Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Гарна зачіска - запорука успіху? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Гарна зачіска - запорука успіху? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 08 травень 2008 - 16:23

Кажуть, що краще зрадити чоловікові, ніж власному перукарю. Не так помітно :D Моя геніальна Лєна виїхала до іншої країни на ПМЖ, а я не можу знайти нікого, хто б міг її замінити. Увага! Розшук! Допоможіть знайти ГЕНІАЛЬНОГО майстра-перукаря у Києві. Допоможіть, будь-ласка!
А у Вас є свій майстер, якому Ви довіряєте? Чи розділяєте Ви думку, що гарна зачіска - то запорука успіху?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 травень 2008 - 16:49

Перегляд повідомленняОсока (8.5.2008, 17:23) писав:

А у Вас є свій майстер, якому Ви довіряєте? Чи розділяєте Ви думку, що гарна зачіска - то запорука успіху?

В мене є перукар, якому довіряю і хоч це вже другий( бо попередній відмовився від такої"прибуткової" справи і відкрив інший бізнес) але я не з тих, хто може кожен раз стригтись в іншого перукаря. На рахунок запоруки успіху, то це "громко" сказано, але на всі 100% переконана, що зачіска запорука хорошої самооцінки. В мене як не порядок на голові, то відчуваю страшенний дискомфорт, а щось нове "на голові" вносить певну радість в моє життя. І слово нарахунок "чудо-майстрів" - не завжди якість обовязково за високу ціну, бо ж в супер салони приходять рідше, а відповідно і досвід, і вміння в майстра теж зявляються не так швидко (якщо особливо майстер молодий в цій сфері). Як на мене, то просто треба найти творчу людину, яка любить свою роботу. А то інколи ті "імена"тільки імена.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 травень 2008 - 16:57

Перегляд повідомленняОсока (8.5.2008, 17:23) писав:

Кажуть, що краще зрадити чоловікові, ніж власному перукарю. Не так помітно :D Моя геніальна Лєна виїхала до іншої країни на ПМЖ, а я не можу знайти нікого, хто б міг її замінити. Увага! Розшук! Допоможіть знайти ГЕНІАЛЬНОГО майстра-перукаря у Києві. Допоможіть, будь-ласка!

Осока, в мене дуже гарний майстер, завжди тонко відчуває, що мені потрібно. Це стосується і фарбування (вибору кольору) і стрижки, і лікування волосся (якщо є в цьому потреба). Якщо зацікавилась, то скажи - дам телефончик. Салон знаходиться на Либідський.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 08 травень 2008 - 17:50

В мене є "свій" майстер, до якого хожу з задоволенням. Але не того, що вона така геніальна(буває по-всякому, але мені здається, що це через мої постійні експерименти з волоссям), а тому що це єдина людина яка не напрягає мене, коли торкається до мого волосся... Бо в інших я сиділа, зціпивши зуби, і не розслаблялась, а терпіла "екзекуцію". Маю такий "бзік" з дитинства, терпіти не можу коли хтось торкається мого волосся, крім мене самої... :nyam2:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 травень 2008 - 17:57

ну я від природи майстер! Але сумніваюся, що ви прихдете до Львова!
але то я так жартую! Я насправді майстер, але по чоловічих зачісках. От тільки маю одну прикрість: всіх стрижу я, а мене нікому. Доводиться ходити в перукарню!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 09 травень 2008 - 08:26

Я довго не могла знайти собі хорошого майстра. А якщо і знаходила, то вони або місце роботи змінювали, або в декрет ішли. Але тепер вже 1,5 року ходжу до однієї хорошої майстрині :cray: . Вона знає усе про моє волосся і вміє з ним правильно поводитися ( воно у мене сильно плутається і всі інші перукарі так мене розчісували, що я втрачала добрий жмут волосся. Це було просто жахливо!) Тому я тепер можу спокійно сидіти у кріслі, читати журнальчики і ні за що не переживати!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2008 - 20:32

Перегляд повідомленняAntic (9.5.2008, 9:26) писав:

... воно у мене сильно плутається і всі інші перукарі так мене розчісували, що я втрачала добрий жмут волосся...

У мене таж проблема. Маю довге і густе волосся, але воно дуже плутається. Усі перукарі так його злобно і невдоволено розчісують, що перестаєш взагалі себе почувати клієнтом, відчуття наче на якусь каторгу прийшла. Тільки один раз на нормальну перукарку попала.

Поділіться будь-ласка контактом до свого перукаря.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2008 - 21:34

Боже, щодо перукарів то на мені якесь прокляття :cray: я навіть не пам ятаю коли я виходила з перукарні щаслива та окрилена. Завжди було відчуття що я викинула на вітер гроші і ніякого кайфу. У мене до перукарів особливе відношення - людина що торкається моєї голови повинна мати також крім професіоналізму позитивну енергетику :nyam2: , а мені чомусь у цьому не таланить. У суботу мене чекає знайомство з перукарем моєї куми ось на неї і покладаю великі надії :nea:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2008 - 21:57

Я роблю зачіски вже 6 років в одного і того ж самого перукаря. Вона ніколи не питає що будемо робити, бо вона краще знає за мене. Сідаючи до неї в крісло я не хвилююсь, а спокійно відпочиваю.
І зараз коли я переїхала до з Полтави до Києва, я не можу піти до іншого перукаря, неможу довіритись, боюсь розчарувань. Так і їзджу до своєї Аллочки в Полтаву зачіску робити.
Така проблема і з нарощеними ногтями. Я своїй мамі порекомендувала по приїзду в Полтаву записатися до мого минулого майстра з манікюру, так вона була довольна як ніколи.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2008 - 22:42

Перегляд повідомленняМаруся (20.5.2008, 22:57) писав:

Я роблю зачіски вже 6 років в одного і того ж самого перукаря. Вона ніколи не питає що будемо робити, бо вона краще знає за мене. Сідаючи до неї в крісло я не хвилююсь, а спокійно відпочиваю.
І зараз коли я переїхала до з Полтави до Києва, я не можу піти до іншого перукаря, неможу довіритись, боюсь розчарувань. Так і їзджу до своєї Аллочки в Полтаву зачіску робити.
Така проблема і з нарощеними ногтями. Я своїй мамі порекомендувала по приїзду в Полтаву записатися до мого минулого майстра з манікюру, так вона була довольна як ніколи.

Маруся, якщо треба контакти майстра з манікюру, педикюру та нарощування нігтів, то з задоволенням поділюся! Я у цьго майстра оюслуговуюсь вже років 4, всі знайомі, кому я її порадила,просто в захваті від неї. Дуже якісноьі акуратно робить манікюр і педикюр,щодо нарощування, то взагалі немає слів: якої завгодно форми, довжини, френч, ліпка чи просто малюнок - на любий смак. І робота на вищому рівні, це без перебільшень, бо я сама до цього ставлюсь дуже прискіпливо і вимогливо. Працює вона в 2 хв. від м. Либідська.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2008 - 22:47

Перегляд повідомленняМаруся (20.5.2008, 22:57) писав:

Я теж їжджу у Вінницю, правда, не спеціально робити зачіску, але при нагоді підставляю свою голову.
Це молода дівчина, з хорошою екергетико, вона мене не напрягає ні морально, ні фізично. Приходить додому, для мене це важливо, бо мала дитина. Ще стриже моїх малявок.
І пораду може хорошу дати.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 07:07

Перегляд повідомленняМарикоша (20.5.2008, 23:42) писав:

Маруся, якщо треба контакти майстра з манікюру, педикюру та нарощування нігтів, то з задоволенням поділюся! Я у цьго майстра оюслуговуюсь вже років 4, всі знайомі, кому я її порадила,просто в захваті від неї. Дуже якісноьі акуратно робить манікюр і педикюр,щодо нарощування, то взагалі немає слів: якої завгодно форми, довжини, френч, ліпка чи просто малюнок - на любий смак. І робота на вищому рівні, це без перебільшень, бо я сама до цього ставлюсь дуже прискіпливо і вимогливо. Працює вона в 2 хв. від м. Либідська.

Марикоша, я написала Вам у приватну скриньку :kiss3:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мягенька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 червень 2008 - 12:00

Я сама по професії перукар-візажист... стрижу себе сама... зачіски роблю сама... але піти до майстра то піти до майстра... признаю лише 2-ох моїх одногрупниць, які на протязі навчання мали право доступу до мого волосся.... але поки сама собі майстер...)))
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 07 червень 2008 - 22:44

Я останні 8 років не змінюю перукаря. Дуже мені подобається ця людина. Сідаєш в крісло, кажеш лишень що точно хочеш, а все решта на її вибір. Ще ні разу не була розчарована ні в стрижці, ні в зачісці. Надійка просто надиво відчуває людину. І сам процес перетворюється в приємне спілкування.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 червень 2008 - 16:05

У середу іду до Едуарда (треба було записуватись за місяць) :blush: Якщо не фото, то враження передам обов"Язково :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 червень 2008 - 19:58

А я підстригла волосся! Років сім носила довге зібране у кінський хвіст. А якогось дня прокинулася, і зрозуміла - пора. Правда, зачіску змінювала не радиккально, довжина волосся по плечі, зате скільки задоволення!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МелодиКа 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 14 липень 2008 - 11:25

Дівчата, треба порада!Я вже десь біля півроку фарбую волосся у вогняно-червоний.Чоловік якось натякнув, що хотів би мене вже бачити русявою(це мій природній колір), ось він їдеу відрядження на недільку і я хочу зробити йому сюрприз-перекраситись!Але чим і як незнаю ;) Буду чекати ваших порад! :bye2:
My Signature
Зображення
Зображення
... Именно смешные повадки людей делают жизнь приятной и связывают общество воедино.Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 липень 2008 - 11:44

Перегляд повідомленняМелодиКа (14.7.2008, 12:25) писав:

Дівчата, треба порада!Я вже десь біля півроку фарбую волосся у вогняно-червоний.Чоловік якось натякнув, що хотів би мене вже бачити русявою(це мій природній колір), ось він їдеу відрядження на недільку і я хочу зробити йому сюрприз-перекраситись!Але чим і як незнаю ;) Буду чекати ваших порад! :bye2:

Це буде проблематично,мені так здається,бо спочатку треба якось змити вогняно-червоний... :bye2:
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2008 - 12:44

Ліпше всього вам звернутися до хорошого перукаря, який зможе вам щось підібрати, і ліпше самі не купуйте фарбу заздалегідь, бо на кожен тип волосся фарби діють по різному. Зазвичай в хороших перукарнях майстри працюють з 1-2 марками фарби і вже дуже добре знають, яку треба взяти для отримання бажаного результату.
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2008 - 14:43

Раджу піти до грамотного перукаря. Я більше 10 років фарбувала волосся у рудий колір. Та от народила дитину і вже не фарбувалася. Звісно почало відростати волосся свого кольору - темно-коричневого і зрозуміло, яка я стала через декілька місяців красуня :( Чоловік каже, що ніколи мене темною не бачив. От я і вирішила перефарбуватися. Спочатку навіть думала купити якусь дорогу темну фарбу і все, але потім зупинились. Пішла до своєї перукарки і добре зробила. Бо вона спочатку перефарубувала мене в світлокоричневий колір - щоб не було такої разючої зміни а вже через місяць пофарбувала мене у темний. Зараз я натурнальна темно-коричнева. І чоловік каже щоб я вже на рудий не фарбувалася. Тому підіть до перукарая. Я думаю, що за першим разом Вам русявою не вийде стати, але варто спробувати. Бажаю успіхів. :bye2:
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів