всі ми під Богом ходимо... ніколи не знаєш, коли закінчиться твій житєвий шлях... навіть не віриться, що ось людина є...і ніби все в неї ок...і за мить - людини нема....
Мир без границ... Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Це дійсно жахливо, аж моторошно робиться.................Шкода, але так мало бути, ніхто не знає, що його чекає.......
Прокинулась і заблагала... "Господи, дай мені..." І зупинилась... Про що Його просити?..Сім"я в мене є... Друзі є.. Я бачу і чую... Я їм і п"ю... Я люблю і мене люблять... А що мені потрібно?.. Ось що... " Боже, дякую, не забирай у мене всього цього!"
Те що країна втратила президента думаю не така проблема....А ось те що загинули батьки ,матері....А діти президента втратили одразу маму і тата...Оце справді трагедія...Співчуття близьким. Хай земля їм буде пухом.
Як побачила то все то такий жаль охопив :( ... Дивишся на поляків по телевізору і в кожного в очах стоять сльози, вони розгублені, якби тата рідного втратили, аж самій сльози текли... В такий момент видно яка вони сильна нація, аж завидно. Я завжди вважала поляків найкращими сусідами, тай живу за 5 км від них. Співчуваю всім полякам...
Співчуваємо полякам. Та особливо тим, хто втратив рідних. Це жахлива трагедія. Політика-політикою, але це в першу чергу люди, у них були діти, сім"ї. Дуже сумно.
Дуже шкода мені, слів нема... А що Росія, це ж випадковість, що там сталось! Поляки і так росіян недолюблюють, а тепер ще й таке. І як причетна вона могла бути, вилітали ж з Варшави, своїм же літаком.
І я співчуваю рідним загиблих і всій нації, це ж не тільки Президент, а ціла сотня керівників країни, духовенства, культурних діячів.
Дуже шкода поляків, бо добрі вони люди і наші найкращі сусіди. А той російський Катинь став для них проклятим.
А про наших Президента і Ко я подумала так як Квітка.
Росія тут ні при чому. То випадок, і міг статися де завгодно. А от те, що неповезло в цьому випадку росіянам, то неповезло, бо смороду буде більше ніж треба. Он америка вже пише що вбивство...