Привіт усім форумчанам!
Вирішила створити темку в якій би ми розміщували випадкові фото. Думаю, в кожного знайдуться чарівні фотки жучків, птахів, квітів... Та просто красива природа, вашого регіону.
Головна вимога, це те щоб фото було зроблене саме вами!
Сподіваюсь на Вашу чесність
Привіт усім форумчанам!
Вирішила створити темку в якій би ми розміщували випадкові фото. Думаю, в кожного знайдуться чарівні фотки жучків, птахів, квітів... Та просто красива природа, вашого регіону.
Головна вимога, це те щоб фото було зроблене саме вами!
Сподіваюсь на Вашу чесність
Не знаю чи правильно зрозуміла суть, але фото зроблене мною і цікаве. Це зубр (або бізон) Луцького зоопарку (2006р.)
"Не кусай руку яка тебе годує..."
Так в нас в вазі розцвіла сакура-декоративна вишня:
Ще щось знайду цікавіше вставлю.
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
У нас в городе есть дендропарк "Александрия" (на 2-м месте по Украине после Софиевки). Там много чего можно пофоткать. И там есть Китайский мостик. По обеим сторонам китаец и китаяка. Так вот говорят, что если подержаться за бороду китайца и задумать желание, то оно обязательно сбудеться. Посмотрите на фото, как отполирована борода :) (так прикольно смотреть, когда там приезжают єкскурсии и вістраиваются в очередь, чтоб за бороду подержаться)