Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Як організувати ДН для 7-9 річної дитини - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Як організувати ДН для 7-9 річної дитини Де краще святкувати? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ya_Vikysya 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 14 квітень 2010 - 17:42

Моїй донечці 7 років. Я хочу організувати на ї день народження свято. Кількість гостей 8-10, приблизно. Бюджет поки невизначений. Хочу порадитися де можна відсвяткувати. Запропонуєте гарні варіанти відпочинку, будьласка! :36_1_66:
My Signature
Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься, что тебя не съели.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 травень 2010 - 20:13

ya_Vikysya, бачу ви з Києва, але можливо комусь із львівських мам, та і вам допоможе мій звіт і досвід.
Донечці святкували 5 рочків. Домовились із знайомою, що родили разом, святкувати теж разом, все-таки 5 років назад теж разом лежали поруч, часи були нелегкі та щасливі, було що згадати..Діток разом було десь 15 (7 від одних і 8 від других)+батьки. Свякували в дитячому клубі. Обстановка супер, така домашня(не порівняти з Макдональдсами і Деманжаро), туалет дитячий, великий коридор по якому дітлахи гонили, дуже сподобався і 2 великі просторі кімнати, де дітки бавились і пригощались. Ще одна кімнатка для батьків і ще одна, де ми робили фотографії, просто свобідна, там теж дітлахи гонили. Була у них і кухня зі всім необхідним, посуд правда, купувала, бо хотіла, щоб для діток був кольоровим і з Мікімаусом(улюблений герой доні). Меню наше(невелике, але дітки і з ним не впорались): корзинки з двома різними салатиками, фрукти, печиво, цукерки, багато соку(це найважливіше, як вияснилось..), піца(поруч піцерія, а можна зробити і самим), тортик, чай. Дорослим ще взяли дещо з міцних напоїв. Діток бавили принцеса і клоун-було багато гарних і цікавих конкурсів, дітки отримали призи, батьки собі теж майже спокійно святкували(було пару маленьких карапузів, з ними не по святкуєш..), діток фотографували професійні фотографи. Можу сказати, що свято вдалось дуже непогано. Зважаючи на те, що нас було двоє, то і ціна вийшла досить доступна, коли все додали, то вийшло близько 1500-1600 на двох. От трохи фото для звіту:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Повідомлення відредаговано olia14: 14 травень 2010 - 20:17

My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 травень 2010 - 20:21

у нас є теми зі звітами з дитячих ДН
я виділю в назві теми молодших школяриків. щоб не було плутанини.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mas'ka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 травень 2010 - 08:45

olia14, виглядає, що свято вдалося! а де розташований цей дитячий клуб і Львові?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 травень 2010 - 15:37

Mas'ka, дякую, таки вдалося, тепер коли трошки стихло усе, я це розумію...цей клуб є майже в центрі, бічна вул. Левицького вул. Кониського, називається "Перші кроки".
гра з вогнем, шукала б де це відзвітувати, але не знайшла тих темок про які ви пишете...мій звіт все-таки мабуть краще підійде для дошкільнят, аніж для молодших школяриків :36_1_73: , але це мамам "на замітку", думаю, що молодших школяриків більше б зацікавив Аквапарк або каток, аніж тьоті феї і клоуни.
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zhuravlyk 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 вересень 2011 - 11:49

Може хтось робив дітям день народження на дитячих площадках в Антошці?в Скрині?Яких аніматорів брали,яке харчування було?В скільки приблизно обійшлось день народження?
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   СЕПТІМА 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2011 - 11:08

Ми вчора святкували правда 6років.Дітки були від 4 до 8років.Святкували у дитячому розважальному центрі "Вулик".Дуже сподобалось.Брали окремий зал,там є досить місця для діток,маленька сцена,різні ігри.Була анімаційна команда,з 3-ох чоловік(Білосніжка і два гноми).То вони відпрацювали з дітками на "відмінно".Проводили різні конкурси,роздавали маленькі призи.Дивились щоб вони поїли.Ну ми дуже задоволені.
Ми замовляли тортик у вигляді Русальньки,то дівчата гарно оздобили свічками,порізали- ну всім задоволені.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн