Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Оніміння рук - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Оніміння рук чи нестача КАЛЬЦІЮ при ГВ Оцінка: -----

Користувач поза мережею   віталія 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 квітень 2010 - 14:01

Якщо вже існує така тема перенесіть будь-ласка, я не змогла знайти.
Не знаю чи була, чи є у когось така проблема? У мене вже близько місяця страшенно турбує оніміння обох рук (більше правої) цілодобово!!!, деколи, особливо під час роботи, невеличкі судоми (спазми),а також болі у колінних суглобах. Для себе я це все пов"язала з нестачею Са, п"ю вже 3 тиждень СаД3 нікомед, творог я дуже люблю - їм кожен день, та симптоми зберігаються! :shok:
Може в когось була подібна проблема і що Ви робили, і чи був ефект? Всім буду дуже вдячна за відгуки!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nemira 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 15:00

віталія, то не через кальцій. Нестача кальцію теж може бути в організмі, але кінцівки німіють через порушення кровообігу.
У мене теж така проблема. Причини, які я вияснила для себе - робота за компютером у незручній позі (тобто мені вона видається зручною, а на відміну від мого організму, зокрема системи кровообігу), тривале носіння на руках дитини (до 14 кг ваги) і не виключено шийний остеохондроз, що являється найчастішою причиною оніміння, судячи з відповідей лікарів на численних форумах і онлайн-консультаціях.
Почитайте, в неті купа інфи на цю тему - статті, консультації лікарів і т.п. Введіть в пошуку "немеют руки" чи "онемение рук". Ну ось, для прикладу, пару ссилок:
Прихований текст

Повідомлення відредаговано Хмельничанка: 19 квітень 2010 - 15:02

My Signature
Спойлер

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   віталія 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 квітень 2010 - 09:19

Дуже вдячна Вам за відповідь! А у Вас ця проблема з"явилась теж під час ГВ? Справа в тому, що окрім оніміння, причиною якого не завжди являється лише порушення кровообігу, мене турбують ще і невеликі судоми в руках, причиною чого є порушення м"язевого скорочення, порушення інервації (участь в цьому бере Са), а також болі у суглобах.
Мене більше цікавить те, що Ви робили і чи був позитивний результат!?
Бо для мене ця проблема є досить суттєвою, нічого не можу зробити, особливо якусь тонку роботу (вишивати, тощо), вночі не можу взяти донечку, щоб погодувати :shok: - рук зовсім не відчуваю, а те що мені приписали не допомагає! :angel:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nemira 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 квітень 2010 - 11:02

віталія, нічого особливо не робила, до лікарів не зверталась (ніколи до них не звертаюсь без крайної потреби). Стараюсь слідкувати за своєю позою, коли сиджу за компютером, не обпиратись на лікті, не допускати затікання шиї, робити рухливі перерви. Одним словом, розганяти кров. Руки стали німіти значно рідше.
My Signature
Спойлер

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bubochka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 06 серпень 2010 - 18:16

У мене недавно почала німіти рука права. Останнім часом цілі дні сидю за компом! Налякалася страшенно, сіла перечитала все в інеті - стало ще гірше! Дивно що німіє лиш права (особливо мізинець)...отака-то халепа...
My Signature
Я свяжу тебе жизнь из меланжевой пряжи... Я свяжу тебе жизнь и потом от души подарю... Где я нитки беру, никому никогда не признаюсь... Чтоб связать тебе жизнь, я тайком роспускаю свою...
Зображенняhttp://www.malecha.o...njh/11/line.png
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NChern 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 вересень 2010 - 22:19

ой у мене при ГВ німіли не лише руки, але і ноги. зара все пройшло. навіть не знаю що було причиною цього.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   rabbit53 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 25 лютий 2011 - 15:14

В мене була така проблема, я зверталась да невропатолога, він приписа Нейрорубін, валеріану, МагнеВ6, масажі, басейн.
Я приймала лише ліки і все пройшло. Виявилося, що це дефіцит віт В12, коло здала заг ан крові
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн