Клініка сучасної медицини професора С. Хміля м.Тернопіль
Відправлено 13 квітень 2010 - 12:21
Відправлено 17 квітень 2010 - 09:37
то у них вийшло із другої спроби
у неї до того вагітності не було ні разу і вона взагалі вже була втратила надію:(,
а зараз має гарнюню хлопчика :)
тримаємо за тебе кулачки!!! головне не хвилюйся і думай тільке позитивно!!!!!! бо це також дуже важливо!!!!
Відправлено 04 липень 2010 - 09:23
Моя лікар з ЖК також мене дуже підтримує- каже що у неї зараз багато вагітних від них. Вірю,що також скоро до них приєднаємося!!!!!!!!!!!!!!!
Відправлено 07 липень 2010 - 20:32
fialochkam (4.7.2010, 10:23) писав:
Моя лікар з ЖК також мене дуже підтримує- каже що у неї зараз багато вагітних від них. Вірю,що також скоро до них приєднаємося!!!!!!!!!!!!!!!
Привіт дівчата!Вибачте,що довго не писала,просто, після невдалої спроби інсемінаціїї в квітні 2010р,вирішила відключити мозги і не думати про це. Під час проходження процедур по інсемінаціїї В кл.Хміля познайомилась з дівченою, яка на той час робила ЕКО ,спроба не вдала не прижився ембріон. Ще одна моя знайома зробила ЕКО там же,зараз чекає результат.
Відправлено 21 вересень 2010 - 12:44
Відправлено 21 вересень 2010 - 16:39
Маргариточка (21.9.2010, 13:44) писав:
_____________________________________________________________________________________________________________________
МАРГАРИТОЧКА, скажіть будь-ласка,а де і в кого лікується ваш чоловік? Просто я теж з Тернополя,і також проблема в чоловіка.Ходили в обласну поліклініку до андролога- Яківчука Я.Я. він робить аналізи сам і лікує припаратами з-за кордону, причому вони дуже дорогі, і в результаті довгого лікування результату 0. А наоборот кожного разу гірші показники аналізу.Так що буду вам вдячна за відповідь.
Відправлено 22 вересень 2010 - 07:18
Відправлено 22 вересень 2010 - 09:57
Маргариточка (22.9.2010, 8:18) писав:
Привіт,так я чула про таких лікарів,до Сопеля рік тому ходила в мене все добре в чоловіка приблема сказав лікуватися в того Яківчука але результату ніякого ,а наоборот гірші показники і ми більше до него не ходимо.А от на рахунок Бегуша нічого неможу сказати. Маргариточка, а ти як одночасно лікуєшся в двох лікарів,чи ти в Сопеля а чоловік в Бегуша?І ще доречі моя знайома теж лікувалася в Сопеля ,і тепер вже бавиться.
Відправлено 22 вересень 2010 - 20:31
Відправлено 22 вересень 2010 - 21:50
Маргариточка (22.9.2010, 8:18) писав:
Привіт,дівчата!Маргариточка,нічого проте Бегуша і Сопеля проти, не маю. Дуже гарні спеціалісти по безбліддю жіночого фактору,але наскільки, я знаю,не чоловічого фактору .Просто, чоловік вашої подруги,мабуть,невелички мав проблему,наприклад, малий % рухливості,або щось інше ,що можна покращити за рахунок деяких гармонів.Я так говорю,тому ,що спочатку, я лікувалась в Бегоша 3 роки,потім,коли вияснилось,поки я лікувалась 2 роки,то в чоловіка погіршився аналіз спермограми і ще 1 рік ми лікувались разом, то все це безрезультатно.Навідь на фоні лікування чоловіка пробували інсемінацію в кл. Хміля і все безрезультатно.Що я хочу сказати,дівчата,якщо в чоловіка поганий результат (наприклад в мого чоловіка олігоастенозооспермія),то негайте часу і грошей з лікуванням ,бо, якщо рухливість сперміків можна покращити,то якість і кількість майже ні.А довге лікування жінок гармонами,і часті стимуляції призводять до інших жіночих хвороб при яких не буде надії навідь на ЕКЗ. І ще хочу сказати,в нас з чоловіком є одна дитина,яка народилась 10років назад при діагнозі в чоловіка- олігоспермія,і вже років 7 плануємо другу дитину,але нашій сім"ї ставлять діагноз вторичне безпліддя.Тепер ми з чоловіком готуємося до програми ЕКЗ+ІКСІ в кл.Хміля в Тернополі в чдової лікарки Давид Ліля Володимирівна і надіємося на відмінний результат.
Відправлено 27 вересень 2010 - 01:29
Користувач подумав і додав через 13 хв.:
Rayana (22.9.2010, 10:57) писав:
Rayana,Бегуш і Сопель співпрацюють,мій брат їх добре знає,тому він попросив, щоб вони разом помогли мені з чоловіком,якщо побачу якийсь позитивний результат їхнього лікування, то обов"язково з вами поділюся!!!!!!
Відправлено 27 вересень 2010 - 14:14
[/quote]
Добре Маргариточка,буду чекати,успіху вам у лікуванні нехай помагає вам Бог,сподіваюся ,що у вас скоро буде позитивний результат.
Відправлено 06 жовтень 2010 - 18:06
Відправлено 18 жовтень 2010 - 01:54
Irena2 (6.10.2010, 19:06) писав:
Irena,привітик,я також лікувалася в Давид Л.В.!крім того, що ти зараз поздаєш ще ті всі гормони, думаю вони справді необхідні, то ще буде чуть не кожен день відправляти на УЗД фолікула, щоб дослідити чи є овуляція!кожне УЗД 80грн,то порахуй!!!!!!але я згідна, це також дуже важливо перевірити чи є овуляшка, але думаю, що нема потреби ДЕКІЛЬКА місяців підряд це робити, ось це справжнє викачування грошей, що трапилося зі мною!!!!!Один місяць казала, що все добре, а в кінцевому результаті сказала, що треба стимулювати, от пойми, що там насправді!!!!!!!Розійшлися ми з тою лікаркою не найкраще, я сказала, що мені потрібні всі мої аналізи на руки, то вона до мене так фиркнула і сказала, що в неї крім мене багато пацієнтів!Я вважаю, що я мала право мати свої аналізи в себе,вона чомусь була іншої думки((((
Відправлено 20 жовтень 2010 - 00:52
Irena2 (6.10.2010, 18:06) писав:
привiт,я також лiкуюся у лiлi володимирiвноi.дуже хороша лiкарка i професiонал,а аналiзи якi вона призначаэ стандартнi.я також здавала,вона радила менi зробити ренген труб а я вирiшила зекономити i непослухалася,а вона була права,трубний фактор у 30 прцентiв жiнок якi неможуть завагiтнiти самi,ми також немогли самi завагiтнiти самi 2роки,i дякуючи лiлi володимирiвнi завагiтнiли,нажаль в мене був викидиш але ми зновими силами готуэмося до новоi спроби эко,а нарахунок державних полiклiнiк то моя знайома за 3роки всiх лiкарiв обiша в тернополi звичайно беруть вони менше,але якшо парахувати скiльки раз вона дала по 20 гривенъ то не одна тисяча виходить,i скiльки часу вбито в чергах,i безнадiйно втрачено,а потiм цi державнi лiкарi вiд неi вiдмовилися,сказа ми неможемо вам допомогти iдiть в приватну полiклiнiку,навiщо давати людинi надiю i мучити 3роки,я переконалася що скупий тратить 2чi,саме основне знайти причину чому немаэ дiточок,в державнi полiклiклiнiцi це можна робити довго i нудно,в приватнi швидко але дорого,я вибра приватну бо менi долеко не 18,треба спiшити,якщо ви молоденька то можете почекати i спрбувати завагiтнiти самiй,i зберегти грошi.а нарахунок давид лiлi володимирiвноi,дуже хороша,i неодин раз переконалася що всi поради виправдовують себе,i як буть яка людина якщо вiдчуваэ що ii поважають i довiряють,буду вiдноситися i переживати як за рiдну подругу,в мене дуже хороше враженя вiд неi,непереживай все буде добре
Відправлено 20 жовтень 2010 - 22:23
зая 2121 (20.10.2010, 1:52) писав:
Дякую зая, але мене здивувало, що коли я сказала, що можливо спочатку треба первірити труби, вона заперечила і сказала, що спочатку гомони!!!!їм ж вигідіше!!!! А на рахунок перевірки прохідності труб вона порадила їхати в Львів, бо в нас роблять не дуже якісно!!!! Ще вирішую в яку клініку їхати, напевно зупинюсь на Інтерсоно. А гормони покищо вирішила не здавати, в мене завжди із здоров"ям було все супер, М регулярні, проблем ніколи з таким не мала, але чомусь.......не вагітнію. А як ти завагітніла????? Чим допомогла Ліля Володимирівна?????
Відправлено 20 жовтень 2010 - 23:29
Irena2 (20.10.2010, 22:23) писав:
привiт,в мене непрохiднi труби,завагiтнiти природнiм шляхом неможливо тiльки штучне заплiднення,добре що я знайшла причину,бо боялася що коли немаэ поважноi причини то це Бог недаэ дiток за якiсь грiхи,а нарахунок гормонiв i труб,я зразу здавала гормони[400гр] а труби менi вийшли 1000гр в киэвi[моя знайома робила в тернополi майже задурно,правда десь рокiв 5 тому то казала що здурiти можна вiд болi],а мене нiчого неболiло,проблем я з мiсячними також не мала,тому таож дивувалася чому нема дiтей,чула про iнтерсоно хорошi вiдгуки,менi також радили iхати до киэва,одеси[але нажаль багато залежить вiд органiзму жiнки i дуже мало вiд лiкарiв i технiки]я дуже позитивна людина i стараюся думати тiьки про хороше[надiюся скоро ми з вами будемо iздити калясочками по тернополi]удачi
Відправлено 21 жовтень 2010 - 00:11
зая 2121 (21.10.2010, 0:29) писав:
Зая,а скільки коштує еко в клініці Хміля??можеш детальніше написати про процедуру??Дякую
Відправлено 22 жовтень 2010 - 08:30
Лікування було дорогим, бо аптеки і лабораторії, узд не дають знижок тим "скупим", які оббивають пороги державних лікарень. Хіба можна так казати "скупі"... Я ходжу приватно до того лікаря, який подобається мені і байдуже де він працює - в приват., чи держ. лікарні, або і там і там...
ІМХО
Повідомлення відредаговано bulochka: 22 жовтень 2010 - 08:32

Допомога