Другий кесарів розтин Чи легший за перший?
Відправлено 14 квітень 2010 - 13:15
Відправлено 14 квітень 2010 - 14:07

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 14 квітень 2010 - 14:11
Відправлено 14 квітень 2010 - 14:36
Відправлено 14 серпень 2010 - 13:45
Відправлено 26 серпень 2010 - 17:29
Персик 2010 (14.8.2010, 14:45) писав:
чи пропонували вам самій народжувати? Розкажіть більш детально про підготовку до пологів і де ви народжували!? Просто я цікавлюсь не дарма, адже у мене 10 років тому був кесарський от і хочеться знати більше з іншого досвіду!!!
Відправлено 26 серпень 2010 - 17:48
Інчік (26.8.2010, 18:29) писав:
В мене різниця між КР - 8 років. Я теж дуже хотіла спробувати другий раз природнім шляхом. Наразі зараз все це не забороняється, тим більше термін пройшов вже великий... Але визначальним є стан попереднього шва ( що важко визначити навіть на УЗД) і вага малюка. В останні дні лікарі скликали консіліум, щоб порадитися з приводу того, чи можна мені народжувати самій і вирішили, що не варто. Призначити день КР. Але малючок вирішив народитися на пару днів раніше - і коли в родзалі мене оглядав лікар, то сказав, що я можу спробувати народити сама... Між схватками я вже сама не знала, що я хочу - дуже боялася, що трісне шов.... В мене був такий незрозумілий стан, що напевно, все ж таки я би погодилася на природні пологи, бо понабігало купа лікарів, які агітували саме за це... Але вирішив ..мій чоловік - він достатньо надивився на мої схватки і сказав, що ми робимо однозначно КР - експериментів нам не треба!
Що можу сказати - друге КР я перенесла набагато легше, і наркоз, і сама якось легше розходилася. А лікар, який оперував, сказав, що шов таки в одному місці був дуже тоненький, тому можливо КР був кращим варіантом.
Це питання дуже індивідуальне - знаю дуже багато випадків, коли мами вдруге після КР народжували самі і все чудово.
Так що все буде добре!!!!!

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках