Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: зустріч однокласників одногрупників - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

зустріч однокласників одногрупників Оцінка: -----

Користувач поза мережею   сімейка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 16 квітень 2010 - 21:48

в мене скоро зустріч однокласників так хвилююсь 10 років не бачились.а як ви до цього ставитесь як це у вас проходило.діліться буде цікаво
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sashenka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 квітень 2010 - 21:54

ООО, коли перший раз після закінчення школи бачились, то в кінці вечора деякі унікуми подіставали калькулятори і почали рахувати меню, хто і скільки має заплатити. все було дуже не організовано, а іншим разом, коли знов класом збирались, то одну дівчину забрала швидка з алкогольним отруєнням. Тоді дуже весело було:(((
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 квітень 2010 - 12:04

перший раз ми зустрічались коли було 5 років після школи, вже тоді було трішки помітно що деякі люди подорослішали, а деякі такими і залишились...весело провели час...чекаю тепер з нетерпінням коли будемо святкувати 10 років після школи...
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 квітень 2010 - 12:54

На зустріч однокласників я не ходила, не вийшло, а на зустрічі одногрупників ми загуляли по злачним місцям...по студентському! :yahoo: :15_5_11: :36_1_66:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галюсінька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2010 - 13:34

У нас цього року 10 років зустріч з однокласниками, але я не їзила. Чому?
По-перше було у лютому і я не змогла з дитиною ( мала маленька), мені це дуже не сподобалось адже можна було і на літо булоб цікавіше.
По-друге тільки самі мали іти без половинок (без жінок або чоловіків), мені це дуже не сподобалось, адже однокласники однокласниками але у кожного своя сімя і своє бачення, Меніб не було цікаво без чоловіка і якщо я ішла тоб з чоловіком (це моє особисте бачення).
Більша половина однокласників не прийшло і взагалі казали що було скучно, бо кожен кожну годину говорив по телефону, хтось взагалі морозивя а хтось після першого застілля пішов додому, а я вважаю якщоб були з своїми половинками булоб цікавіше.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 17 квітень 2010 - 14:17

Я з великим нетерпінням чекаю зустрічі одногрупників!!! :18_1_36:
У нас просто суперська група! Усіх люблю страшенно! Мої одногрупники самі-самі найкращі!!!
Зустрічались практично кожного року після випуску, а що нам "собиратся"..."рот закрила и пошла"...
Минулого року раз зробили перерву, думала людям трохи піднадоїло, та і за рік не завжди багато цікавого можна назбирати, хоча ми люди молоді і в кожного зараз життя кипить, тому певно лукавлю трохи, чого ж я схалявила і не зібрала?...сама не знаю :unknw: :blush: , але всі здивовано питали чому це ми не збирались (просто напередодні наших зустрічей в одного з одногрупників було весілля на якому було пів нашої групи, тому вирішила для чого через 2 тижні ще раз збиратись..)

Цього року планую святкувати зустріч гучно і весело: певно поїдемо у Бухту вікінгів на весь день з сім"ями і з дітками. Хлопці поганяють у футбол, дівчата у волейбол :15_2_129: чи бадмінтон, діткам думаю теж знайдемо чим бавитись. Шашлик, вино, хороша компанія, що ще треба? думаю усе вдасться, просто мусить!

Я взагалі не прихильник збиратись сім"ями, це все-таки зустріч однокласників-одногрупників, думаю половинки навпаки зайві, бо теми які піднімаються на таких заходах дещо чужі для них, у нас же половинки наших одногрупників всім відомі і дорогі, тому з ними легко, тому я і вирішила, що будемо разом. Галюсінька, пробую вас зрозуміти, але мені трохи тяжко, бо чоловік у мене одногрупник, що я знаю точно, так те, що до його однокласників я б не пішла, звісно мені цікаві люди, з якими він вчився, але це його свято, хай собі відпочине сам, треба їм, та і нам трохи свободи інколи. Це у мене виходить з тих міркувань, що на зустрічах і так гамірно і так хочеться зі всіма поспілкуватись, а половинки тільки як завада, бо і їм треба увагу приділяти, тому моя думка така: хай собі йдуть самі, а потім ввечері чи то зранку буде про що поговорити вдома.

З класом не зустрілась на 10 років, бо дітки, та і сама були хворі, шкода звичайно...а на 5 років вони не збирались, от чекаю 15...

А взагалі зустрічі-це дуже хороша річ, прикро, що в попередніх постах дівчата це сприймають виключно з негативом. Думаю як себе настроїш попередньо, так та зустріч і пройде(звісно без казусів не буває), та все ж ви зустрічаєтесь не з чужими людьми, а з людьми з якими провели разом від 5 до 11 років, років, які дуже цікаві і насичені. Навіть найбільші вороги в школі можуть дуже гарно співінувати на зустрічах(сидіти і думати: чого ж у нас ніяк не складалось з цією приємною людиною :sorry: ), натомість шкільні подруги не завжди можуть знайти спільну мову, але це життя і це дуже цікаво. Думаю, таке пропускати неварто!
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2010 - 14:29

olia14, мені здається що це залежить від людей ( однокласників), як показав прикла що цікаво не було, ну поговорили годину один з одни і усе тупо і скучно. І до речі у класі 3 парі одружились і вони лише були (і ще кілька алкоголіків).
А з одногрупниками ще не було бо ще вчуся ( 4 курс).
У чоловіка теж буде у літку зустрі і там взагалі супер зким хочеш зтим і приходь якшо сам плати за одног якщо з дружиною плати за двох, там є один організатор і усе організовано і цікавіше.
А те що вам не цікаво з чужими людьми я б з вами не погодила адже знайомишся спілкуєшся і навіть можна нових друзів зустріти.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   dansegirl 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 квітень 2010 - 14:29

Я незавжди ходжу на зустріч однокласників, була 3 рази ще пройшло мало років після закінчення школи, і майже всі живуть в одному районі то час від часу бачимося. А на зустріч одногрупників взагалі нехочу ходити в нас група була недружна, 10 чоловік дівчат з якими спілкувалася все ніяк неможуть зібратися в кожного свої проблеми в когось діти, робота і таке інше!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2010 - 14:37

Галюсінька, я навпаки писала, що мені ті люди цікаві, просто вважаю свою присутність на їхньому святі дещо недоречною, коли ж ідеться про д/н чи весілля, просто візит в гості, то зовсім інша справа, це якраз місце для такого знайомства.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2010 - 14:42

а як проходила зустріч.бо нас збиратимуть в школі буде якась урочистість.у вас таке було?можливо якісь квіти?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МАSЯ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2010 - 14:46

І в нас цього року 10 років після школи!!! Чекаю того з нетерпінням, бо багатьох небачила роками. а з деким спілкуюся досить таки часто. На рахунок чоловіка, то підтримую olia14, що потрібно деколи відпочивати окремо, тай не цікаво буде йому з людьми, яких він практично незнає і мені тяжко б було розриватися між ним і однокласниками. Тим більше зустрічі для того і є щоб поговорити з людьми яких небачиш роками
My Signature
Зображення
Жоден переможець не вірить у випадковість
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2010 - 14:49

сімейка, не знаю як у кого заведено у нас урочистості не було зустрілись біля бару у токій то годині, зачекали ще пів години (може хтось запізнюється, думали), пішли сіли і т.д.
А у чоловіка це буде у неділю усі збираються в церкву на службу ( подають за здоровя усіх однокласників), після служби в бар теж без усяких урочистостей.
Ви запитайте однокласників , або організаторів як усе буде виглядати, бо кожна школа має свої звички.
Гарно відпочити!
olia14, :15_2_129: вибачаюсь я вас не зрозуміла!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аіда 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 17 квітень 2010 - 15:00

Я ходила на зустріч! Раджу усім сходити,дуже весело було і цікаво!!!Усі не зустрічалися 10 років!!! В школу ми не ходили,зразу зустрілися у ресторані!Враження незабутні!!!!! :smile: А літом має відбутися зустріч з університету! :bye:
My Signature
Для вставки на домашню сторінку виділіть і повністю скопіюйте цей HTML код

http://www.malecha.org.ua/lines/twins/line...hcjh/7/line.png

Для вставки в підпис форуму виділіть і повністю скопіюйте цей BB код

Зображенняhttp://www.malecha.o...hcjh/7/line.png
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2010 - 15:00

сімейка, квіти обов"язково керівнику, ну і якщо ви запросили ще кількох вчителів, то і їм. У нас всі прийшли у наш клас, сіли за свої парти(ох... :smile: ) і трошки поговорили(до години двох), традиційний листочок з адресами, телефонами, ну і все.
Галюсінька, нічо буває, я забагато настрочила :bye:
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мусік 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2010 - 08:46

А в нас в школі існує традиція:старшокласники (10-11 клас) готують вечірку для випускників, прикрашаю зал, солодкий стіл, різні конкурси для випускників.Я ходила на зустріч 5 і 10 років, на наступний рік буде 15, якщо все буде добре-обов"язково піду.
Підтримую, що краще іти без половинок.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Флоріана 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 15:03

Я теж за те, щоб іти без "половинок". Зустріч з однокласниками, це ніби зустріч зі своєю юністю. Спогади, історії і всяке таке, що сторонній людині може видатись нецікавим і навіть трохи дурнувати. Свого чоловіка завжди відпускаю на такі заходи з легким серцем (майже) і сама ходжу. Правда, в мене вони не так часто (раз у 5 років). А групою - з величезним задоволенням зустрілась би, але остання зустріч відбулась дуже малочисельно ( 7 із 20). Та все одно було цікаво. Треба ходити на такі заходи, бо роки швидко летять і на своїх товаришах юності це найлегше помітити :36_1_73:
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 15:16

вибачайте за дурне запитання але якою була форма одягу.не хочеться виглядати занадто помпезно або простувато
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 15:35

я була на усіх зустрічах! надзвичайно цікаво - осбливо через 10 років! усі вже стали кимось, змінились1 надзвичайно цікаво! усім раджу ходити!
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2010 - 15:50

Я люблю такі зутрічі ось у суботу маю зустріч однокласників 15 років після закінчення школи ,цікаво поспілкуватись ,подивитись як хто змінився .Зустрічались останні раз у 2005 було цікаво !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Romashka_2009 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 травень 2010 - 13:39

За 7 років після закінчення школи ми так і не збирались з однокласниками. І якщо чесно мені і не хочеться. Не любила я школу...Зате зустріч одногрупників в нас мало не кожних пів року :)
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн