Підскажіть, можливо, потрібно особливо харчуватись при цій недузі?
Сторінка 1 з 1
запалення підшлункової залози
Відправлено 20 квітень 2010 - 14:49
Дениску виповнилось 8 міс, ми здали аналіз калу і він показав запалення підшлункової залози. Ми ввели прикорм з 6,5 міс, зара вже їсть картопельку,моркву,капусту,гречку,рис,м"яско, яблучко. Ми ще на грудному годування, какає раз на 3-4 дні, я вважаю, що це ще нормально,і дитина активна і весела,я стала давати більше пиття. Від нечастого випорожнення думаю тому показали аналізи запалення.
Відправлено 20 квітень 2010 - 15:40
[quote name='Angelika' date='20.4.2010, 14:49' post='368008']
какає раз на 3-4 дні, я вважаю, що це ще нормально... Від нечастого випорожнення думаю тому показали аналізи запалення.
Звичайно, що це не нормально. Відбувається застій калових мас в кишечнику, в кров всмоктуються всі продукти розпаду цих мас. Від цього і йде запалення підшлункової і т.д. Вам обовязково потрібно звернутись до лікаря. В мене дитина була схильною до запорів з 3 місяців і ми постійно з цим боролися. Я намагалась, щоб випорожнення було хоча б 1 раз в день.
А який аналіз калу ви здавали: капрограму чи на дисбактеріоз?
какає раз на 3-4 дні, я вважаю, що це ще нормально... Від нечастого випорожнення думаю тому показали аналізи запалення.
Звичайно, що це не нормально. Відбувається застій калових мас в кишечнику, в кров всмоктуються всі продукти розпаду цих мас. Від цього і йде запалення підшлункової і т.д. Вам обовязково потрібно звернутись до лікаря. В мене дитина була схильною до запорів з 3 місяців і ми постійно з цим боролися. Я намагалась, щоб випорожнення було хоча б 1 раз в день.
А який аналіз калу ви здавали: капрограму чи на дисбактеріоз?
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога