Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Просинаються зайчата, нашi хлопчики й дiвчатка. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Просинаються зайчата, нашi хлопчики й дiвчатка. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 06 травень 2008 - 13:09

Тема про те,як наш1 малята лягають спатки е, а як вони просинаються немае.Отже,як вони поводяться вранц1
.
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2008 - 13:29

:36_1_44: Моя Д1анка так гарно потирае оченята, по1м ,коли побачить мене ,усм1хаеться так, що у мене мл1е серце.П1сля довгих потягушк1в починае видавати вс1 звуки ,як1 у не1 виходять, весь св1й запас,а дал1 проситься на руки 1 пригортаеться до мене.Так1 наш1 ранки :dance2: ;)
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2008 - 14:44

Я як правило не стаю так швидко як малеча :36_1_44: і їй приходиться мене будити плачем, але я якось спостерігала той її плач - корчить гримасу і ниє так, що мені смішно з того. А потім я беру її до нас і ми ще засинаєм, або просто смокчем цицю. Потім Евеліна починає шукати щось цікаве по ліжку, лізе знімати годинник з полички, а коли це не вдається, то вивчає кінату, зокрема що мама з татом звечора залишили на столику і дьору вниз (через мене перевалюється звісно з маєю допомогою). А деколи, рідко, вона будиться, а я ще дрімаю і просипаюсь від того що щось з полички, що біля ліжка з грохотом летить на землю.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2008 - 15:03

А Настя деколи каже "Мама,ну може досить спати?",ну як не проснутись з посмішкою після таких слів.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2008 - 15:18

А наша Юліанна з половини ночі спить з нами, тому просинається поряд з мамою(тато вже на роботі) і починає тикати пальцем в око мамі ;) , каже "мама, мама". Якщо я відкриваю очі, то вона дуже тішиться!!! А якщо я притворюсь, що сплю, то мирно сидить поряд, розглядає подушки, починає розстібати свою піжаму, грається соскою. Або ще може сказати"а-а", якщо треба на горшок (правда інколи вона це запізно говорить-все вже в памперсі.. :36_1_44: )
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2008 - 15:55

А ми вже звикли вставати одночасно,і коли ,я кажу Захарчику:"Доброго ранку, синулька!!!" то синочок так прикольно посміхається. Наче відповідає, потім ми робимо ранкові вправи, вмиваємось, й через годинку-півтори спимо знову.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2008 - 15:58

oksanocka,
Памятаю ці почуття коли дитинка починає впізнавати маму і усміхатись їй. Це так класно. В нас був схожий сценарій просипання в вашому віці.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 травень 2008 - 21:01

А мене Лізочка сама будить :36_1_66: Приходе і кричить мам вставай будемо їсти...
З Настьою проблемка. Вона теж кричить, але тільки - мам я тебе не чую я сплю!!! :36_3_18: :nyam2:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2008 - 23:35

У нас останнім часом якесь дуже дивне просипання: Тарасик починає крутитися туди-сюди і плакати, навіть кричати, поки не відкриє очей, а тоді вже веселий, посміхається, радіє. Мене хвилює цей дивний плач, міг би хтось мені підказати, з чим це пов'язано? Може, в когось теж таке було?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 травень 2008 - 09:14

musia_79,
Підказати з чим це повязано не можу, але в нас теж таке було. Доця крізь сон починала плакати і її буквально треба було будити. Зараз це пройшло, тривало тижнів зо два. Я читала статтю в якій писалось, що коли дитина будиться має бути веселою, плач сигналізує про те, що дитя щось турбує. А з усім іншим все у вас гаразд?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 травень 2008 - 09:14

musia_79,
Підказати з чим це повязано не можу, але в нас теж таке було. Доця крізь сон починала плакати і її буквально треба було будити. Зараз це пройшло, тривало тижнів зо два. Я читала статтю в якій писалось, що коли дитина будиться має бути веселою, плач сигналізує про те, що дитя щось турбує. А з усім іншим все у вас гаразд?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 травень 2008 - 09:46

Перегляд повідомленняmusia_79 (7.5.2008, 0:35) писав:

У нас останнім часом якесь дуже дивне просипання: Тарасик починає крутитися туди-сюди і плакати, навіть кричати, поки не відкриє очей, а тоді вже веселий, посміхається, радіє. Мене хвилює цей дивний плач, міг би хтось мені підказати, з чим це пов'язано? Може, в когось теж таке було?

