Дівчата ,як вам нова учасниця Віа Гри Єва Бушміна?Вписується в колектив,чи не дуже?
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина... Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
Єва прикольна дівчина і класна вокалістка, але не вписується вона в той колектив. Дві цьоцьки і вона, молодесенька. Кумедно якось дивиться. Я бачила їхню прес-конференцію, то Єва обмовилась, що в дитинстві дуже любила і захоплювалась групою "Віа Гра"
Не знаю,мені здається ,що не Єві треба тянутись до учасниць,а їм до неї!
Нову пісню співає так ніжно...
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина... Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
Я теж мимоволі якось думала про їх різницю у віці. ДУмаю, що Єву взяли для того, аби вокально підкріпити гурт, адже в неї крім довгих ніг є ще сильний голос.
Вже залишила свій відгук у темі Фабрики. Сподобалося, що в новому кліпі Єва на першому плані. Вона класно співає, а не лише "сиськи наружу". Єдина зі всіх білявок гурту одразу виділилась(окрім Вінницької) Навіть Брєжнєва спочатку десь "ззаду" мєлькала. Щодо віку, то остання блондинка, Котова, теж була молода, лише 22 роки, але Єва мені вписується краще. Вона молоець))
Повідомлення відредаговано Halochka: 12 квітень 2010 - 16:36
Мені Єва з самого початку Фабрики сподобалась і за неї вболівала до останнього. А Віа Гра то тільки початок кар"єри
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти... Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами
Julian, 100%, ті "старушки" їй навіть слова не давали вставити, аж шкода її було. Вона, видно, є така спокійна і не до шоубізу...А Єва - повна протилежність, це її стихія.
Єва прикольна дівчина і класна вокалістка, але не вписується вона в той колектив. Дві цьоцьки і вона, молодесенька. Кумедно якось дивиться. Я бачила їхню прес-конференцію, то Єва обмовилась, що в дитинстві дуже любила і захоплювалась групою "Віа Гра"
і особливо помітно було "ніжні " обійми Грановської.Тепер Єву будуть гримувати ,щоб не виділялася серед тих,кому "немного за тридцать"
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Дуже мені Єва подобається!!!! І після кліпу зрозуміло, що її відмова від Супер фабрики в користь Матіаса була нічим іншим ніж частинкою телевізійного шоу... Кліп же ж знімають не 2 тижні!!!
Меладзе вже давно все спланував,
Повідомлення відредаговано Леонідівна: 12 квітень 2010 - 21:09