Мій день або що ми сьогодні робили
Відправлено 16 квітень 2010 - 15:25
Можливо ці дописи допоможуть тим,в кого вже ідей не залишилось,чим ще можна забавити непосиду))
Почну з себе-ми сьогодні гуляли по калюжах(устроїли собі "поросячий деньок"):D
Прийшли грязні і довольні.Ввечері планую пергляд "Тачок"(давно не дивились)

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 16 квітень 2010 - 19:34
Відправлено 16 квітень 2010 - 19:46
Відправлено 16 квітень 2010 - 20:53

Відправлено 16 квітень 2010 - 22:36
А ввечері, замість того, щоб слухати казку, вперто намагалися відібрати і помнути улюблену мамину абабугаламагу)))
Відправлено 17 квітень 2010 - 01:13
Відправлено 17 квітень 2010 - 01:21
а також бавунцялись, реготали, бавились брязкальцями, гуляли, пускали слюні, купались і сильно-сильно хлюпались у водичці :)
ага, забула додати, ще читали журнал дуже активно, що аж пом,яли сторінки
Відправлено 17 квітень 2010 - 09:20
А ми завели гарненький блокнотик і в кінці кожного дня робимо запис, подібний до цих у темці. ЧОмусь здається і віриться, що потім навіть через рік, буде дуже цікаво перечитувати, що мій Казявка робив протягом першого року життя.
А взагалі ось вже декілька тижнів кожен наш ранок починається з того, що синочок широко розкриває очки, і махаючи ручками щось починає розповідати. На своїй мові звісно.
Відправлено 17 квітень 2010 - 14:54
У нас сьогодн1 погана погода тому шукаэмо забав у хат1, то ложки поперекладали в каструлю, то шпалери трохи пописали, 1 пару фоток всп1ли порвати.
Відправлено 17 квітень 2010 - 22:07
Доня їх називала кобаська і кабачок

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 17 квітень 2010 - 22:51
буду намагатись сюди писати про наші заняття
у нас весело,тому як крім мами і тата,Настуня має старшого брата ....ми всі разом увесь час щось робимо цікавого і всі одне-одного чогось вчимо і вчимось одне від одного...
Повідомлення відредаговано Nataly^: 17 квітень 2010 - 23:09
Відправлено 17 квітень 2010 - 23:01
класна темка!!!
Відправлено 18 квітень 2010 - 21:53
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Markiza (18.4.2010, 2:00) писав:
А поділіться з нами, як воно сприймається малечою
Відправлено 19 квітень 2010 - 10:14
Моя подруга пішла з донечкою до лялькового театру у 2,5 рочки приблизно. так ось... Перші 20 хвилин мала дивилася спокійно без всяких емоцій, а потім як почала кричати і плакати, то вони летіли з того театру, бо в малої вже почалась істерика... Щось їй не сподобалось чи вона неправильно сприйняла.. незнаю. Але коли мама спитала " Ти що, злякалась ? " То вона відповіла, що ТАК ! А як питають чого вона злякалась, то дитина не може сказати. Незнаю і все. Тепер питають малу чи підем ще в театр, то вона так того боїться, що плакати починає. Короче, ще б нічого, але після того мала почала панічно боятися ходити в гості. Ніби збирається, іде, а потім стане на порозі чужої хати і плаче " мам, пішли додому ". Подруга її вже до бабки водила віск зливати - помогло. Але багато хто каже, що до 3 років нема чого водити дитину по таких місцях, бо уява в таких діток ого-го. І як чогось злякається, то потім тяжко достукатись в душу до дитинки, щоб взнати причину...
П.С. Але то один такий випадок, і звичайно , що все залежить від самої дитини.
Відправлено 19 квітень 2010 - 13:29
Я теж хочу зводити в ляльковий театр, але постійно не виходить або хворієм або вистав немає.Були колись в Рівному в Екваторі і якраз потрапили на лялькову виставу, то малому сподобалось.
Відправлено 01 травень 2010 - 17:39
А можна прохання?
Зазначайте скільки вашим щастячкам на даний момент місяців, років. Так потім буде легше зорієнтуватись чим забавити дитину конкретного віку:)
Нам 2 місяці і зараз у нас дні проходять приблизно однакового сценарію.
Прокидаємось, посміхаємось один одному, гамає, роздягаємось і... і починаємо танці-зарядки, потім йдемо хлюпатись під краником, потім в ліжечку дивимось на пташечок з мобіля, потім трішки погрємушок, далі етап в мами на руках - екскурсія (показую що є вдома, розповідаю про все), ну а далі - чи зразу вдягаємось і спати на вулицю в візочку, а чи ще трохи лежачи дурачимось (цьомки, лоскоти, погрємушки). А як прокинеться - по новій:)
Повідомлення відредаговано CoH9I: 01 травень 2010 - 17:39
Відправлено 23 липень 2010 - 15:58

Допомога