В нас також таке інколи буває, а з чим це повязано - не знаю . :child_ 09:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 травень 2008 - 10:29

А наша донечка просипається, засміється, перелазить до нас на ліжечко, навіть якщо мама спить, знаходить собі цицю, для задоволення зробить кілька ковточків, а потім пригорнеться до мами, так щоб личком в личкеом, через дві хвилини перелазить через маму до тата, також полеть на тотові на грудях, а потім між нами ляже, повикидає ніжки на тата і маму і дивиться посміхаючись то на маму, то на тата. а коли вже набридне, то встіє міцно обнімає за шию. а це означає, що пора вставати. або коли вона вже на землі, то закидає тапочки на ліжко, мовлячв ану вставайте, скіко можна дрихнути. А потім показує пальцем на двері до кухні.
А інколи може просто проснутися, скопати ковдру, викинути ніжку на бильце ліжка і посміхатися. полежавши кілька хвилин і перелазить до нас на ліжко, або злазить на підлогу.
Все!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 травень 2008 - 10:29

Перегляд повідомленняNaTa! (7.5.2008, 10:14) писав:

musia_79,

NaTa! З іншим у нас все добре, ніяких проблем. Коли Тарасик просинається, зразу веселий, посміхається. Сьогодні питала педіатра, вона теж толком нічого не пояснила, каже, що все добре, що таке буває, може щось приснилось, може вражень забагато було...
Але я все одно трішки хвилююсь.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vitka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 08 травень 2008 - 15:20

[quote name='musia_79' date='7.5.2008, 0:35' post='14317']
Ми також так прокидаємося. Коли Максимчик відкриває оченятка і не бачить біля себе нікого він крутиться і плаче, бо самотній. Але зразу коли я беру його на ручки від дуже гарно кряхтить, довольний такий, знає що скоро будуть годувати. :nyam2:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 травень 2008 - 22:03

Перегляд повідомленнятатіка (6.5.2008, 22:01) писав:

А мене Лізочка сама будить :cray: Приходе і кричить мам вставай будемо їсти...
З Настьою проблемка. Вона теж кричить, але тільки - мам я тебе не чую я сплю!!! :cray: :cool:

:D :D :D , оце у вас весело!!!!!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   міріам 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 08:42

Перегляд повідомленняmusia_79 (7.5.2008, 0:35) писав:

наш синочок просипається так коли не хоче більше спати ,а я його пробую колисати.Інколи він плаче в сні ,але я звернула увагу ,що це тільки після насиченого дня або в нього є негативні емоції,які він не може зрозуміти(або коли хоть раз плакав).Тому я намагаюсь ,щоб моя радість не мала приводу для плачу ,тільки сміх та розитивні емоції. :cray:.Ще у нас був випадок :десь посеред ночі малий в сні починає дико кричати,плакати.Взявши його на руки я почала йому наспівувати колискову та заспокоювати.На щастя таке в нас більше не повторювалось ,але я так злякалась ,що після усіх цих подій ходила шукати на голові сиве волосся.
My Signature
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 08:58

Перегляд повідомленняміріам (9.5.2008, 9:42) писав:

наш синочок просипається так коли не хоче більше спати ,а я його пробую колисати.Інколи він плаче в сні ,але я звернула увагу ,що це тільки після насиченого дня або в нього є негативні емоції,які він не може зрозуміти(або коли хоть раз плакав).Тому я намагаюсь ,щоб моя радість не мала приводу для плачу ,тільки сміх та розитивні емоції. :cray:.Ще у нас був випадок :десь посеред ночі малий в сні починає дико кричати,плакати.Взявши його на руки я почала йому наспівувати колискову та заспокоювати.На щастя таке в нас більше не повторювалось ,але я так злякалась ,що після усіх цих подій ходила шукати на голові сиве волосся.

Я також зауважила, що це буває якраз тоді, коли ввечері у нас багато гостей і всі його носять і лізуть до нього. В інші дні, коли ми тільки втрьох засинаємо, все в порядку. Тільки от проблема, що гості в нас бувають дууууже часто.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   міріам 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 травень 2008 - 09:25

Перегляд повідомленняmusia_79 (9.5.2008, 9:58) писав:

Я також зауважила, що це буває якраз тоді, коли ввечері у нас багато гостей і всі його носять і лізуть до нього. В інші дні, коли ми тільки втрьох засинаємо, все в порядку. Тільки от проблема, що гості в нас бувають дууууже часто.

Я в такому випадку намагаюсь обмежити " усі-пусі" від людей до яких він не звик. Просто прошу ,щоб його не брали всі на руки ,щоб не налітали на нього з криками.Одним словом роблю з нього стороннього спостерігача.
My Signature
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 травень 2008 - 09:39

Перегляд повідомленняУкраля (8.5.2008, 22:03) писав:

:D :D :D , оце у вас весело!!!!!!!!

Так весело :D сьогодні наприклад вже більше девяти ранку Ліза як завжди вже на ногах. А з другого етажа ліжечка доноситься ліниве - чого ви ходете ляжте поспіть, щоб і вам так солодко в ротику було як мені :cray:
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів