А увас які емоції викликали
Чудеса косметики А вам слабо?
Відправлено 05 травень 2008 - 11:41
А увас які емоції викликали
Відправлено 05 травень 2008 - 13:45
Знаєте коли подивилась на дані картинки, то чомусь захотілось навіки відмовитись від декоративної косметики. Ні не те, що вони страшні просто виходе в житті ще більше фальшу ніж я думала...
А увас які емоції викликали ?
[/b]татіка,мені здається ,що не варто так сильно заглиблюватись у тему фальшу.Адже кожна жінка хоче бути красивою не тільки для себе,а й для чоловіка чи дітей.І якщо декоративна косметика допомагає приховати недоліки то чому б не скористатися з нагоди ? Особисто я думаю ,що не обовязково накладати на себе цілу" тонну космети" ,все має бути просто ,але з смаком.
Відправлено 05 травень 2008 - 14:25
Відправлено 05 травень 2008 - 14:28
татіка (5.5.2008, 14:25) писав:
ага, зранку, викохану та ще й з бодуна! жарт.
але то всьо неправда! Бо він вже її любить. А якщо таке трапляється значить не любить. Логічно?

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 05 травень 2008 - 14:49
татіка (5.5.2008, 12:41) писав:
А увас які емоції викликали ?
Мені видається, що це чудеса не зовсім косметики. Ці жінки - героїні спеціальної передачі, котра допомагає стати жінкам красивішими. Здається, і у нас по якомусь з каналів йшла подібна передача.
Якщо придивитесь до фото уважно, то побачите, що там і пластичний хірург попрацював. Плюс хороша допомога в особі стиліста, дантиста, косметолога, візажиста. Плюс супер-професійне світло при зйомках.
А от попереднє фото навпаки старались зробити при найменш вигідному освітленні для жінки і в не найкращому для неї стані, це очевидно.
Відтоді, якщо у жінки по життю знаходиться такий чарівник чи то у вигляді спеціальної передачі, чи просто подруги з хорошим смаком, то я не бачу нічого поганого в тому, щоб жінка в розумних межах покращила свій зовнішній вигляд. Бо деколи достатньо піти до хорошого стоматолога, відвідати косметолога декілька разів, змінити зачіску і ретельно доглядати за волоссям, купити новий одяг у іншому стилі і дивись, перед тобою вже зовсім інша людина ;)
Відправлено 05 травень 2008 - 14:55
Sonya (5.5.2008, 14:49) писав:
Якщо придивитесь до фото уважно, то побачите, що там і пластичний хірург попрацював. Плюс хороша допомога в особі стиліста, дантиста, косметолога, візажиста. Плюс супер-професійне світло при зйомках.
А от попереднє фото навпаки старались зробити при найменш вигідному освітленні для жінки і в не найкращому для неї стані, це очевидно.
Відтоді, якщо у жінки по життю знаходиться такий чарівник чи то у вигляді спеціальної передачі, чи просто подруги з хорошим смаком, то я не бачу нічого поганого в тому, щоб жінка в розумних межах покращила свій зовнішній вигляд. Бо деколи достатньо піти до хорошого стоматолога, відвідати косметолога декілька разів, змінити зачіску і ретельно доглядати за волоссям, купити новий одяг у іншому стилі і дивись, перед тобою вже зовсім інша людина ;)
А я і не помітила там руку пластичного хірурга
Відправлено 05 травень 2008 - 15:04
татіка (5.5.2008, 15:25) писав:
А мій чоловік каже :"нафарбувалась і на жінку стала схожа" (це звичайно жарт,але як відомо в кожному жарті є доля істини)/
Відправлено 06 травень 2008 - 00:00
Відправлено 06 травень 2008 - 10:45
Відправлено 06 травень 2008 - 10:49
Колись мене "зліпили"...Я дивилась на себе в зеркало і думала, що ще за стара тьотка і страшна як атомна війна...
Відправлено 06 травень 2008 - 11:14
Хоча погоджуюся, що інколи з не зовсім красивої дівчини можна зробити лялечку за допомогою сучасних методів косметології.
Відправлено 09 вересень 2008 - 18:23
В мене також. До чого тут фальш? Якшо жінку природа обділила красою, то в наш прогресивний час, слава Богу
Відправлено 09 вересень 2008 - 18:51
Я не проти впринципі, але от за те щоб провели хоч раз конкурс краси без косметики - було б дууууже цікаво :D
Відправлено 09 вересень 2008 - 19:14
Antic (6.5.2008, 12:14) писав:
Хоча погоджуюся, що інколи з не зовсім красивої дівчини можна зробити лялечку за допомогою сучасних методів косметології.
Про фотошот погоджуюся - є там таке.
Я малююся рідко, думаю треба ще вміти це робити. Для мене найкращий варіант - коли косметики на обиччі не видно, але вона водночас підкреслює найкраще та приховує деякі недоліки (якщо є такі).
Відправлено 09 вересень 2008 - 20:01
Відправлено 09 вересень 2008 - 21:28
Кожна жінка бажає бути гарнішою, і в цьому нічого поганого немає. Я теж користуюся косметикою, але дуже мало (трішки пудри, рум"ян, олівець коричневий, і під настрій туш і тіні). Але мені повезло, у мене немає страшних мішків під очима, веснянок чи плям на лиці.
Не бачу нічого поганого, що людина приховує свої недоліки. Інша справа, що повинна бути у всьому міра.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках