Як організувати ДН для 7-9 річної дитини Де краще святкувати?
Відправлено 14 квітень 2010 - 17:42

Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься, что тебя не съели.
Відправлено 14 травень 2010 - 20:13
Донечці святкували 5 рочків. Домовились із знайомою, що родили разом, святкувати теж разом, все-таки 5 років назад теж разом лежали поруч, часи були нелегкі та щасливі, було що згадати..Діток разом було десь 15 (7 від одних і 8 від других)+батьки. Свякували в дитячому клубі. Обстановка супер, така домашня(не порівняти з Макдональдсами і Деманжаро), туалет дитячий, великий коридор по якому дітлахи гонили, дуже сподобався і 2 великі просторі кімнати, де дітки бавились і пригощались. Ще одна кімнатка для батьків і ще одна, де ми робили фотографії, просто свобідна, там теж дітлахи гонили. Була у них і кухня зі всім необхідним, посуд правда, купувала, бо хотіла, щоб для діток був кольоровим і з Мікімаусом(улюблений герой доні). Меню наше(невелике, але дітки і з ним не впорались): корзинки з двома різними салатиками, фрукти, печиво, цукерки, багато соку(це найважливіше, як вияснилось..), піца(поруч піцерія, а можна зробити і самим), тортик, чай. Дорослим ще взяли дещо з міцних напоїв. Діток бавили принцеса і клоун-було багато гарних і цікавих конкурсів, дітки отримали призи, батьки собі теж майже спокійно святкували(було пару маленьких карапузів, з ними не по святкуєш..), діток фотографували професійні фотографи. Можу сказати, що свято вдалось дуже непогано. Зважаючи на те, що нас було двоє, то і ціна вийшла досить доступна, коли все додали, то вийшло близько 1500-1600 на двох. От трохи фото для звіту:

Повідомлення відредаговано olia14: 14 травень 2010 - 20:17

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 14 травень 2010 - 20:21
я виділю в назві теми молодших школяриків. щоб не було плутанини.

Відправлено 19 травень 2010 - 08:45
Відправлено 19 травень 2010 - 15:37
гра з вогнем, шукала б де це відзвітувати, але не знайшла тих темок про які ви пишете...мій звіт все-таки мабуть краще підійде для дошкільнят, аніж для молодших школяриків

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 26 вересень 2011 - 11:49
Відправлено 13 грудень 2011 - 11:08
Ми замовляли тортик у вигляді Русальньки,то дівчата гарно оздобили свічками,порізали- ну всім задоволені.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках