Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: прогулянки з дітьми-погодками - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

прогулянки з дітьми-погодками як? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Василина (Женя) 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 квітень 2010 - 16:40

Привіт всім. Зараз чекаємо на другу дитинку. Цікавить таке (у мам діток-погодок) : як ви організовуєте (організовували) прогулянки з дітками-погодками, коли одне дитя -- новонароджене і ще у люльці їздить, а друге дитя ще теж маленьке, щоб довго ножками топати?

Моєму сину буде (якщо все буде добре і Бог допоможе нам народити 2 дитинку) 1 рік і 10міс, коли народиться сестричка чи братик і то буде початок листопада. Цікавлюся наперед, бо щось не можу додуматися як з ними обома буде гуляти?
:unknw:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   taniasvit 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 19 квітень 2010 - 16:58

не могла зрозуміти що то за слово 'дітки-погодки' ... в мене теж схожа ситуація,малому буде півтора роки коли народиться другий хлопчик..чекаємо поповнення на кінець липня,от як буде друге маля,тоді підкажу як з ними такими маленькими обома справлятись..:)основне щоб було звідки чекати допомогу..
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Малінка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 17:03

Василина (Євген), , мій синок народився, коли доці було 1,5 рочки.Гуляли без проблем. В мене був візочок без люльки, в ньому опускалася спинка в лежаче положення, а немовлятка ложила в спеціальну сумку-переноску з жорстким дном - і в візок. А спереду, перед ніжками сідала доця. Так і їздили. Було досить зручно. Ну це економ-варіант. А якщо можна не економити, то є візки для погодків, або для близнят можна взяти.
  • 2
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 17:07

taniasvit,
буду чекати на вашу відповідь ще у кінці липня.
Але гадаю вам буде трошки простіше - старший синок буде бавитися у пісочниці, а ви з люлькою сидіти (чи мотати круги навколо пісочнмці, якщо малятко любитиме "покататися", а не спатки на місці). Головне, щоб старший гарно бавився з дітьми в піску, а не шукав мами.
Успіхів вам!

а нам на початок листопада виходить -- то вже і поки дійде до гуляння з маленькою дитинкою, то може і сніг випасти, то я трохи збентежена -- як нам тоді буде гуляти? Але , щось та й придумаємо, а може хто з форумівців підкаже (може все ж в кого була схожа ситуація?)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кефірчік 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 квітень 2010 - 17:23

В мене діти не "погодки", але цієї зими було дуже важко часом виїхати з двору візком, або дуже холодно було, то щоб погуляти зі старшою я робила наступне: меншу клала спати у візку на балконі. а зі старшою йшли гулити у двір (бавилися сніжками. каталися на санках ) - як тільки прокидалася менша - було чути - ми швиденько йшли додому, а коли вже було дуже холодно - малу клала спати в кімнаті з відкритим вікном - і так само йшли гуляти ( можна використати "Радіоняню" при потребі, яку не обовязково купляти а можна взяити в оренду на декілька місяців). Ось такий варіант можливий. :prapor: :15_5_11:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Малінка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 18:03

Перегляд повідомленняВасилина (Євген) (19.4.2010, 18:07) писав:

а нам на початок листопада виходить -- то вже і поки дійде до гуляння з маленькою дитинкою, то може і сніг випасти, то я трохи збентежена -- як нам тоді буде гуляти? Але , щось та й придумаємо, а може хто з форумівців підкаже (може все ж в кого була схожа ситуація?)

Не переживайте, будете гарно гуляти)))) В мене така ситуація і була. Мій синок народився в жовтні. Правда, я гуляла з ним вже на з наступного дня після виписки з пологового. А чому зі снігом проблемно гуляти? Що вас бентежить?
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Leda 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 18:20

Ох треба було мені перед цією зимою таку темку завести. Ато намучилась добряче :cray: У мене в точності така ситуація як буде у вас, Василина (Євген), мала народилась в листопаді, коли старшій було 1 рік і 11 місяців. Живемо ми на девятому поверсі, тому з балкону ми б малу не почули, радіоняня навряд чи до майданчику дістала б, на каляску для двох діточок грошей не було, а в калясці яка лишилась від старшої не було підніжки, допомоги чекати не було звідки :cray: Мусила одну в каляску-люльку, другу за руку, ітак по сугробам навколо будинку, старша швидко втомлювалась і починала проситись на руки, я її садила зверху на люльку біля ніжок меншої, як та каляска не розвалилась незнаю :cray: Тому гуляти ми виходили рідко, бо то морози, то все тане і така таляпанина що проїхати-пройти нереально. Це була найдовша зима в моєму житті :cray: Тепер з теплом і сонечком знааачно легше, старша підросла і менше одягу, легше бігати, то вже не втомлюється, і возити каляску по сухенькому асфальту одне задоволення, справляюсь одною рукою. Ну і звісно тепер хоч на майданчиках посидіти можна :15_5_11:
Терпіння вам і оптимізму, буде важко, але жінка - істота сильна, все витримає, тим більше заради коханих діточок :prapor:
My Signature
Зображення
Тобі справді так зле? Тобі хочеться впасти, занурившись обличчям в м’який оберемок минулого? Заплакати так, як плачуть діти безутішно і щиро, згорнувшись калачиком під ковдрою? Падай.. І починай віджиматись..
  • 5
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 квітень 2010 - 13:43

Малінка,
мій перший синок теж народився при снігу (у грудні) -- тоді при прогулянці з НИМ ОДНИМ не було жодних проблем. ми купили каляску Джеобі (великі колеса, велика, тепла захищена люлька). А бентежить мене те, як гуляти при снігу з дитиною 1 рік 10 міс (пішки ж йому буде тяжко довго іти) і везти каляску-люльку.

Живемо теж на 9 поверсі і радіоняня мабуть нам не підійде.
Ну, але якось придумаємо. :crazy:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 20 квітень 2010 - 16:09

Коли доця народилась, синулі було майже 2.
Гулялємо поки без проблем (і взимку теж гуляли)
Доця спить у візочку, синуля бавиться на майданчику з дітками.
Побачимо, як буде, коли доця вже не схоче спати...)))
Але якось то буде )))
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 квітень 2010 - 16:21

Мені вирішити цю проблему(різниця рік і 9 місяців) допомогла мама. Прогулянки відбувалися по черзі: поки доцька дома вмивається/їсть/бавиться, я гуляю з синулькою. Потім прибігаю додому, щось розгрібаю, хватаю малу, ідемо на майданчик, приходжу, годую, кладу її спати, маю годинку на те, щоб приготувати їсти і поприбирати(у мами була зламана права рука - кілька місяців в гіпсі), іду гуляти з малим, приходжу, знову робота по дому, якщо ще не падаю з ніг, то виходжу на 30хв погуляти в дворі з доцькою :unknw: . Ночі чекала, як щастя - щоб хоча би лягти і витягнути ноги... Чоловік приходив з роботи 8-9 вечора - тобто, сильно його допомогою не скористаєшся...
Як добре, що діти швидко ростуть...Через півроку, коли мамі зняли гіпс і підросли дітиська - стало так класно!!! Влітку гуляли вже разом, доця, коли змучилась ходити, сідала на перед візочка.
Весело було, одним словом...
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 квітень 2010 - 16:28

І мене таке скоро чекає. Надіюсь на допомогу мами, або синуля буде гуляти пішки, а друга ляля спати в візочку. Рятує те що рядом дитсадочок, початкова школа, є купа пісочниць, от туда і будем гуляти.
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   маМася 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2010 - 09:11

І мене таке ж чекає. Народжувати на початку жовтня. Синочкові буде 1,9 р. І от я задумуюсь - купувати мені третій візок чи ні... :18_1_36: (маємо тростину і гарний візок 2 в 1). Напевне все таки прийдеться. Балкона не маємо, бо лоджія на першому поверсі і майданчик з іншого боку будинку. Чоловік каже, що не треба. Але я все таки схильна до того, що маленький буде втомлюватись - діло же ж буде йти не до літа :15_5_11:
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2010 - 10:03

переглянула на інших форумах подібні теми і знайшла, шо є такі підставки і сидіння для старших діток
Зображення
Зображення
Зображення

Посилання (для ознайомлення) тут на підніжку, тут на сидіння
при чому там де сидіння, то дитина може або стояти, або сидіти.
Думаю тепер над таким варіантом, треба буде в магазинах їх в реалі побачити. в неті коштують приблизно 800 :blush: грн, цікаво скільки в магазинах. та все ж думаю краще купити такого типу підставку ніж каляску для погодок (двійнят) -- все таки дешевше вийде.
Може хто з форумівців мав (чи у друзів була) таку? напишіть відгуки!

Повідомлення відредаговано Василина (Євген): 21 квітень 2010 - 10:11

My Signature
Зображення
Зображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Maritchka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2010 - 19:33

А ми чекаємо на поповнення у вересні. Не знаю, шо то буде. Малій буде 2. Вона вже зараз ножками проходить досить великі відстані, але проблема в тому, шо вона буде йти тільки туди, куди вона хоче і куди їй треба!!! Ми вже рідко користуємось коляскою, частіше велосипедиком. Думаю, що в сніг і суху-теплу погоду ми будемо на майданчиках (старша пішки, менший у візочку), але що робити в слякоть і болото - поняття не маю!!! Дуже надіюсь на допомогу бабусь і дідусів, бо чоловік з роботи пізно приходить. До того ж, біля нас нема нормального майданчика - треба солідно пензлювати або в одну чи в другу сторону. Хіба сидіти вдома :( , а меншого на балкон виности? А ше в нас варіант - може віддамо страшу раніше в садочок...
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2010 - 19:39

А ми гуляємо без проблем якщо на майданчику, а якщо кудись далі іти то з кимось. А з вересня доня іде в садочок то буде трохи легше.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RomaIIIka 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 24 квітень 2010 - 11:44

В мене самої нема погодок але є у хорошої подруги, то вона старшу (1,10р) в калясці возила а меншого в слінгу, казала що дуже їй так зручно, це було осінню, тепер меншого в каляску а старша вже бігає нормально сама, хоча часто і зараз користується слінгом.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 квітень 2010 - 08:02

RomaIIIka, а я шось і не подумала про слінги, кенгурушки, ерго...
Тільки так все рівно довго не погуляєш -- в колясці-люльці дитинці все таки, як на мене, набагато зручніше і можна по 2-3 год гуляти. Але як варіант прогулянки,беру це на замітку :girl_angel:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marijanka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 квітень 2010 - 17:14

Перегляд повідомленняКефірчік (19.4.2010, 18:23) писав:

В мене діти не "погодки", але цієї зими було дуже важко часом виїхати з двору візком, або дуже холодно було, то щоб погуляти зі старшою я робила наступне: меншу клала спати у візку на балконі. а зі старшою йшли гулити у двір (бавилися сніжками. каталися на санках ) - як тільки прокидалася менша - було чути - ми швиденько йшли додому, а коли вже було дуже холодно - малу клала спати в кімнаті з відкритим вікном - і так само йшли гуляти ( можна використати "Радіоняню" при потребі, яку не обовязково купляти а можна взяити в оренду на декілька місяців). Ось такий варіант можливий. :18_1_36: :18_1_36:

Які ми жінки розумні і винахідливі.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 квітень 2010 - 17:38

И у нас такая же ситуация=)
Еве будет 2 года,когда появится второй малыш
Планирую, смотря какая погода, поношу в слинге или кенгурешке,а Еву в прогулочную по надобности, или тоже вариант сумка переноска, с ней легче чем с коляской-люлькой передвигаться вслед за малышкой
В общем как то придется крутиться,а куда нам деваться=)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Leda 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 квітень 2010 - 18:56

Перегляд повідомленняВасилина (Євген) (25.4.2010, 9:02) писав:

RomaIIIka, а я шось і не подумала про слінги, кенгурушки, ерго...
Тільки так все рівно довго не погуляєш -- в колясці-люльці дитинці все таки, як на мене, набагато зручніше і можна по 2-3 год гуляти. Але як варіант прогулянки,беру це на замітку :18_1_36:

Звичайно можна спробувати, але на зиму це не дуже зручно, бо і ви, і дитинка будете в верхньому одязі
My Signature
Зображення
Тобі справді так зле? Тобі хочеться впасти, занурившись обличчям в м’який оберемок минулого? Заплакати так, як плачуть діти безутішно і щиро, згорнувшись калачиком під ковдрою? Падай.. І починай віджиматись..
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів