Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Найсолодші миті... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Найсолодші миті... що у вашому мамстві подобається вам найбільше? Оцінка: -----

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 травень 2008 - 21:29

Щось сьогодні в мене дуже гарний настрій і хочеться започаткувати отаку приємну тему, що не торкається жодних проблем...

Всі ми обожнюємо своїх малюків, радіємо з їх радощів і плачемо з їх плачів, але є такі миті коли наші мамчини та таткові серця просто захоплено завмирають "ось воно батьківстке щастя" :36_1_4: !

то що ж саме подобається вам у вашому мамстві подобається вам найбільше?
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 2
  • Back To Top

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 21:39

Ну я і почну :D

перше що спадає на думку - це та мить ранком, коли малий відкриває очі вже остаточно прокинувшись, коли він ще не розуміє хто він і де він, роздивляється і знаходить очима мене і посміхається :gv:

і ще обожнюю мить коли ми вкладаємося на годування і він вже трохи капризує і нарешті розуміє, що зараз буде смачненьке - як дивовижно змінюється інтоція голосу, як він виструнчується, займає вже вивчену найкомфорнішу позу і відкриває ротик в солодкому передчутті :15_1_55:

ну і - оскільки Бог любить трійцю - люблю страшенно як малий регоче від лоскоту, коли мама натискає чарівні місця на спині та шийці :36_1_4:
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 00:26

Я теж люблю коли мала сміється, вірніше регоче. А ще вона вже навчилась цілуватись і коли має таке бажання то складає губки і лізе до мене чи тата - супер відчуття :kiss: А ще коли тулиться-обнімається то почуваєш себе центром її світу - це так відповідально. А ще щаслива мить коли вона безтурботно і спокійно спить - так би цьомала і цьомала її тоді. Ну а з годуванням в нас (рік і місяць) зараз така ситуація, що навіть коли мама просто перевдягається і доця бачить цицю то це супроводжується радісним "и-и-и..", а коли мале курчатко мило відкриває свій дзьобик аби отримати мамине молочко і це нетерпеливе дихання - теж щаслива мить. На кожен вік свої щасливі миті і так хочеться їх не забути... шкода що память не ідеальна.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 10 травень 2008 - 06:45

Задоволений дитячий сміх - то завжди ПЕРШЕ МІСЦЕ!!!

Обожнюю, коли дівчатка прибігають з ранку в постельку, обіймаються, цілуються.. і так тісненько тісненько туляться до мамульки :kiss:

Люблю їх ініціативу іЗображення непосидючість, люблю коли хмурать бровки і проявляють впертісь... коли ідятьЗображенняЗображення і стрибаютьЗображення, коли купаютьсяЗображення і розбрискують воду по всій квартирі, коли іграшки доводиться збирати пізніми вечорами з усіх закаулківЗображення, бо янголята вже сплять, коли приносять квіти зірвані на бабусиній клумбі і коли кажуть МАМ Я ТАК ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!!! І я вас люблю, бо ви МОЇ НАЙСОЛОДШІ І НАЙМИЛІШІ Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   міріам 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 травень 2008 - 07:58

Чесно кажучи чогось конкретно не можу виділити,мені здається ,що я люблю в ньому геть усе.Коли він посміхається,вередує,досліджує щось нове(наприклад ,як вчора неміг зрозуміти :чому пакет шарудить коли до нього доторкнешся).Чи коли спроби дістати з крісла іграшку закінчуються безрезультатно синочок підходить до мене ,дивиться в очі і так жалібно каже:" мама".Тоді здається ,що немає нічого прекраснішого і найдорожчого ,як маленьке сонечко яке повністю тобі довіряє та від тебе залежить .Кожногодня дякую БОГУ за те ,що дав мені благословення у вигляді мого синочка-Назарчика!!!!!!!!!1 :kiss:
My Signature
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 14:06

Я люблю своє малятко, а значить люблю у ньому все:й капризики, бо так він проявляє свій характер, свою індивідуальність, й його посмішки, адже тоді розумієш що для нього ти найрідніша. А ще люблю... Та я все у ньому люблю. ЦЕ МОЄ МАЛЕНЬКЕ ДИВО Й ЩАСТЯ.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2008 - 08:04

О! Згадав прикол! Дивилися ми Євробачення і трошки включили гучніше, бо не дуже було чути. Наша донечка, встає на коліна і починає танцювати, а через 5 секунд гуп на подушку і далі спить! Ми так тішилися з того, що ледь дитину не розбудили! :D
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mary 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2008 - 09:21

Дуже люблю все в доці - і її слізки, і капризи, і мазання, і поцілуночки, все-все-все, що тільки може робити.
Вона вже доволі доросла, щоб висловлювати всілякі цікавинки. Це надзвичайний час і його ніколи не повторити. Намагаюсь запамятати кожну мить і цінити кожну хвилинку.
Зараз понад усе люблю коли вона просинається - вона тоді така чудова - дуже гарно розмовляє, говорить приємні речі, цілується, тулиться, солодко потягається. Ще із заплющними оченятами так мило посміхається...
А зараз я нароботі згадую доцю і сльози навертаються, що не можу її обійняти. Я з тих скаженних мам що не можуть прожити без своєї дитинки і години, щоб не передзвонити і не запитати що вона робить, як їла, як гралася, що говорила...
Вчора приходжу з роботи і мама розповідає (у нас є ще двоюрідна сестричка і ми всі живемо разом): доця і племінниця вирішили погратися в дочки-матері і от Софійка каже - Віка давай я буду мамою а ти татком (у нас так завжди). Але Віка цього разу не погодилась і каже: - А давай навпаки. На що Софійка відповідає що вона не може бути татком, бо в неї довгі коски.
Сміху було...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2008 - 09:28

Я люблю коли мої котенятка до мене туляться. Коли Павлик каже, що він мене любить і що я найкраща мама в світі. Я знаю, що аж ніяк не ідеальна, але так хочеться бути найкращою для своїє дитини. Люблю, коли мої сонечка сміються, коли сплять і соплять носиками (так би зацілувала), коли Жекуся приходить цілуватися.
Люблю, коли синульки позасинають разом обнявшися.
Я просто найбільше в світі люблю своїх діточок. :prapor:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mary 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2008 - 10:46

Ще забула розповісти про одну з улюблених мною манер поведінки доні:
Вона справжня мама. Носиться з лялями на руцях, розказує "спи маленьки", "ну чого ти плачеш", "ну не плач..." і ще купу всіляких кумедних по дитячому дорослих фраз, пеленає їх. Думає про те, що їм хочеться покататися в калясочці... готує до купання, сну... Колискові співає.
Спостерігати - одне задоволення.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2008 - 11:11

В своєму синові я люблю все. Як він просипається і починає мені посміхатися, розмовляти. Як він тягнеться до іграшок і дивиться на них біля носа, скошуючи оченята, як він постійно щось мені "розповідає", пищить, вищить. Як він привертає до себе увагу, починає хникати. Як він любить купатися кожного вечора. Як він просить їсти, а каоли розуміє, що я йому даю груди від задоволення агукає. Як він не може заснути і сам себе убаюкує з пальцем в роті. Я люблю його маленький носик і гарні оченята. Я люблю його маленьке волоссячко, люблю його складочки. Люблю його підкидувати, а він від цього заливається.
Взагалі, мені дуже подобається моя дитина. І для мене він найкращий, найгарніший, найцікавіший, і най най най в усьму.
Мені подобається бути мамою. Якщо це іде від душі, то це не складно
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2008 - 12:00

Люблю в сынишке абсолютно всё. Вот сегодня умилями меня такие моменты: утром проснулся, заставляет меня перевернуться на живот, залазит на спину и массаж делает маме, потом целует и слазит с кровати:); кормлю его сегодня борщиком, а он выбирает пальчиками капустку, картошку и маму кормит:); кушаем потом с ним клубничку и он берет в ротик только если перед этим я себе положила в рот ягодку, иначе не честно:). А потом сам уже отказался, не хочет больше кушать и просто сам ягодки выбирает из тарелки и кормит маму:) ; ну и конечно его танцы под музыку...так стеснительно поглядывает выделывает свои па...
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   наденька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2008 - 14:15

Так, ранок - це приємні миті -прокидається і переповзає до мене, притуляється і гладить по обличчю :)...а потім починає планувати день :) - куди вона піде, у що буде бавитись - тут вже мені треба повністю проснутись, бо сонна можу на все погодитись, а доця вже велика - і все пам"ятає :)
Люблю коли лізе обніматись і цілуватись. В нас навіть традиція така є - називається "бутербродік" - це коли мама і татко з двох боків обнімають Соню і всі цілуються :) - так приємно - ввечері лягає спатки і каже "мама, треба "бутібйодік" ! "
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 29 червень 2008 - 09:36

Хоча моє мамство і триває зовсім недовго, проте є кілька моментів, які мене особливо зворушують. Коли Денисик смокче цицю і дивиться мені прямо в очі такими закоханими очима :D А ще коли спить і посміхається вві сні.
Це ще тільки початок, думаю з часом прекрасних моментів буде набагато більше!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каріна 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 червень 2008 - 10:19

Luna, яка ви молодець, що запропонували таку тему, у мене нема чим похвалитись, але читаючи відгуки дівчат, собі вже уявляється і це так приємно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мар'яночка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 червень 2008 - 23:13

Дуже гарна тема, приємно читати такі теплі і солодкі листи... Для мене також найсолодшим моментом є все ж таки ранок, коли моє маленьке сонечко прокидається і мило-мило усміхається мені....з"їла б його.... А ще люблю коли він злосний на мене коли я на нього насварю і морщить носика! Зараз літо і до прекрасних моментів додалися наші полудневі купання на балконі, як він тішиться і розхлюпує воду по всьому подвір"ї! Зате коли закінчується купання вимагає ще і ще.... Кожні моменти життя наших малят є чудовими і, на жаль, неповторними.... Я стараюсь проводити якнайбільше часу з моїм ангеликом, щоб вповну насолоджуватися ним!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lenmart 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2008 - 14:27

Дитячий сміх і посмішки - то як наркотик, весь час хочеться ще :smile: Люблю коли манюнька десь серед ночі не розплющуючи очей відкриває дзьобик і легенько крутить головою - шукає цицю. Якщо не знаходить, то опускає голову трохи нижче і шукає там - така картина :man_in_love:, що мені кінець наступає. А ще вона любить коли мама кусає її за пузик чи за бочок. Тоді маленька запихає в рот пів-руки (бо трохи лячно але ж так подобається) і регоче :rofl:
My Signature
Зображення

Я свяжу тебе жизнь из веселой меланжевой пряжи,
Я свяжу тебе жизнь и потом от души подарю.
Где я нитки беру? Никому никогда не признаюсь,
Чтоб связать тебе жизнь, я тайком распускаю свою
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2008 - 18:07

А моє щастя сьогодні весь день мене виводить з себе, в мене вже повільно "їде дах". Ось таке воно материнське щастя. І що він хоче - попробуй ще розбери.
Де ті солодкі миті?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2008 - 22:59

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (1.7.2008, 19:07) писав:

А моє щастя сьогодні весь день мене виводить з себе, в мене вже повільно "їде дах". Ось таке воно материнське щастя. І що він хоче - попробуй ще розбери.
Де ті солодкі миті?

Ви хотіли мед та ще й ложками? А солодкі миті зовсім поруч, просто коли день справді напружений :child_ 06: , то ця солодка мить наступає тобі коли малеча засинає - Ти тільки поглянь як солодко спить твоє маля і відразу стане солодко ;) !
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2008 - 10:25

А моє Катрусятко, вже другий день поспіль ходить по хаті з моїми штанами і кличе: тата, тата, тата, тата, тата, тата! Звикла за час відпустки, що тата постійно вдома!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему