Відправлено 10 квітень 2010 - 16:22
Перечитала відгуки про Ів-Франківський пологовий, лікарів і все таке.
Роблю свій, висновок: самі популярні лікарі, про яких хороші відгуки на К.Р. Дрінь Тарас, Геник Н.І і Лапа.
До Лапи дуже багато людей хоче потрапити на К.Р., вважається, що він прекрасний спеціаліст і справжній профі, особливо в складних ситуаціях, але з ним бувають нюанси в плані запою, тому те що з ним наперед домовились, не факт, що все ж він буде оперувати і варто мати запасний варіант. І ще нюанс, він робить повздовжний розріз і досить великий в порівнянні з іншими, що як на мене не дуже естетично, але Він каже що на то є свої об"єктивні причини, більш природньо, чи щось таке, я в цьому не розбираюсь.
Отже за оплату, я так і до кінця не зрозуміла, по словах знайомих і форуму все ж можна зробити висновок, що нормальна оплата лікарю за кесарів розтин 200-300$ максимальна ціна такого задоволення 3000 гривень. Це з того що я знаю. Якщо ж випливають космічні суми типу 700 чи 1000$ то це обман, або супер-нахабство лікаря.
Любі жінки, допоможіть зробити свої висновки тим в кого має бути К.Р., щоб всі були готові і могли правильно обрати собі лікаря. Розкажіть про свій досвід і враження про спеціалістів.

:)))))))))))))))))))))))))))))))