Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Другий кесарів розтин - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

Другий кесарів розтин Чи легший за перший? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Lada777 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 квітень 2010 - 13:15

Привіт всім. Скажіть будь-ласка, ті у кого було два кесарських: другі кесарські важчі чи легші?
My Signature
Зображення Зображення
Сильний - не той, хто не впав, а той, хто, впавши, зумів підвестися.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 квітень 2010 - 14:07

Мені видались легшими, бо все вже знала(важче було зайти в ту операційну самій і по плану, в яку вперше заштовхали, і я так і не зрозуміла що відбувається), другого дня вже бігала з дитиною по палаті, але сама операція сказали була важча, чомусь немогли витягти малечу ніяк, коли вперше донечка просто на них вискочила, то вдруге прийшлось прикластись, але це швидше мої особливості, далеко не факт, що так у всіх...Легких вам пологів вдруге!!!
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 14 квітень 2010 - 14:11

Привіт, Lada777! У мене недавно був другий кесарський. Різниця - 1,8 року між дітьми. Мені все пройшло набагато легше, раніше виписали, швидше зажив рубець. Тільки першого разу робили спинальний наркоз, і після нього дуже боліла голова десь 3-4 дні, кололи уколи. Це якийсь побічний ефект пішов, а так, кажуть, що він легше переноситься, ніж загальний. Але я вдруге попросила всеодно робити загальний.
My Signature
Спойлер

Є питання - відповідь може бути в ЧаПах Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2010 - 14:36

Мені другий КР був легший. По перше вже знаєш що то таке, а по друге менше себе жалієш бо знаєш що вдома чекає ще одне маля яке потребує твоєї допомоги. Тому через 5 годин я вже встала на ноги а через сутки сама ходила і навіт трошки тримала дитину на руках. А ще через сутки сама його носила хоча він і важив майже 5 кг. На ніч сама залишалася, бо першого разу біля мене постійно хтось був. Додому виписали швидше.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2010 - 15:09

Темка вже є Другі кесарські пологи:)
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Персик 2010 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 серпень 2010 - 13:45

Я народила другу дівчинку КР легше,як першого разу, швидко відійшла від наркозу(за 1год).Перший КР був у 2004 році,а другий у квітні 2010року.Багато залежить від лікаря-анастазіолога!!!! Додому виписали на пяту сутку!!!!
:wub:Рана зажила швидко і не проти піти втретє!!!!! :good:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Інчік 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2010 - 17:29

Перегляд повідомленняПерсик 2010 (14.8.2010, 14:45) писав:

Я народила другу дівчинку КР легше,як першого разу, швидко відійшла від наркозу(за 1год).Перший КР був у 2004 році,а другий у квітні 2010року.Багато залежить від лікаря-анастазіолога!!!! Додому виписали на пяту сутку!!!!
:dance:Рана зажила швидко і не проти піти втретє!!!!! :36_3_27:

чи пропонували вам самій народжувати? Розкажіть більш детально про підготовку до пологів і де ви народжували!? Просто я цікавлюсь не дарма, адже у мене 10 років тому був кесарський от і хочеться знати більше з іншого досвіду!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Панночка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2010 - 17:48

Перегляд повідомленняІнчік (26.8.2010, 18:29) писав:

чи пропонували вам самій народжувати? Розкажіть більш детально про підготовку до пологів і де ви народжували!? Просто я цікавлюсь не дарма, адже у мене 10 років тому був кесарський от і хочеться знати більше з іншого досвіду!!!

В мене різниця між КР - 8 років. Я теж дуже хотіла спробувати другий раз природнім шляхом. Наразі зараз все це не забороняється, тим більше термін пройшов вже великий... Але визначальним є стан попереднього шва ( що важко визначити навіть на УЗД) і вага малюка. В останні дні лікарі скликали консіліум, щоб порадитися з приводу того, чи можна мені народжувати самій і вирішили, що не варто. Призначити день КР. Але малючок вирішив народитися на пару днів раніше - і коли в родзалі мене оглядав лікар, то сказав, що я можу спробувати народити сама... Між схватками я вже сама не знала, що я хочу - дуже боялася, що трісне шов.... В мене був такий незрозумілий стан, що напевно, все ж таки я би погодилася на природні пологи, бо понабігало купа лікарів, які агітували саме за це... Але вирішив ..мій чоловік - він достатньо надивився на мої схватки і сказав, що ми робимо однозначно КР - експериментів нам не треба!
Що можу сказати - друге КР я перенесла набагато легше, і наркоз, і сама якось легше розходилася. А лікар, який оперував, сказав, що шов таки в одному місці був дуже тоненький, тому можливо КР був кращим варіантом.
Це питання дуже індивідуальне - знаю дуже багато випадків, коли мами вдруге після КР народжували самі і все чудово.
Так що все буде добре!!!!! :dance:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів