Питання водіння для мене з деяких пір стало дуже активно вживаним та вкрай турбує.
Навчилася водити машину я років 5 назад, навчив тоді ще мій хлопець. Час від часу я "розвантажувала" його на дорозі, коли кудись їхали, але прав я не мала. Коли задумались про цей важливий документ - я була вагітна і вирішили відкласти це. Потім синок маленький, потім не було грошей на курси...отак і їздила час від часу, але без прав.
Цієї зими чоловік пішов і записам мене на курси водіння. Я свідомо все відходила та відїздила з інструктором - проблем не було, оскільки якийсь водійський досвід у мене був (але стажу як такого не було, бо я сідала за кермо вкрай рідко.) На права вирішила здавати сама, без усіляких хабарів. З першого разу здала теорію, практику - ні. З другого разу сама здала практику - такою була моя "перемога". Але уже увечері чоловік влаштував мені свій екзамен :) мало не здалося.....
Тепер права є і я повинна їздити! Але машина у нас одна на двох і чоловік її віддавати не хоче, але прикожній нагорді, коли ми разом, саджає мене за кермо - ось така у мене практика.
Не маючи достатньо постійної практики, маю проблему. Воне не заключається в тому, машина має механіку чи автомат - я їзджу і на тому, і на тому. З габаритами все нормально, на боюся зустрічних чи задніх машин, на страшать мене пробки. Але на цих вихідних склалася неприємна ситуація: ми поїхали в Київ (живемо в приміській зоні). Їхали зранку, машин було середньо на дорозі. Коли справилися зі справами, рух був шалений (хто знає, ми були на Кільцевій - там реально шалений рух). Мені треба було перелаштуватися в крайній правий ряд з 4-го і я реально не змогла і проїхала потрібний поворот. Я зовсім не змогла нормально влитися в потік. При цьому поруч слухала, яка я курка і хто мені дав ті права.....
і от тепер не знаю, як це в собі побороти
я просто розгублена - їздити хочу і люблю, але з великою кількістю машин я не справилася ;(

Допомога