Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Діти-"вегетаріанці" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Діти-"вегетаріанці" Відмова від м'яса Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Berry 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 квітень 2010 - 23:16

Мала майже півроку відмовлялася від мяса і не хотіла їсти його ні в якому виді - ні перетерте блендером, ні парові котлетки, нічого... Зараз їй 1,9. З недавнього часу почала любити язик, але його часто не рекомендують давати. Може зїсти пару маленьких шматочків парової котлети, але жує її, жує десь півгодини. В супі не має бути ніякого мяса, бо відмовиться і від овочів. Риби не сприймає взагалі, хоча до року уха була улюбленою стравою. Чи було у когось таке? Як привчали дитину знову полюбити мясо? Дієтологи не рекомендують вегетаріанство до 16 років. Хочі ці півроку без мяса на розвиток малечі не вплинули. Гемоглобін і вага в нормі.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 17 квітень 2010 - 23:43

В мої малої теж був такий період. Непам"ятаю чи пів року, чи меньше, чи більше. Але попустило. Зара нормально їсть. Пропонуйте час від часу в різних видах, можливо їй цікавіше буде потягнути у вас чи татка з тарілки. Спобуйте якось інакше приготувати, чи оригінально оформити.Ну не насильно ж запихати. А ше мала з 1.5 до 2.5 категорично вівдмовлялась від всього молочного і кисломолочного. Думала зуби повипадають. А в один чудовий момент не відмовилась і зара чудово все їсть крім кефіру.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 квітень 2010 - 02:09

У сусідки хлопчик, йому 1 рік 10 місяців, зовсім не їсть м'яса. Вона вже все що можна перепробувала - нехоче. Але в нього низький гемоглобін, хоч з виду крупна здорова дитина. Їм на операцію сказала підняти гемоглобін, але неможуть бо він ще й яблук не їсть, а там тоже залізо. От така ситуація.
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   АмІнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 02:09

моя киця теж пару місяців відмовлялася від м'яса... то я читала, що якщо дитина добре їсть інші продукти, якими компенсується нестача заліза і мікроелементів, що є у м'ясі, то нічого поганого немає у вегетаріанстві навіть такої маленької дитини...
My Signature
ЗображенняЗображення
Мелодія кохання - це сміх дітей, народжених в любові!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 07:54

Моя Мартуся, коли була маленька, теж не їла м'ясо. взагалі. А потім по трошки почала. Зараз їсть, але не завжди. Деколи побачить в тарілці і каже, фу, я не люблю, забери. А деколи ще й у мене з тарілки потягне. Часто їсть чи не їсть залежить від апетиту, якщо голодна, то їсть.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлика 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 09:22

И у меня старшая не ест мясо и рыбу :18_1_36: . Еще грудничком блендерованое все ела. А сейчас даже блендерованое не ест.
Изредка съест тефтельку или котлету. Очень редко отбивную с куриного мяса- и то потому что, мама говорит что это яичко жареное. Как только распробует, что мясо выкидывает.
И овощи свежые мы не едим- только морковку. И что со всем этим делать не знаю. Получаеться ре питаеться только каши/макароны/картошка/фрукты. Из кисломолочки любим только детские творожки и йогурт.
Педиатр рекомендует "подождать пока не перерастет". Но что-то этот совет мне не нравиться.
Все анализы в норме
My Signature
Ознайомтесь з правилами підписів та лінієчок.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 10:21

Перегляд повідомленняЮлика (28.4.2010, 10:22) писав:

Педиатр рекомендует "подождать пока не перерастет". Но что-то этот совет мне не нравиться.
Все анализы в норме

якщо всі аналізи в нормі, то чого ви переживаєте? існують же цілі вегетаранські культури, розроблено багато повноцінних дієт для вегетаріанців, щоб організм отримував всі необхідні речовини... до речі, вегетарінці скаржаться на здоров'я рідше ніж ми з вами, м'ясоїди..
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлика 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 10:46

Перегляд повідомленняАмІнка (28.4.2010, 11:21) писав:

якщо всі аналізи в нормі, то чого ви переживаєте? існують же цілі вегетаранські культури, розроблено багато повноцінних дієт для вегетаріанців, щоб організм отримував всі необхідні речовини... до речі, вегетарінці скаржаться на здоров'я рідше ніж ми з вами, м'ясоїди..

переживаю больше что не ест овощи- огурцы, помидоры, редиску и т.д.
идет недостача витаминов
My Signature
Ознайомтесь з правилами підписів та лінієчок.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 12:28

Перегляд повідомленняЮлика (28.4.2010, 11:46) писав:

переживаю больше что не ест овощи- огурцы, помидоры, редиску и т.д.
идет недостача витаминов

Деи ви в теперішніх пімідорах і огірках вітаміни бачили? Правильно робить, що не їсть. Не хоче отруїтись. А поки з"являться справжні, може ще й передумає. Моя теж не їсть редиску, бо вона колюча, огірки - бо вони ніякі, помідори тільки в яєшні чи підливці. Не думаю що це основне джерело вітамінів. Те саме стосуєця курячого м"яса, чи у вас домашні кури? Те, що їсть каші і моркву - просто чудово. А бурячок? Ви ж самі кажете, що фрукти їсть. Мені здаєця, що вона не мало б страждати від нехватки вітамінів. А ще впевнена, що смаки поміняються. Тільки не поспішайте з свіжими фруктими і овочами. Дуже багато випадків важких отруєнь у дорослих навіть, про дітей мовчу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   malinkaksu 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 листопад 2010 - 13:31

У нас зараз подібна ситуація!
Мяса зовсім не хоче їсти, від молочного після 3 років відмовилась, рибу даю тільки з картопляним пюре в перемішку.
Часом навіть не знаю що готувати.... все не таке, їсть тільки макарони і налисники з сиром під настрій і яєчко!
Консультувались з лікарями - кажуть період такий, дитина здорова!!!
Я також надіюсь шо почнемо їсти мясо,адже в 1 рік так любила, не встигала порізати їй на кусочки, все зїдала!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ruslana 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2011 - 17:13

Перегляд повідомленняBerry (17.4.2010, 23:16) писав:

Мала майже півроку відмовлялася від мяса і не хотіла їсти його ні в якому виді - ні перетерте блендером, ні парові котлетки, нічого... Зараз їй 1,9. З недавнього часу почала любити язик, але його часто не рекомендують давати. Може зїсти пару маленьких шматочків парової котлети, але жує її, жує десь півгодини. В супі не має бути ніякого мяса, бо відмовиться і від овочів. Риби не сприймає взагалі, хоча до року уха була улюбленою стравою. Чи було у когось таке? Як привчали дитину знову полюбити мясо? Дієтологи не рекомендують вегетаріанство до 16 років. Хочі ці півроку без мяса на розвиток малечі не вплинули. Гемоглобін і вага в нормі.

ой у нас те саме, але і молочного не їсть каш няких, живе одним моїм молоком (нам 2 рочки) а як далі? Правда дуже любить макарони і сосики але стараюсь таке рідко давати, ну і блінчики любить з варенням, і все...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mashasha 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2011 - 18:33

Моя наймолодша сестра теж не любила м'яса, але таке тривало тільки певний період. Тепер їсть м'ясне, але зовсім відмовляється від молочного :36_1_13: , як тільки мама, щось таке подає починає верещати, що воно смердить. А от варенички зі сметанкою любить, то мама майже через день, так її задурює :bye:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 березень 2011 - 15:03

в нас знову такий період настав, що ані м'яса, ані риби, ані печінки дитина не хоче їсти.. викидає з тарілки.. навіть суп, поки не виловить всі шматочки м'яса, їсти не буде.. в мене свекри, страшні м'ясоїди, дууууууже переживають стосовно цього і на мене трохи нагнали неспокою.. але думаю, що це все вікове.. смаки змінюються..
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2011 - 21:32

от і мій Славко мяса не їсть. Він взагалі нічого не їсть. Як вдасться запхати пару ложок кашки, чи овочевого супчику, то свято. Але не дай бог покласти на ложку хоч крихту м'яса чи риби, все виплюне і більше ні ложки не з'їсть. Я вже у відчаї. І гемоглобін низький. А він ну ні шматочка не візьме... В жодних варіантах приготування: ні котлетки, ні фрикадельки, ні шматочками, нічого зовсім(((
My Signature
Зображення

Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksana709 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2011 - 01:01

мій малий теж не їсть,тільки в вигляді тєфтєль або фрикадельок
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 червень 2011 - 13:30

і моя мяса їсти не хоче, а тепер і риби. добре, що хоч сир їсть, сподіваюсь того білка вистачатиме.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн