Щось мені стало шкода моїх старих дисків. Погуляла в неті, натрапила на кілька цікавих ідей.
Ось мій перший "шедевр"
Звідти можна почерпнути багато корисного
Ідеї я черпаю в неті, а матеріал різноманітний-бісер, бусинки всякі, вирізки з паперу подарункового, з газет та журналів, клей використовую ПВА.
Ось ще можна тут заглянути.
а я теж хочу поділитися, правда фотографію зроблю на вихідних. Для корисної саморобки потрібно маленький настільний китайський годинник дис голка нитка сірник. з годинника зняти передню кришку накласти диск так щоб циферблат був у кружечку. голку розігріти і зробити дірочки у задній стінці годинника і пронизати . через дірочки пропустити нитку і підвішати на стіні. Як тільки буду на дачі - сфотографую для наочності.
На таку чудо-вазу натрапила в неті.
Для її виготовлення потрібно небагато: кілька дисків (не меньше 10) і бусинки, які приклеюються біля центру диска. І так один на один виходить симпатична ваза для декоративних квітів
Пра класно?
Даруйте диски дальнобійникам )))))))))) Вони знають, куди їх причепити
Ідея дійсно прікольна- можна для дитячого садочка таке наробити з дітками портретики
Ялиночка з дисків супер! Це ж можна таких прикрас на ялинку наробити) Шкода, що диски старі вже віддала дядькові на воза чіпляти, але тепер буду мати на увазі всі ці штучки з дисками)
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти... Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами