Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Шукаю фітнес чи шейпінг де можна прийти з дитиною. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Шукаю фітнес чи шейпінг де можна прийти з дитиною. Львів Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 квітень 2010 - 09:47

Прошу допомоги, вже давно шукаю заняття спортом, на які б я ходила з дитиною, щоб була (навіть за додаткову плату) дитяча кімната, або паралельно якісь заняття з дітьми. Щось нове типу дитячої ігрової кімнати бачила в аквапарку проїздом, але на сайті вчора нічого не знайшла. Може є на Південному, в Скрині, в Софії, в КінгКросі чи ще десь? Ну от і що тим мамам робити? В Європі вони на кожному кроці, а тут вдень з вогнем... Невже тільки няня?...
Наперед дякую за будь-яку інформацію.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксанаа 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 09:51

Перегляд повідомленняНіка (28.4.2010, 9:47) писав:

Прошу допомоги, вже давно шукаю заняття спортом, на які б я ходила з дитиною, щоб була (навіть за додаткову плату) дитяча кімната, або паралельно якісь заняття з дітьми. Щось нове типу дитячої ігрової кімнати бачила в аквапарку проїздом, але на сайті вчора нічого не знайшла. Може є на Південному, в Скрині, в Софії, в КінгКросі чи ще десь? Ну от і що тим мамам робити? В Європі вони на кожному кроці, а тут вдень з вогнем... Невже тільки няня?...
Наперед дякую за будь-яку інформацію.

на Франка в будинку краси ходила на шейпінг правда без дитини, але приватні заняття особливо на спину пару раз ходила з малою, 30 -40хв. - 50 грн, маю її моб, якщо цікавить можу скинути в приват.
My Signature
Зображення
С рождением детей в доме исчезает порядок, деньги, покой и безмятежность... и появляется счастье
Хелен Келлер: «Когда одни двери счастья закрываются, открываются другие; но мы часто не замечаем их, так как не можем оторвать взгляда от запертых дверей»
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 09:56

Перегляд повідомленняОксанаа (28.4.2010, 10:51) писав:

на Франка в будинку краси ходила на шейпінг правда без дитини, але приватні заняття особливо на спину пару раз ходила з малою, 30 -40хв. - 50 грн, маю її моб, якщо цікавить можу скинути в приват.

Якщо можна, скиньте, прошу! Це не далеко від мене. Я живу Стрийська-Сахарова.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн