одягнути малечу що потрібно одягти в кімнаті , а що на вулицю
Відправлено 15 квітень 2010 - 08:48
Відправлено 15 квітень 2010 - 09:16
Але те, що дитинка пітніє може бути і ознакою того, що бракує кальцію в організмі, спробуйте про це поговорити з вашим дитячим педіатром.
Відправлено 15 квітень 2010 - 09:23
Відправлено 15 квітень 2010 - 09:30
Ванька (15.4.2010, 9:48) писав:
щось трохи забагато. Може щось з одягу по складу не підходить. в нас так зі старшою було з велюровими речами, 100% коттон, а потіла холодним потом, то мусили від велюру відмовитись. До того ж азіатські виробники брешуть про склад. найкраще польські, європейські речі, українські. секонд-хенд і то вже краще.
Відправлено 15 квітень 2010 - 09:36
Відправлено 15 квітень 2010 - 09:47
Відправлено 15 квітень 2010 - 14:22
Відправлено 15 квітень 2010 - 14:26
Відправлено 15 квітень 2010 - 14:42
Зараз, на сьогоднішню погоду 2-3-місячне дитятко вдягнула би в бодік-маєчку, чоловічка, комбінезончик не зимовий на синтепончику тонкому і тонку бавовняну шапочку, а з собою взяла би ковдрочку тонку або махровий рушник.
Відправлено 15 квітень 2010 - 15:10
Dominika (15.4.2010, 9:16) писав:
Але те, що дитинка пітніє може бути і ознакою того, що бракує кальцію в організмі, спробуйте про це поговорити з вашим дитячим педіатром.
але ж в кімнаті вона не потіє, і на вулиці раніше такоо не було, я думаю треба змінювати зимовий комбінезон на щось легше і вдягати одну теплішу шапочку, але що теке можна купити для дитинки щоб і не змерзла? ще в мене таке питання: коли можна в кімнаті вже не вдягати шапочку?
Відправлено 15 квітень 2010 - 15:13
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Ванька, , і ще почитайте Комаровського, він про вдягання діток дуже толково пише.
Відправлено 15 квітень 2010 - 15:33
Dominika (15.4.2010, 9:16) писав:
який ви маєте на увазі кошик? ф як з ним в каляску? я в руках її не поношу вже 5, 500 важить, а я не така силачка, швидше навпаки
Відправлено 15 квітень 2010 - 15:38
Дитина має бути одягнена зараз як і дорослий. Перевірити чи жарко дитині можна по шиї - якщо вона гаряча чи спітніла - слід переходити на легший одяг.
Відправлено 15 квітень 2010 - 15:44
Berry (15.4.2010, 16:38) писав:
Дитина має бути одягнена зараз як і дорослий. Перевірити чи жарко дитині можна по шиї - якщо вона гаряча чи спітніла - слід переходити на легший одяг.
+1))))
Не хочу нікого образити, але я зазвичай кажу мамочкам, що кутають своїх дітей, щоб спробували самі так вдягнутись і піти погуляти.
Відправлено 15 квітень 2010 - 15:48
Малінка (15.4.2010, 15:13) писав:
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Ванька, , і ще почитайте Комаровського, він про вдягання діток дуже толково пише.
моя мацьопка маленька народилась 2,700, педіатр сказала кутати і гріти, то я й звикла надягати в кімнаті дві озпашоночки повзунки носочки і шапочку, а спочатку до всього цього була ще тепла пеленка і одіялко. то вже зараз я думаю як привчати до меншого закутування.
а на нічку також можна без шапочки залишати?
Користувач подумав і додав через 9 хв.:
Berry (15.4.2010, 15:38) писав:
порадьте що купити тримісячній дитині на теперішню погоду. Ще я бачу всі поки що натягають на каляску чохли, коли їх можна буде зняти?
Відправлено 15 квітень 2010 - 15:59
Ванька (15.4.2010, 16:48) писав:
а на нічку також можна без шапочки залишати?
якщо у вас вдома тепло і немає перетягів - то навіщо шапочка? (хоча з цього приводу багато сперечаються...)
ми від народження без шапочки (але ми літні), мали купу сварок з родичами через це. мол, де б ми колись дитину без шапочки?!... а навіщо, коли надворі жара, що сам аж танеш! головне, щоб не дуло. маленька дитинка просто має ще не до кінця сформований теплообмін, тому і рекомендують вдягати на початках тепліше. але ви вже трошки більшенькі (тобто вже не геть мацьопі :)) - тому можете переходити на легший одяг. спарити дитину так само погано, як і переохолодити.
а взагалі, така тема справді існує. читайте там, є багато відповідей
Відправлено 15 квітень 2010 - 16:00
Але ваша манюня до перетягів не привикла, я так розумію, так що коли почнете знімати дома шапочку, будбте із цим обережніше. І не бійтеся - дітки не такі ніжні, як ми іноді думаємо))))
Відправлено 15 квітень 2010 - 16:03
Користувач подумав і додав через 8 хв.:
Малінка (15.4.2010, 17:00) писав:
Але ваша манюня до перетягів не привикла, я так розумію, так що коли почнете знімати дома шапочку, будбте із цим обережніше. І не бійтеся - дітки не такі ніжні, як ми іноді думаємо))))
мушу з вами не погодитись щодо перетягів і того, що дітки не такі вже ніжні. дитина-дитині не рівна, і тут питання зовсім не у звичці (як кажуть, на колір і смак - усі фломастери різні ;)). велику роль відіграє імунітет, закладений в кожного природою (так, як і в дорослих: на одного достатньо пчихнути, щоб він захворів, а інший в 20-градусний мороз і вітер без шапки (хоча і з цим можна догратися - питання випадку, накладання певних факторів)). тому з перетягами обережно! ІМХО
Відправлено 15 квітень 2010 - 16:27
Малінка (15.4.2010, 15:44) писав:
Не хочу нікого образити, але я зазвичай кажу мамочкам, що кутають своїх дітей, щоб спробували самі так вдягнутись і піти погуляти.
а я по суті так і вдягаюсь, що аж спина мокра, я то та не люблю, але боюсь груди продути, бо вже один раз спробувала, так і за діток всі думають "пар костей не ломит" головне не застудити

Допомога