Більшого щастя не відчувала. Про народження мого синочка
Відправлено 10 квітень 2010 - 12:57

Популярне повідомлення!
Почну з того, що коли я зробила тест і побачила, що дві смужки - довго не могла повірити. Я уявляля, що буде якось так, що я відразу це зрозумію. Єдине, що мене насторожувало - це надмірна перевтома. Але я все списувала на перевантаженість на роботі. І я, дізнавшись, що чекаю малечу, поділилась тільки із чоловіком. Сказала, поки не відвідаємо лікаря - нікому не слова. І так ми мовчали ще місяць. Чоловікові зразу сказала, що буде в нас Андрюшка (хоча завжди мріяла про доцю). І вже на першому УЗД сказали, що на 95% буде син. Далі звільнення з роботи (працювала неофіційно і чоловік не дозволив цілими днями сидіть перед комп'ютером) і відпочинок. Вагітність проходила дуже добре, якби не ріс живіт, то ніколи не сказала б, що скоро нас буде троє.
Термін народжувати був на 23грудня. І ми з коханим уявляли як будемо святкувати Новий рік вже повноцінною сім'єю. Але так не вийшло! Я з кожним днем все більше переживала, бо йшли свята ( я все думала, що мій лікар буде святкувати чи взагалі не буде в місті). Новий рік ми провели двоє, синуля не захотів порадувати своєю присутністю. На 42 тижні я почала бити тривогу, пішла до лікаря і він мене направив на УЗД. І там сказали , що плацента вже на третьому періоді і син обвитий пуповиною 2 рази. Я так злякалася, що не могла нормально пояснити лікарю по телефону в чом у проблема. Хоча він м ене і заспокоїв, але порадив лягти в патологію. І я на наступний день (це вже було 5 січня) приїхала в лікарню.
Даля довге прощання з чоловіком під палатою, соплі-сльози. А лікар, подивившись, сказав, що ще 5 днів будемо чекати, а там подивимось.
Лежання на тих ліжках було нестерпне. Вже до 5 год вечора я спини не відчувала. Наближалась вечеря і я чекала чоловіка з чимось смачненьким. Він прийшов приніс поїсти. Поки я вечеряла, він пішов і домовився, щоб я на ніч поїхала додому. Ще медсестра розказувала куди їхати в разі нічних схваток. А їй кажу - мені ще майже тиждень. Не вгадала...
Вночі дес ь о 3год я проснулася в туалет і чогось не могла заснути. Лежала, думала, а потім знову вирішила піти в туалет. І як тільки встала - з мене щось потекло (чогось не такі я уявляла води). Буджу чоловіка і ми їдемо в пологовий. В лікарні мене дивиться черговий лікар і каже, що відкриття на один палець і мого лікаря визивати не будемо. Він приїде вранці і тоді мене переведуть в родзал. А з мене ті води течуть і течуть і починає нити живіт. В палаті ще сплять і я хожу по коридору, плачусь чоловікові, що болить і більше дітей не хочу. Але то мені не боліло. Поки приїхав лікар мене хапала все більше. І вже коли мене переводили, то в мене відкриття було на 2, 5 пальці. Був карантин і не дозволили, щоб чоловік був зі мною, то ми з ним говорили по телефону.
Але через деякий час (не знаю скільки) біль став такий нестерпний, що я верещала як навіжена(зараз думаю, що якась ненормальна). Мені нічого не помагало, я на стінку лізла і вс е просила акушерку, щоб чоловіка пустили. Як тільки приходив лікар я просила чи різати мене чи щось вколоти. І тут довгождане "будемо тужитись". Поки мені допомагають переодягатися, акушерка розказує як тужитсь. Вже пнуся і ніяк не м ожу. Біль така, що здається розриває на куски. Лікар каже, що я не так тужуся, а я йом у кричу що так (я професіонл такий!). Головка то з'являється, то ховається. А в сусідній палаті теж роди ( а мій лікар в той день був черговий)і я чую, що лікар каже до акушерки, що там другий раз рожає, то буде скоріше і він піде туди. А я думаю "ні фіга, я буду першою!" І з усієї сили витужила голівку, а далі вс е як уві сні. Тільки тоді як положили сина на мене я почала плакати. Вже не було болю, ніби і не народжувала. І зрозуміла, що більшого щастя ніколи не відчувала. Я боялась повурухнутися і не могла його роздивитися, але знала, що він найгарніший у світі.
Але другим подарунком стало те, як до нас зайшов чоловік і я побачила на його очах сльози і слова вдячності.
Отак переддень Різдва став для мене найкращим у житті...
Головне не бійтеся, хто боїться. Бо для мене пологи - це було саме страшне слово. Я не уявляла як я сама народжу, мені здавалося, що помру. Вже зараз я не пам'ятаю який був це біль. І колись я говорила, що не захочу народжувати більше одного разу. А зараз впевнена, моєму синочку ще треба сестричка.
Відправлено 10 квітень 2010 - 13:21
Цитата
я теж так само хотала першою народити,бо до мого лікаря була ще одна пацієнтка.
Вітаю! бажаю мійного здоров'я малюку!
Відправлено 10 квітень 2010 - 18:45
Молодець, що не зупиняєшся на досягнутому, як то кажуть "Хочу синочка и лапочку дочку" ;)
Відправлено 10 квітень 2010 - 20:33
Гарна розповідь! Ростіть здоровенькі! Ну, і сестричку Андрійчику...)))
Відправлено 10 квітень 2010 - 21:28
P.S. Я теж кричала і до сих пір стижуся цього
P.P.S. А над сестричкою починайте працювати вже зараз :)
Відправлено 10 квітень 2010 - 22:17
Відправлено 11 квітень 2010 - 00:04

Відправлено 15 квітень 2010 - 20:56
Відправлено 16 квітень 2010 - 11:28
Хай синочок росте здоровенький, тішить мамочку з татком! А ми сподіваємося і чекаємо ессе про народження Андрійкової сестрички
Відправлено 16 квітень 2010 - 11:41
Здоров*ячка міцного Вам і Вашій дитинці!!!

Допомога

[/url]