Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Клініка сучасної медицини професора С. Хміля м.Тернопіль - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 20 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Клініка сучасної медицини професора С. Хміля м.Тернопіль Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Julia:) 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 квітень 2010 - 12:21

Відгукнітяся,будь-ласка, хто робив інсемінацію в Клініці професора С. Хміля м. Тернополя і який результат?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natochkak 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2010 - 09:37

Julia:), робила не я, а коліжанка, то вона також приймала якісь препарати (наскільки я розумію також для того щоб відбулася нормальна овуляція), бо у неї полікістоз і проблеми із циклом,
то у них вийшло із другої спроби :wacko3:
у неї до того вагітності не було ні разу і вона взагалі вже була втратила надію:(,
а зараз має гарнюню хлопчика :)
тримаємо за тебе кулачки!!! головне не хвилюйся і думай тільке позитивно!!!!!! бо це також дуже важливо!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ми ) 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2010 - 21:14

Перегляд повідомленняJulia:) (13.4.2010, 13:21) писав:

Відгукнітяся,будь-ласка, хто робив інсемінацію в Клініці професора С. Хміля м. Тернополя і який результат?

Робила один раз,але 2 дні підряд. Нічого не вийшло. Хоча лікарка в нас хороша,дає надію, що можливо все вийде природньо.
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   fialochkam 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2010 - 09:23

Дівчатонька Привіт!!! ми не можемо завагітніти вже 6 років (непрохідність труб і слабенька спермограма). Зараз готуємося до екстракорпорального в клініці Хміля до того об'їздили кілька клінік, але зупинилися на них. Поки що все подобається. І наша лікарка приділяє нам достатньо уваги і сама обстановка в клініці дуже хороша.
Моя лікар з ЖК також мене дуже підтримує- каже що у неї зараз багато вагітних від них. Вірю,що також скоро до них приєднаємося!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 20:32

Перегляд повідомленняfialochkam (4.7.2010, 10:23) писав:

Дівчатонька Привіт!!! ми не можемо завагітніти вже 6 років (непрохідність труб і слабенька спермограма). Зараз готуємося до екстракорпорального в клініці Хміля до того об'їздили кілька клінік, але зупинилися на них. Поки що все подобається. І наша лікарка приділяє нам достатньо уваги і сама обстановка в клініці дуже хороша.
Моя лікар з ЖК також мене дуже підтримує- каже що у неї зараз багато вагітних від них. Вірю,що також скоро до них приєднаємося!!!!!!!!!!!!!!!

Привіт дівчата!Вибачте,що довго не писала,просто, після невдалої спроби інсемінаціїї в квітні 2010р,вирішила відключити мозги і не думати про це. Під час проходження процедур по інсемінаціїї В кл.Хміля познайомилась з дівченою, яка на той час робила ЕКО ,спроба не вдала не прижився ембріон. Ще одна моя знайома зробила ЕКО там же,зараз чекає результат.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маргариточка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 вересень 2010 - 12:44

Дівчатонька, я викинула купу грошей в клініці професора Хміля,мене просто тупо "водили за ніс",досліджували овуляцію!В кінцевому результаті сказали, що треба стимулювати, я вирішила піти до Помазанського!Ви не повірите, овуляціє ЄЄЄЄЄ, проблема з чоловіком, отож його зараз лікуємо, а я то здорова, то питається чого було мені пудрити мозги і викачувати гроші! Помазанський прекрасно оглядає і відслідклвує фолікул, і не за 80 грн, а за 10, думаю є різниця!!!!!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rayana 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 вересень 2010 - 16:39

Перегляд повідомленняМаргариточка (21.9.2010, 13:44) писав:

Дівчатонька, я викинула купу грошей в клініці професора Хміля,мене просто тупо "водили за ніс",досліджували овуляцію!В кінцевому результаті сказали, що треба стимулювати, я вирішила піти до Помазанського!Ви не повірите, овуляціє ЄЄЄЄЄ, проблема з чоловіком, отож його зараз лікуємо, а я то здорова, то питається чого було мені пудрити мозги і викачувати гроші! Помазанський прекрасно оглядає і відслідклвує фолікул, і не за 80 грн, а за 10, думаю є різниця!!!!!!!!!!

