною +- 15см)помити, відрізати корінець, добряче наколоти виделкою і опустити в холодну солену воду на 1-2годинки.

За той час робимо начинку.
Натерти моркву (в оригінальному рецепті наполягали, що на терточці для корейської, але в мене тре комбайн)), додати до неї сіль, почавлений часник і багато порізаної петрушки.

Виймаємо баклажани з води і розрізаємо, як булочку на хот-дог(поздовж, не до кінця). Всередину щедро закладаємо начинку і щільно складаємо баклажани в високу каструлю.

Заливаємо охолодженим росолом(я роблю за рецептом своїх квашених огірків). Накриваємо тарілкою і ставимо зверху якийсь прес. Тримаємо в теплі (в мене в кухні стоїть, в куточку)
Через днів 5-6 вже можна пробувати. Якщо баклажанчики готові (не сирі всередині), то воду зливаємо, заливаємо олією з часничком. І в холодильник.

Можуть зберігатися в холодильнику кілька тижнів.
Начинка нагадує корейську моркву)

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#55

Користувач поза мережею   Медунка 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки
  • Повідомлень: 51
  • Реєстрація: 19 серпень 14
 

Відправлено 21 серпень 2014 - 11:52

Перегляд повідомленняLiG (21 серпень 2014 - 11:29) писав:

Квашені баклажани.

Пропорцій ніяких нема, все робиться на око і на смак)

Невеликі баклажани (довжиною +- 15см)помити, відрізати корінець, добряче наколоти виделкою і опустити в холодну солену воду на 1-2годинки.

За той час робимо начинку.
Натерти моркву (в оригінальному рецепті наполягали, що на терточці для корейської, але в мене тре комбайн)), додати до неї сіль, почавлений часник і багато порізаної петрушки.

Виймаємо баклажани з води і розрізаємо, як булочку на хот-дог(поздовж, не до кінця). Всередину щедро закладаємо начинку і щільно складаємо баклажани в високу каструлю.

Заливаємо охолодженим росолом(я роблю за рецептом своїх квашених огірків). Накриваємо тарілкою і ставимо зверху якийсь прес. Тримаємо в теплі (в мене в кухні стоїть, в куточку)
Через днів 5-6 вже можна пробувати. Якщо баклажанчики готові (не сирі всередині), то воду зливаємо, заливаємо олією з часничком. І в холодильник.

Можуть зберігатися в холодильнику кілька тижнів.
Начинка нагадує корейську моркву)

Уточніть ось що- через 5-6 днів обов"язково злити і залити їх олією. чи можуть в соленій воді стояти поки не захочу з"їсти? І скільки тої олії щоб покрило повністю?
  • 0
  • Back To Top

#56

Користувач поза мережею   LiG 

 
  • Життя барвисті сторінки
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 555
  • Реєстрація: 10 листопад 09
 

Відправлено 21 серпень 2014 - 11:58

Медунка, воду обов*язково злити, як тільки баклажани дійдуть до стадії готовності. Олією заливаю так, щоб накрити повністю. Її багато не піде, якщо баклажани затрамбувати щільненько.
Коли подаю на стіл, то виймаю баклажанчик і нарізаю кільцями грубенькими.
Дуже цікавий і оригінальний смак.
В нас сім*я невелика, то я роблю за раз десь з 10-12 маленьких баклажанчиків, бо дуже довго вони не постоять.

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#57

Користувач поза мережею   Marianne 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 066
  • Реєстрація: 22 вересень 11
 

Відправлено 12 травень 2015 - 11:21

Терін з баклажанів з томатною поливкою


Для теріну Вам знадобиться

1 кг баклажанів
500 г червоного солодкого перцю
2 зубці часнику
2 столові ложки суміші трав (на ваш смак), у мене був базилік, петрушка, кмин, розмарин, лавровий лист
2 столові ложки сметани
4 столові ложки оливкової олії
6 яєць, якщо великі беріть 4

Розрізати баклажани навпіл, посолити і дати постояти кілька хвилин, сік, який виділиться витерти, зробити надрізи на м'якоті і полити 2 ложками олії. В гарячу духовку (180°)поставити баклажани на 25-30 хвилин. Готовність перевіряєте ложкою, яке має легко входити в м'якоть. До баклажанів ставити солодкі перці, готові, коли шкірка починає чорніти і легко відстає від м'якоті.

М'якоть баклажанів подрібнюєте в міксері, або ж ножем, додаєте 4 яйця і 2 ст ложки олії.

М'якоть перців подрібнюєте в міксері з часником, сумішшю трав і додаєте 2 яйця, сметану, сіль і перець за смаком.

Форму для теріну змазуєте олією, заливаєте шар маси з баклажанів, тоді з перцю, і знову баклажани, якщо маса з перцю вийшла рідкою, робіть два шари баклажани і тоді перець.

Запікати в духовці на водяній бані 1 годину при температурі 180°.

Остудити, перевернути з форми на блюдо, і поставити в холодильник.

Для поливки знадобиться

9 спілих томатів
6 ложок оливкової олії
3 зубчики часнику
кілька листочків базиліку
чайна ложка цукру
перець мелений, сіль

Помідори очистити від шкірки і зернят.
Розігрійте олію і додайте у неї помідори, розчавлений часник, базилік, цукор, сіль, перець.
Накрити кришкою і готувати на маленькому вогні 20 хвилин.
Збити томатну масу в міксері.

Терін подаєте на томатній "подушці", або ж поливаєте, як Вам більше до вподоби.


Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#58

Користувач поза мережею   Marianne 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 066
  • Реєстрація: 22 вересень 11
 

Відправлено Вчора, 17:17

Баклажани в томатному соусі з сиром Пармезан
Інгредієнти:
3 баклажани
5 великих помідорів
150 тертого сиру
гілочка чебрецю
3-4 гілочки базиліку та розмарину
2 цибулини
2 зубчики часнику
оливкова олія
сіль

1. Помити баклажани, нарізати їх вздовж товщиною приблизно 1,5-2 см, посолити і дати постояти. Через хвилин 30 витерти сік, що виділився. Нагріти духовку до 180 градусів. Розкласти баклажани на деко застелене пергаментним папером і запікати 30 хвилин. (Повторювала двічі, бо за один раз не помістились)
2. За цей час розрізати томати і видавити з них насіння, шкірку в рецепті вказано не знімати, але я знімаю. Порізати їх на кубики. Перемолоти або дрібно порізати цибулю і часник. В каструлі розігріти 2 ложки оливкової олії, і протушити часник з цибулею, додати порізані помідори, порізаний базилік, листочки чебрецю і розмарин. Посолити і тушкувати 20-30 хвилин, помішуючи.
3. В форму для запікання (у мене скляна) наливаєте трішки приготовленого Вами соусу, посипаєте пармезаном і викладаєте шар баклажанів, знову соус, пармезан і так поки не закінчаться інгредієнти. Останній шар - соус і сир. І тепер в духовку на 15-20 хвилин при 180°
трави можете замінити на сухі прованські.

Пиріг з баклажанами
- у мене було готове листкове тісто
-300 г баклажанів обсмажених на грилі (це за рецептом) у мене були баклажани нарізані кільцями і запечені, як в попередньому рецепті
-3 великі помідори, порізані кубиками, але обов'язково дайте їм стекти, бо пиріг вийде дуже... мокрим
-моцарела
-пермезан тертий
-оливкова олія

Тісто ( в формі) проколюєте густо виделкою, посипаєте тертим пармезаном, і викладаєте половину баклажанів, тоді половину помідорів і моцарелу, солите, перчите і повторюєте операцію, поливаєте оливковою олією, посипаєте пармезаном і в духовку на 20 хвилин при 200.

Пиріг з баклажанами і тунцем
- листкове тісто
-2 великих баклажани
- 2 банки тунця( в олії і натуральний), загальна маса тунця була 240 г.
-2 ст.л. томатної пасти
100 г тертого сиру
оливкова олія, перець, сіль

1. Баклажани порізати кубиками, посолоти і дати їм стекти, потім ще просушити папером. На сковорідці розігріти олію і всипати баклажани, тушкувати хвилин 10, тоді додати потовчений часник і ще 10 хвилин тушкувати, потім томатну пасту і потримати на вогні ще хвилин 5.
2. З тунця має по максимуму стекти сік/олія, і подрібнити його виделкою
3. Тісто знову ж густо проколюєте виделкою, і викладаєте на нього тунця. Зверху баклажани. Посипаєте тертим сиром і в духовку на 35 хвилин при температурі 175.

Пиріг мені більше смакував холодним, а гарячим був надто ситний)

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Цьомулька світлина
Маріана 999 світлина

Маріана 999  Нарешті я сьогодні здобула повну вищу освіту за спеціальністю "Фінанси і кредит" та отримала кваліфікацію "Спеціаліст з фінансів і кредиту, економіст". Диплом вже в мене на руках!!! Незважаючи на всі біди, що мене спіткали, я його отримала!

28 лип 2015 22:36

Показати коментарі (3)

julinchik світлина

julinchik  Дякую Богу за два прекрасних сонечка, моіх донечок! Дівчатка-планувальниці, ніколи не зупиняйтеся на шляху до своєі мріі.

28 лип 2015 19:31

Показати коментарі (7)

орхідея)) світлина
Oksano4ka23 світлина

Oksano4ka23  Не давай волю поганим думкам, апетиту і ліні !!

27 лип 2015 11:41

Показати коментарі (2)

Tamariko світлина
карамболь світлина

карамболь  а час невпинно летить.. Моєму синочку сьогодні 3 місяці

27 лип 2015 07:52

Показати коментарі (2)

Дженніфер світлина

Дженніфер  У чоловіка все має бути прекрасним, особливо його дружина)

25 лип 2015 20:47

Крокус світлина

Крокус  ще місяць і нам буде піврочку... і де той час дівся? Дивлюся в ті розумні оченятка, і в них мій цілий світ.

22 лип 2015 21:04

МАЛЕ ЗАЙЧЕНЯТКО світлина

МАЛЕ ЗАЙЧЕНЯТКО  От і появилось щастя в нашому житті,наш СИНОЧОК))))

20 лип 2015 11:32

Показати коментарі (7)

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 30 липень 15 )


Пиши українською Перекладач онлайн