Дивлюсь виділяють в окремі теми матеріали для творчості. Думаю, може комусь буде цікаво. Я для своїх робіт папір не купляю а друкую на принтері, для мене так зручніше і дешевше. Поступово викладу свою колекцію. Почну з улюбленого вінтажного стилю
Текст, що розкривається
ww.radikal.ru]
без колекції по одному листку
Текст, що розкривається
Повідомлення відредаговано jane: 12 квітень 2010 - 17:50
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
дякую за таку темку!
а підкажи, який принтер краще використовувати в даному випадку (щоб роздруковувати)? Бо я зараз задумуюсь над покупкою багатофункціонального пристрою, то цікаво, який в тебе?
Повідомлення відредаговано oka: 12 квітень 2010 - 17:28
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
О,я також дещо знайшла в просторах нету,правда жаль,що тут не можна виставляти з більшим розширенням. Кого цікавить можу на пошту скинути в розширенні 1600*1200:
Повідомлення відредаговано oka: 12 квітень 2010 - 17:27
Повідомлення відредаговано oka: 12 квітень 2010 - 17:25
Дівчата, маю до вас прохання оформляти ваші колекції як текст, що розкривається (якщо ви не проти, звичайно). Бо зайти кілька разів у дану тему - для мене (і для багатьох, можливо), означає позбутись досить великої кількості трафіку
Дякую! сподіваюсь на розуміння!