_____________________________________________________________________________________________________________________
МАРГАРИТОЧКА, скажіть будь-ласка,а де і в кого лікується ваш чоловік? Просто я теж з Тернополя,і також проблема в чоловіка.Ходили в обласну поліклініку до андролога- Яківчука Я.Я. він робить аналізи сам і лікує припаратами з-за кордону, причому вони дуже дорогі, і в результаті довгого лікування результату 0. А наоборот кожного разу гірші показники аналізу.Так що буду вам вдячна за відповідь.
My Signature
Зображення

Все, что сделано в этом мире, сделано надеждой.
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2010 - 07:18

привітик Раяночка, ми тільки будемо починати лікування в Сопеля і Бегуша,вони приймають в жіночій консультації на бамі, будемо надіятися, що поможе!Моя подруга влітку приїжала зі штатів,сюди на лікування, бо вже рік не можуть завагітніти, виявилося, що проблема тоже в чоловікові((((((Йому виписали лікування, у вересні як повернулися в США, виявилося, що подруга вагітна)))))))))
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2010 - 09:57

Перегляд повідомленняМаргариточка (22.9.2010, 8:18) писав:

привітик Раяночка, ми тільки будемо починати лікування в Сопеля і Бегуша,вони приймають в жіночій консультації на бамі, будемо надіятися, що поможе!Моя подруга влітку приїжала зі штатів,сюди на лікування, бо вже рік не можуть завагітніти, виявилося, що проблема тоже в чоловікові((((((Йому виписали лікування, у вересні як повернулися в США, виявилося, що подруга вагітна)))))))))

Привіт,так я чула про таких лікарів,до Сопеля рік тому ходила в мене все добре в чоловіка приблема сказав лікуватися в того Яківчука але результату ніякого ,а наоборот гірші показники і ми більше до него не ходимо.А от на рахунок Бегуша нічого неможу сказати. Маргариточка, а ти як одночасно лікуєшся в двох лікарів,чи ти в Сопеля а чоловік в Бегуша?І ще доречі моя знайома теж лікувалася в Сопеля ,і тепер вже бавиться.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   fialochkam 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2010 - 20:31

Я до того писала у темці про штучне запліднення, а зараз вирішила поділитися своєю історією ще тут. Ми не могли завагітніти 8 років, з них 4 роки лікувалися у різних лікарів в Тернополі (і у тому числі у Бегоша, який оце дійсно "водив нас з ніс" і то казав мені що матка недорозвинена і я ходила на його масажі, то потім перевіряли щомісяця гормони і навіть не направив ні на спермограму ні на перевірку труб), потім жили закордоном де нам вперше і сказали що у нашому випадку тільки "штучне запліднення", але там для нас це було задорого і приїхавши на Україну ми об'їздили кілька клінік і повірте були приємно здивовані що в Тернополі є клініка такого рівня! Після першого ж прийому ми невагаючись прийняли рішення, що будемо робити ШЗ тільки тут, бо що обладнання що спеціалісти там чудове, а про умови порівнюючи з державними лікарнями я взагалі промовчу! звичайно кожен обирає що для нього краще,просто я надзвичайно вдячна цій клініці за те що у мені живе наша радість і надія!
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2010 - 21:50

[color=#000000]

Перегляд повідомленняМаргариточка (22.9.2010, 8:18) писав:

Привіт,дівчата!Маргариточка,нічого проте Бегуша і Сопеля проти, не маю. Дуже гарні спеціалісти по безбліддю жіночого фактору,але наскільки, я знаю,не чоловічого фактору .Просто, чоловік вашої подруги,мабуть,невелички мав проблему,наприклад, малий % рухливості,або щось інше ,що можна покращити за рахунок деяких гармонів.Я так говорю,тому ,що спочатку, я лікувалась в Бегоша 3 роки,потім,коли вияснилось,поки я лікувалась 2 роки,то в чоловіка погіршився аналіз спермограми і ще 1 рік ми лікувались разом, то все це безрезультатно.Навідь на фоні лікування чоловіка пробували інсемінацію в кл. Хміля і все безрезультатно.Що я хочу сказати,дівчата,якщо в чоловіка поганий результат (наприклад в мого чоловіка олігоастенозооспермія),то негайте часу і грошей з лікуванням ,бо, якщо рухливість сперміків можна покращити,то якість і кількість майже ні.А довге лікування жінок гармонами,і часті стимуляції призводять до інших жіночих хвороб при яких не буде надії навідь на ЕКЗ. І ще хочу сказати,в нас з чоловіком є одна дитина,яка народилась 10років назад при діагнозі в чоловіка- олігоспермія,і вже років 7 плануємо другу дитину,але нашій сім"ї ставлять діагноз вторичне безпліддя.Тепер ми з чоловіком готуємося до програми ЕКЗ+ІКСІ в кл.Хміля в Тернополі в чдової лікарки Давид Ліля Володимирівна і надіємося на відмінний результат.
  • 1
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2010 - 01:29

Я хочу сказати, що я тоже лікувалися в Лілі Володимирівни Давид декілька місяців,вона весь час досліджувала фолікул,в кінцевому результаті сказала, що він не розвивається і треба стимулювати!Я пішла ще раз переконатися до іншого лікаря перед стимуляцією,і мені сказала,що в мене прекрасний фолікул, що він дозріває, зараз сподіваюся, що все в нас получиться!Перед будь-якими важливими процедурами потрібно проконсультуватися з декількома лякарями!А Ліля Володимирівна була дуже уважною і приємною до тих пір, поки я до неї ходила і відповідно платила, а вкінцевому результаті нахамила мені і сказала, що їй пацієнтів вистачає, ось так(((((

Користувач подумав і додав через 13 хв.:

Перегляд повідомленняRayana (22.9.2010, 10:57) писав:

Привіт,так я чула про таких лікарів,до Сопеля рік тому ходила в мене все добре в чоловіка приблема сказав лікуватися в того Яківчука але результату ніякого ,а наоборот гірші показники і ми більше до него не ходимо.А от на рахунок Бегуша нічого неможу сказати. Маргариточка, а ти як одночасно лікуєшся в двох лікарів,чи ти в Сопеля а чоловік в Бегуша?І ще доречі моя знайома теж лікувалася в Сопеля ,і тепер вже бавиться.

Rayana,Бегуш і Сопель співпрацюють,мій брат їх добре знає,тому він попросив, щоб вони разом помогли мені з чоловіком,якщо побачу якийсь позитивний результат їхнього лікування, то обов"язково з вами поділюся!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2010 - 14:14

Rayana,Бегуш і Сопель співпрацюють,мій брат їх добре знає,тому він попросив, щоб вони разом помогли мені з чоловіком,якщо побачу якийсь позитивний результат їхнього лікування, то обов"язково з вами поділюся!!!!!!
[/quote]

Добре Маргариточка,буду чекати,успіху вам у лікуванні нехай помагає вам Бог,сподіваюся ,що у вас скоро буде позитивний результат.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Irena2 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 06 жовтень 2010 - 18:06

Привіт дівчаточка!!!! Також хотіла поділитися з вами своєю проблемою можливо ви зможете допомогти. Одружені з чоловіком уже 1,5 роки і не можемо ніяк завагітніти, ходила по багатьох лікарях Тернополя. Береза сказав, що все прекрасно - працюйте!!!!! В Хміля лікувалась не знаю від чого влетіла в 2000 грн., недавно ще пішла до Давид Лілії Володимирвни, але бачу продовжується викачка грошей, за перший огляд з УЗД і мазочки - 455 грн. І сказала, що треба здавати на гормони ФСГ, ЛГ, пролактин, антимюллерівий гормон, але сомніваюсь що на цьому закінчиться, порадьте до кого ще можна звернутись!!!!!Буду дуже-дуже вдячна!!!!
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 жовтень 2010 - 01:54

Перегляд повідомленняIrena2 (6.10.2010, 19:06) писав:

Привіт дівчаточка!!!! Також хотіла поділитися з вами своєю проблемою можливо ви зможете допомогти. Одружені з чоловіком уже 1,5 роки і не можемо ніяк завагітніти, ходила по багатьох лікарях Тернополя. Береза сказав, що все прекрасно - працюйте!!!!! В Хміля лікувалась не знаю від чого влетіла в 2000 грн., недавно ще пішла до Давид Лілії Володимирвни, але бачу продовжується викачка грошей, за перший огляд з УЗД і мазочки - 455 грн. І сказала, що треба здавати на гормони ФСГ, ЛГ, пролактин, антимюллерівий гормон, але сомніваюсь що на цьому закінчиться, порадьте до кого ще можна звернутись!!!!!Буду дуже-дуже вдячна!!!!

Irena,привітик,я також лікувалася в Давид Л.В.!крім того, що ти зараз поздаєш ще ті всі гормони, думаю вони справді необхідні, то ще буде чуть не кожен день відправляти на УЗД фолікула, щоб дослідити чи є овуляція!кожне УЗД 80грн,то порахуй!!!!!!але я згідна, це також дуже важливо перевірити чи є овуляшка, але думаю, що нема потреби ДЕКІЛЬКА місяців підряд це робити, ось це справжнє викачування грошей, що трапилося зі мною!!!!!Один місяць казала, що все добре, а в кінцевому результаті сказала, що треба стимулювати, от пойми, що там насправді!!!!!!!Розійшлися ми з тою лікаркою не найкраще, я сказала, що мені потрібні всі мої аналізи на руки, то вона до мене так фиркнула і сказала, що в неї крім мене багато пацієнтів!Я вважаю, що я мала право мати свої аналізи в себе,вона чомусь була іншої думки((((
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   зая 2121 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 жовтень 2010 - 00:52

Перегляд повідомленняIrena2 (6.10.2010, 18:06) писав:

привiт,я також лiкуюся у лiлi володимирiвноi.дуже хороша лiкарка i професiонал,а аналiзи якi вона призначаэ стандартнi.я також здавала,вона радила менi зробити ренген труб а я вирiшила зекономити i непослухалася,а вона була права,трубний фактор у 30 прцентiв жiнок якi неможуть завагiтнiти самi,ми також немогли самi завагiтнiти самi 2роки,i дякуючи лiлi володимирiвнi завагiтнiли,нажаль в мене був викидиш але ми зновими силами готуэмося до новоi спроби эко,а нарахунок державних полiклiнiк то моя знайома за 3роки всiх лiкарiв обiша в тернополi звичайно беруть вони менше,але якшо парахувати скiльки раз вона дала по 20 гривенъ то не одна тисяча виходить,i скiльки часу вбито в чергах,i безнадiйно втрачено,а потiм цi державнi лiкарi вiд неi вiдмовилися,сказа ми неможемо вам допомогти iдiть в приватну полiклiнiку,навiщо давати людинi надiю i мучити 3роки,я переконалася що скупий тратить 2чi,саме основне знайти причину чому немаэ дiточок,в державнi полiклiклiнiцi це можна робити довго i нудно,в приватнi швидко але дорого,я вибра приватну бо менi долеко не 18,треба спiшити,якщо ви молоденька то можете почекати i спрбувати завагiтнiти самiй,i зберегти грошi.а нарахунок давид лiлi володимирiвноi,дуже хороша,i неодин раз переконалася що всi поради виправдовують себе,i як буть яка людина якщо вiдчуваэ що ii поважають i довiряють,буду вiдноситися i переживати як за рiдну подругу,в мене дуже хороше враженя вiд неi,непереживай все буде добре
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Irena2 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 20 жовтень 2010 - 22:23

Перегляд повідомленнязая 2121 (20.10.2010, 1:52) писав:

привiт,я також лiкуюся у лiлi володимирiвноi.дуже хороша лiкарка i професiонал,а аналiзи якi вона призначаэ стандартнi.я також здавала,вона радила менi зробити ренген труб а я вирiшила зекономити i непослухалася,а вона була права,трубний фактор у 30 прцентiв жiнок якi неможуть завагiтнiти самi,ми також немогли самi завагiтнiти самi 2роки,i дякуючи лiлi володимирiвнi завагiтнiли,нажаль в мене був викидиш але ми зновими силами готуэмося до новоi спроби эко,а нарахунок державних полiклiнiк то моя знайома за 3роки всiх лiкарiв обiша в тернополi звичайно беруть вони менше,але якшо парахувати скiльки раз вона дала по 20 гривенъ то не одна тисяча виходить,i скiльки часу вбито в чергах,i безнадiйно втрачено,а потiм цi державнi лiкарi вiд неi вiдмовилися,сказа ми неможемо вам допомогти iдiть в приватну полiклiнiку,навiщо давати людинi надiю i мучити 3роки,я переконалася що скупий тратить 2чi,саме основне знайти причину чому немаэ дiточок,в державнi полiклiклiнiцi це можна робити довго i нудно,в приватнi швидко але дорого,я вибра приватну бо менi долеко не 18,треба спiшити,якщо ви молоденька то можете почекати i спрбувати завагiтнiти самiй,i зберегти грошi.а нарахунок давид лiлi володимирiвноi,дуже хороша,i неодин раз переконалася що всi поради виправдовують себе,i як буть яка людина якщо вiдчуваэ що ii поважають i довiряють,буду вiдноситися i переживати як за рiдну подругу,в мене дуже хороше враженя вiд неi,непереживай все буде добре

Дякую зая, але мене здивувало, що коли я сказала, що можливо спочатку треба первірити труби, вона заперечила і сказала, що спочатку гомони!!!!їм ж вигідіше!!!! А на рахунок перевірки прохідності труб вона порадила їхати в Львів, бо в нас роблять не дуже якісно!!!! Ще вирішую в яку клініку їхати, напевно зупинюсь на Інтерсоно. А гормони покищо вирішила не здавати, в мене завжди із здоров"ям було все супер, М регулярні, проблем ніколи з таким не мала, але чомусь.......не вагітнію. А як ти завагітніла????? Чим допомогла Ліля Володимирівна?????
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   зая 2121 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 жовтень 2010 - 23:29

Перегляд повідомленняIrena2 (20.10.2010, 22:23) писав:

Дякую зая, але мене здивувало, що коли я сказала, що можливо спочатку треба первірити труби, вона заперечила і сказала, що спочатку гомони!!!!їм ж вигідіше!!!! А на рахунок перевірки прохідності труб вона порадила їхати в Львів, бо в нас роблять не дуже якісно!!!! Ще вирішую в яку клініку їхати, напевно зупинюсь на Інтерсоно. А гормони покищо вирішила не здавати, в мене завжди із здоров"ям було все супер, М регулярні, проблем ніколи з таким не мала, але чомусь.......не вагітнію. А як ти завагітніла????? Чим допомогла Ліля Володимирівна?????

привiт,в мене непрохiднi труби,завагiтнiти природнiм шляхом неможливо тiльки штучне заплiднення,добре що я знайшла причину,бо боялася що коли немаэ поважноi причини то це Бог недаэ дiток за якiсь грiхи,а нарахунок гормонiв i труб,я зразу здавала гормони[400гр] а труби менi вийшли 1000гр в киэвi[моя знайома робила в тернополi майже задурно,правда десь рокiв 5 тому то казала що здурiти можна вiд болi],а мене нiчого неболiло,проблем я з мiсячними також не мала,тому таож дивувалася чому нема дiтей,чула про iнтерсоно хорошi вiдгуки,менi також радили iхати до киэва,одеси[але нажаль багато залежить вiд органiзму жiнки i дуже мало вiд лiкарiв i технiки]я дуже позитивна людина i стараюся думати тiьки про хороше[надiюся скоро ми з вами будемо iздити калясочками по тернополi]удачi :unknw:
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 жовтень 2010 - 00:11

Перегляд повідомленнязая 2121 (21.10.2010, 0:29) писав:

привiт,в мене непрохiднi труби,завагiтнiти природнiм шляхом неможливо тiльки штучне заплiднення,добре що я знайшла причину,бо боялася що коли немаэ поважноi причини то це Бог недаэ дiток за якiсь грiхи,а нарахунок гормонiв i труб,я зразу здавала гормони[400гр] а труби менi вийшли 1000гр в киэвi[моя знайома робила в тернополi майже задурно,правда десь рокiв 5 тому то казала що здурiти можна вiд болi],а мене нiчого неболiло,проблем я з мiсячними також не мала,тому таож дивувалася чому нема дiтей,чула про iнтерсоно хорошi вiдгуки,менi також радили iхати до киэва,одеси[але нажаль багато залежить вiд органiзму жiнки i дуже мало вiд лiкарiв i технiки]я дуже позитивна людина i стараюся думати тiьки про хороше[надiюся скоро ми з вами будемо iздити калясочками по тернополi]удачi :unknw:

Зая,а скільки коштує еко в клініці Хміля??можеш детальніше написати про процедуру??Дякую
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bulochka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 жовтень 2010 - 08:30

Довгий час не могли вагітніти. В приватну клініку не звертались, бо відносили себе до тих "скупих" і тих, хто роками любить сидіти в чергах. Проте, не шкодуємо. Обійшли не одного лікаря, але все ж Бог подарував нам прекрасне знайомство. Лікування стало співпрацею трьох - я, чоловік і лікар. Я бачила, що зацікавлені не тільки в "моїх 20 грн". Були і невдачі - лікувались, лікувались, а фолікулу не було... Було й таке, що був, а не тріс... Але я вірила..., вірила в себе, в лікаря, в те, що Бог і нас не забуде і покерує нами трьома - нам дасть сили, а лікарю - змогу нам допомогти. Багато поганого і доброго чула і читала про нашого лікаря, але йшла до кінця, бо хотіла, щоб саме ця людина мені допомгла. Ще ні одна чужа мені людина не підтримала мене настільки...
Лікування було дорогим, бо аптеки і лабораторії, узд не дають знижок тим "скупим", які оббивають пороги державних лікарень. Хіба можна так казати "скупі"... Я ходжу приватно до того лікаря, який подобається мені і байдуже де він працює - в приват., чи держ. лікарні, або і там і там...
ІМХО

Повідомлення відредаговано bulochka: 22 жовтень 2010 - 08:32

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 20 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему