зустріч однокласників одногрупників
Відправлено 16 квітень 2010 - 21:48
Відправлено 16 квітень 2010 - 21:54
Відправлено 17 квітень 2010 - 12:04

Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
Відправлено 17 квітень 2010 - 12:54
Відправлено 17 квітень 2010 - 13:34
По-перше було у лютому і я не змогла з дитиною ( мала маленька), мені це дуже не сподобалось адже можна було і на літо булоб цікавіше.
По-друге тільки самі мали іти без половинок (без жінок або чоловіків), мені це дуже не сподобалось, адже однокласники однокласниками але у кожного своя сімя і своє бачення, Меніб не було цікаво без чоловіка і якщо я ішла тоб з чоловіком (це моє особисте бачення).
Більша половина однокласників не прийшло і взагалі казали що було скучно, бо кожен кожну годину говорив по телефону, хтось взагалі морозивя а хтось після першого застілля пішов додому, а я вважаю якщоб були з своїми половинками булоб цікавіше.
Відправлено 17 квітень 2010 - 14:17
У нас просто суперська група! Усіх люблю страшенно! Мої одногрупники самі-самі найкращі!!!
Зустрічались практично кожного року після випуску, а що нам "собиратся"..."рот закрила и пошла"...
Минулого року раз зробили перерву, думала людям трохи піднадоїло, та і за рік не завжди багато цікавого можна назбирати, хоча ми люди молоді і в кожного зараз життя кипить, тому певно лукавлю трохи, чого ж я схалявила і не зібрала?...сама не знаю
Цього року планую святкувати зустріч гучно і весело: певно поїдемо у Бухту вікінгів на весь день з сім"ями і з дітками. Хлопці поганяють у футбол, дівчата у волейбол
Я взагалі не прихильник збиратись сім"ями, це все-таки зустріч однокласників-одногрупників, думаю половинки навпаки зайві, бо теми які піднімаються на таких заходах дещо чужі для них, у нас же половинки наших одногрупників всім відомі і дорогі, тому з ними легко, тому я і вирішила, що будемо разом. Галюсінька, пробую вас зрозуміти, але мені трохи тяжко, бо чоловік у мене одногрупник, що я знаю точно, так те, що до його однокласників я б не пішла, звісно мені цікаві люди, з якими він вчився, але це його свято, хай собі відпочине сам, треба їм, та і нам трохи свободи інколи. Це у мене виходить з тих міркувань, що на зустрічах і так гамірно і так хочеться зі всіма поспілкуватись, а половинки тільки як завада, бо і їм треба увагу приділяти, тому моя думка така: хай собі йдуть самі, а потім ввечері чи то зранку буде про що поговорити вдома.
З класом не зустрілась на 10 років, бо дітки, та і сама були хворі, шкода звичайно...а на 5 років вони не збирались, от чекаю 15...
А взагалі зустрічі-це дуже хороша річ, прикро, що в попередніх постах дівчата це сприймають виключно з негативом. Думаю як себе настроїш попередньо, так та зустріч і пройде(звісно без казусів не буває), та все ж ви зустрічаєтесь не з чужими людьми, а з людьми з якими провели разом від 5 до 11 років, років, які дуже цікаві і насичені. Навіть найбільші вороги в школі можуть дуже гарно співінувати на зустрічах(сидіти і думати: чого ж у нас ніяк не складалось з цією приємною людиною

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 17 квітень 2010 - 14:29
А з одногрупниками ще не було бо ще вчуся ( 4 курс).
У чоловіка теж буде у літку зустрі і там взагалі супер зким хочеш зтим і приходь якшо сам плати за одног якщо з дружиною плати за двох, там є один організатор і усе організовано і цікавіше.
А те що вам не цікаво з чужими людьми я б з вами не погодила адже знайомишся спілкуєшся і навіть можна нових друзів зустріти.
Відправлено 17 квітень 2010 - 14:29
Відправлено 17 квітень 2010 - 14:37

Відправлено 17 квітень 2010 - 14:42
Відправлено 17 квітень 2010 - 14:46
Відправлено 17 квітень 2010 - 14:49
А у чоловіка це буде у неділю усі збираються в церкву на службу ( подають за здоровя усіх однокласників), після служби в бар теж без усяких урочистостей.
Ви запитайте однокласників , або організаторів як усе буде виглядати, бо кожна школа має свої звички.
Гарно відпочити!
olia14,
Відправлено 17 квітень 2010 - 15:00

Для вставки на домашню сторінку виділіть і повністю скопіюйте цей HTML код
http://www.malecha.org.ua/lines/twins/line...hcjh/7/line.png
Для вставки в підпис форуму виділіть і повністю скопіюйте цей BB код
http://www.malecha.o...hcjh/7/line.png
Відправлено 17 квітень 2010 - 15:00
Галюсінька, нічо буває, я забагато настрочила

Відправлено 18 квітень 2010 - 08:46
Підтримую, що краще іти без половинок.
Відправлено 19 квітень 2010 - 15:03
Відправлено 19 квітень 2010 - 15:16
Відправлено 19 квітень 2010 - 15:35
Відправлено 19 квітень 2010 - 15:50

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 05 травень 2010 - 13:39

Допомога