Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: "Поганi" I "хорошi" .... дiти.Чи зустрiчали ви таке? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

"Поганi" I "хорошi" .... дiти.Чи зустрiчали ви таке? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 травень 2008 - 15:23

Сьогодн! моя знайома знову розпов!дала про свою маму , яка под!лила сво!х д!тей на хороших ! поганих. Син з нев!сткою золот!, а донька з зятем --н!, допомагае все синов!, а доньц1 --н!чого, та нав!ть не зателефонуе, щоб прив!тати онук!в з Днем народження.Для мене це дико , бо моя мама готова в!ддати душу ! серце вс!м нам. Як ви ставитись до цього?Чи зустр!чали схож! !стор!!? Чи змогли б так под!лити д!тей????
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 16:05

Натусiк, а как тут можно относиться? плохо конечно, встречала такие случаи и просто в бешенстве от такого, думаю со мной этого не будет никогда.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 травень 2008 - 16:43

Це страшно, але таке дійсно існує..... :(
Я знаю, що деколи роблять таку різницю між дітьми із-за їх фінансового становища і від того чого вони в житті досягли. Типу "Якщо син багач, то він молодець. А дочка, що там дочка, що з неї візьмеш......."
Фу, я ніколи не буду такого робити, для мене діти однаково любимі діти, допомагати буду усім (звичайно по можливості).
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 16:51

У ц1е1 ж1нки д1ти под1лен1 за таким принципом: син в1д коханого чолов1ка, але за якого вона не вийшла зам1ж, а донька в1д того з яким прожила 20 рок1в 1 н1коли не любила. Ну невже д1ти ВИНН1 у цому???
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 17:02

Перегляд повідомленняНатусiк (9.5.2008, 17:51) писав:

У ц1е1 ж1нки д1ти под1лен1 за таким принципом: син в1д коханого чолов1ка, але за якого вона не вийшла зам1ж, а донька в1д того з яким прожила 20 рок1в 1 н1коли не любила. Ну невже д1ти ВИНН1 у цому???

Ні, ні в якому разі діти не винні! Це вона винна, що так себе поводить! :(
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 21:09

Натусiк, это уже вообще клиника, бедные дети, у них мать дура...
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 21:20

Так, це таки страшно. я навіть уявити неможу, як так можна робити... Бо як подумаю, що дітки то як пальчики на руці який невріжеш всеодно болить!!! То як їх можна ділити? І взагалі якщо вже таке є то нерозумію, навіщо таким батькам двоє дітей, якщо вони невміють їх любити?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2008 - 09:19

Прикро, що такі ситуації є, але таки є!
Наприклад, коли старша донька. яка має характер, мякий батьківський, в немилості, не вміє жити і вапщє гаткий утьонок! А молодший синок має такий же дурнуватий характер, як у мами, і він для неї золотий. І навіть якщо син не правий, то виходть все одно що донька не права!
От і як до такого ставитися?
Але це ж мама
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2008 - 13:42

В нас в родині ніколи такого не було. Ні моя бабуся, ті мама, ні тітка, і інші ніколи дітей не ділили на хороших і поганих. Звичайно, ми всі різні, але нас люблять однаково. І так само однаково бабуся з дідусем чекають внуків, а вже й правнуків до себе в гості. Свекруха тоя так само ставиться до обох своїх дітей, ніякої різниці я не бачу.
Щодо своїх діток - обожнюю обох, я Павлика, і маленького Жекусю.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2008 - 14:28

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (15.5.2008, 10:19) писав:

Прикро, що такі ситуації є, але таки є!
Наприклад, коли старша донька. яка має характер, мякий батьківський, в немилості, не вміє жити і вапщє гаткий утьонок! А молодший синок має такий же дурнуватий характер, як у мами, і він для неї золотий. І навіть якщо син не правий, то виходть все одно що донька не права!
От і як до такого ставитися?
Але це ж мама

І знову Вам комплімент!!! Браво! Ви розсудлива людина. Дівчата в форумі по своїй молодості також десь праві, але життя таке довге і на його шляху такі метаморфози трапляються, що просто так нічого не робиться. Зарікатися наперед НЕ можна-))) Діти вони завжди діти, завжди мама чи тато когось насварить. когось приголубить, якщо йде вже така конфронтація між батьками й дітьми - то так, з наскоку, вирок хто винен а хто правий, мабуть, посторонні не мають права виносити. Це моя думка-)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2008 - 16:34

Таких ситуацій знаю дуже багато. І як батьки ділять дітей на поганих і хороших, і як брати-сестри за спадок вбивають одне одного, і як улюблені онуки продають квартири з бабусями, які їм же ці квартири свого часу і подарували, і як сини-дочки забувають про своїх батьків і роками не спілкуються... Прикро. Але не ново. У Біблії такі історії - на кожній сторінці.
Думаю, зайняти ту чи іншу сторону у подібних конфліктах практично неможливо. У кожного своя "правда". І приклад з мамою, у якої поділені діти - теж непростий. Ми не знаємо, що там робила дочка, щоб стати не такою, як брат...
Покажіть, хто не любить своїх маленьких діточок? :36_3_16: І послухайте, що кажуть батьки про свої 15-20-ти річні чада. :(
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ROMZES 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2008 - 20:46

Перегляд повідомленняСеструлька (9.5.2008, 17:05) писав:

Натусiк, а как тут можно относиться? плохо конечно, встречала такие случаи и просто в бешенстве от такого, думаю со мной этого не будет никогда.

Як ніколи згодний з СЕСТРУЛЬКОЮ дико- не зрозуміло- не правильно! Така ситуація у моєї дружини - її молодша сестра хороша (а моя думка - не один кущ треба обламати на лозини цій сестрі) а вона погана але я маю за правило в чужу сім"ю не лізти - між матір"ю і дочкою не стаю хіба раджу дружині як згладити ситуацію. Хоча теща людина в цілому не погана і до мене ставиться дуже гарно!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   маматаня 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 травень 2008 - 23:17

Батьки е батьки 1 треба любити 1х такими як1 вони е,незалежно як вони до вас в1дносяться.Бо життя-це непередбачувана штука ,не встигнеш оглянутись як все може повернутися на твою користь.Може хтось з1 мною не зг1дний?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2008 - 23:24

маматаня, ну как же можно люить родителей из соображений, что жизнь может взять и вдруг повернуться в чью-то сторону? Их нужно просто любить за то,что родили и воспитали такими, какими мы есть, а если есть обина на вышеописанные случаи, то никуда не спряччешь ее и не будешь улыбаться заискивающе в глаза с надеждой,что когда-то всё изменится...
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2008 - 23:48

В мене з батьком дуже складні стосунки при потребі безумовно прийду на допомогу - все ж таки батько! Але любити з розрахунку на щось? Все що маю в цьому житті здобув сам і мене це цілком влаштовує не маю потреби в виявленні фальшивих почуттів! Колись наслухавшись як брати-сестри чубляться за спадок я сказав своїм сестрам - якщо хтось з вас утне подібне- приб"ю власноруч Авони в один голос - те саме хотіли сказати! Ще моя прабабка казала- "хата не тісна якщо челядь не збісна"
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2008 - 17:19

Перегляд повідомленняROMZES (17.5.2008, 0:48) писав:

В мене з батьком дуже складні стосунки при потребі безумовно прийду на допомогу - все ж таки батько! Але любити з розрахунку на щось? Все що маю в цьому житті здобув сам і мене це цілком влаштовує не маю потреби в виявленні фальшивих почуттів! Колись наслухавшись як брати-сестри чубляться за спадок я сказав своїм сестрам - якщо хтось з вас утне подібне- приб"ю власноруч Авони в один голос - те саме хотіли сказати! Ще моя прабабка казала- "хата не тісна якщо челядь не збісна"

Це поки живі батьки-баби-діди, дружнім і люблячим родинам і в голову не прийде, що можна за спадок погризтися! Маю приклад аж з двох таких родин, в яких в кожного з дітей було ВСЕ, і такі дружні були, всі їм заздрили! А як вмерла бабуся, за розвалюху в глухому селі мало не вдусились! При чому ніхто там ні хати ставати, ні поле обробляти не збирався, земля там ніц не вартує, вигоди ніякої! Але ж як то так, він собі візьме, а мені нічого! Така вже людська натура, і мене важко переконати в іншому! Ну і що, поділили якось, розсварились, роками вже не говорять, а на свою ділянку навіть не з"їздили жодного разу... :child_ 06:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2008 - 20:35

Перегляд повідомленняmania4ka (17.5.2008, 18:19) писав:

Це поки живі батьки-баби-діди, дружнім і люблячим родинам і в голову не прийде, що можна за спадок погризтися! Маю приклад аж з двох таких родин, в яких в кожного з дітей було ВСЕ, і такі дружні були, всі їм заздрили! А як вмерла бабуся, за розвалюху в глухому селі мало не вдусились! При чому ніхто там ні хати ставати, ні поле обробляти не збирався, земля там ніц не вартує, вигоди ніякої! Але ж як то так, він собі візьме, а мені нічого! Така вже людська натура, і мене важко переконати в іншому! Ну і що, поділили якось, розсварились, роками вже не говорять, а на свою ділянку навіть не з"їздили жодного разу... :child_ 06:

У нас нема нічого - у світ пішов з деякою одяжинкою а якщо котрась з сестер скаже що хоче батьківську хату - я скажу бери За сестер розписуватися не буду та думаю що вони теж вчинять аналогічно
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 00:11

Вперше після відкриття серйозно заглянула в цю темку. Коли в батьків є дорослі любимчики це страшно, але корінь проблеми з дитинства. В мене по сусідству живе жінка з двома дівчатками в 1,5 року різниці, молодшій десь 1,5рочку. Так от старшу люблять і лілеять, а баба особливо, бо ж вона "така розумна, така слухняна..." А про молодшу як мова заходить, я дещо питаю, бо ж діти майже ровесники, то нічого не чути як порівняння "старша в її віці вже те робила, а те не робила...". Як на мене то одна з жахливих речей які можуть робити батьки - це порівнювати. Мала постійно в батьківських розмовах тільки й чує "ти не така як старша, а вона хороша" і хоч не прямо, але саме те й чує. А діти й справді різні, потреби в них різні, але вони особистості вже з утроби і любити їх треба однаково сильно, але по різному, бо ж одному хватить поцілунку на ніч і відпихається, а іншому треба заснути поруч з мамою.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 07:37

Перегляд повідомленняNaTa! (21.5.2008, 1:11) писав:

Вперше після відкриття серйозно заглянула в цю темку. Коли в батьків є дорослі любимчики це страшно, але корінь проблеми з дитинства. В мене по сусідству живе жінка з двома дівчатками в 1,5 року різниці, молодшій десь 1,5рочку. Так от старшу люблять і лілеять, а баба особливо, бо ж вона "така розумна, така слухняна..." А про молодшу як мова заходить, я дещо питаю, бо ж діти майже ровесники, то нічого не чути як порівняння "старша в її віці вже те робила, а те не робила...". Як на мене то одна з жахливих речей які можуть робити батьки - це порівнювати. Мала постійно в батьківських розмовах тільки й чує "ти не така як старша, а вона хороша" і хоч не прямо, але саме те й чує. А діти й справді різні, потреби в них різні, але вони особистості вже з утроби і любити їх треба однаково сильно, але по різному, бо ж одному хватить поцілунку на ніч і відпихається, а іншому треба заснути поруч з мамою.

Це точно. :kiss3: :kiss3:
Ніколи не треба порівнювати дітей. Психологи навіть категорично не радять порівнювати успіхи своїх дітей з успіхами сусідських, знайомих і т.д.
Це ж які комплекси можна розвинути у дитини. :blush:
Діти різні, але ж це рідні діти і любити їх треба однаково.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 07:51

У мене на Хмельниччині хата просто веичезна, але вона менів не потрібна, до Львова я ж її забрати не можу. Тому дуже втішився, що брат молодший влаштовується на залізницю поблизу дому, тобто за 7 км, а отже житиме з батьками, допомагатиме їм, оскільки я цього через відстань так як би мені цього хотілося, зробити не можу.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему