Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Порадьте де в Луцьку можуть позбавити від переляку - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Порадьте де в Луцьку можуть позбавити від переляку Терміново, будь-ласка Оцінка: -----

Користувач поза мережею   i_am_as_i_am 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 09 квітень 2010 - 13:30

Є тема про всяких шептунів і т.д, але немає де їх знайти. Ні для кого не секрет, що багато батьків вдаються до не зовсім традиційних методів лікування нездорового сна чи простійного дитячого крику. Я говорю про відвідини різних баок. знахарок.... В мене маленька тиждень тому вперше вжитті перевернулася, і відразу ж упала. Вдарилася носиком. І сильно злякалася. з того час - наймеший шорхіт і вона вздригається. новіть сон миттєво переривається. Хотів би звозити до якоїсь людини, яка може змовити, чи ще щось таке. Хто був у таких людей порадьте куди звернутися? Але треба що б до тих кому допомогло.
П.с. Варіант - Стрільчучка на Львівській (район вул. Бенделяні) не підходить.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   satira 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2010 - 10:15

Перегляд повідомленняi_am_as_i_am (9.4.2010, 13:30) писав:

Є тема про всяких шептунів і т.д, але немає де їх знайти. Ні для кого не секрет, що багато батьків вдаються до не зовсім традиційних методів лікування нездорового сна чи простійного дитячого крику. Я говорю про відвідини різних баок. знахарок.... В мене маленька тиждень тому вперше вжитті перевернулася, і відразу ж упала. Вдарилася носиком. І сильно злякалася. з того час - наймеший шорхіт і вона вздригається. новіть сон миттєво переривається. Хотів би звозити до якоїсь людини, яка може змовити, чи ще щось таке. Хто був у таких людей порадьте куди звернутися? Але треба що б до тих кому допомогло.

Я налякала малого як вперше купала. Він від найменшого шороху здригався. То моя мама виливала віск, там також немає нічого складного можна навіть самим то робити. Але ще знаю, що при переляку дитину варто віднести до церкви(порадившись з священником), і при причасті дитина подивиться у чашу. Переляк проходить. Це 100% спосіб, тому що вже мною перевірений на моїх племінницях. Успіхів вам
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masza 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2010 - 11:28

Перегляд повідомленняi_am_as_i_am (9.4.2010, 14:30) писав:

Моя мама теж ходила з футболкою малого до цієї Стрільчучки. Вона обіцяла що перестане закачувати малого, а ще малий істерики припинить закатувати. Але і далі після кожної поїздки далі як за 2 км його закачує. А істерики ми вилікували іншим способом.
Коли я була малою, то мою бабуся брала в тарілочку свячені квіти (що святять на Спаса), запалювала їх і кругом мене носила цей дим і говорила багато разів "Отче наш..." І так радила робити всім мамам, в котрих дітки лякались. Можете спробувати, хіба чужа людина може краще помолитись за Вашу дитинку ніж ви самі?
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Танюся 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 квітень 2010 - 16:13

Про те, що треба хукати в вуха я теж знаю, навіть так інколи роблю, але не знаю чи це допомагає. Тепер попробую розяснити як виливати яйце. В першу чергу яйце має бути домашнє і свіже. Беріть дві склянки, високі,добрі такі колишні гранчаки, 250 грамові. Попросіть Матінку Божу допомогти вам забрати страх від дитини(своїми словами, як зумієте). Яйцем перехристіть дитину, відділіть акуратно жовток від білка і влийте в стакан білок, до білка долийте води, більше половини і перелийте в інший стакан, якщо вода стала не чиста , чи мутна, чи фрагменти білка плавають по воді, то це означає що дитина перелякана. Тоді починаєте переливати це все з стакана в стакан до тих пір , поки вода не стане абсолютно чиста і весь білок не підніметься до гори, абсолютно весь, це може зайняти чимало часу, якщо переляк задавлений. Під час переливання потрібно промовляти молитви Богородиця Діва і Отче Наш, та промовляти"Матінко Божа допоможи відігнати від(ім'я дитини) всі страхи. Це промовляєте по черзі. До речі переливати це все треба над дитиною. Це трохи не зручно, бо вода розливається від постійного переливання, можна прикрити дитину рушником. Коли весь білок підніметься до верху, беріть той жовток що залишився і кидайте у слянку з тією водою і швидким ударом тонесенького леза ножа пробивайте жовток, пробивайте різко, одним рухом. Якщо жовток підскочив, то значить переляк знято. Цю процедуру робити добре три дні підряд для кращого ефекту.В кінці цією водичкою помазати дитинку на лобіку, на ручках і на стопах. Ху, ніби все написала. Якщо щось не зрозуміло, то питайте. Доречі, для скептиків, це допомагає, нам завжди. Чоловікова бабця колись стала свідком того, як грузова машина переїхала сусідського хлопчика і вона звичайно дуже перелякалась, коли їй почали виливати яйце, то вода стала червоною. Ось так, як не дивно, але це правда.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Доречі це великий гріх, виливати яйце, тому потім потрібно добре молитись, і звичайно згадати про це на сповіді.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lada777 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 квітень 2010 - 07:52

В мене синок дуже кричав, не знала від чого. Я його водила до бабки на 40му кварталі
My Signature
Зображення Зображення
Сильний - не той, хто не впав, а той, хто, впавши, зумів підвестися.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   malyshka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2010 - 11:01

Перегляд повідомленняi_am_as_i_am (9.4.2010, 13:30) писав:

Привіт Прочитала весь пост. Я також водила свою першу дитину до бабки і вожу другу припотребі, в церкву приможливості також, щось сама читаю, щось свекруха моєї сестрички (що коли допомагає, тим і користуємось). На рахунок бабки, то ми ходимо тільки до бабки на 40-ому. Точної адреси не скажу, але можу пояснити: виходите на зупинці тролейбусній і ідете прямо, будете проходити зліва нічний маленький магазинчик, потім школу, потім 5-етажку і відразу за нею повертаєте на ліво, ідете в кінець цього будинку і перпендикулярно до нього буде стояти ще одна 5-етажка (ніби ______] ) і перший підїзд, перший поверх, як заходите другі двері зліва. При собі мати яйце, бажано кімнатної температури. "Приймає" щодня з 9 по 16.00, в суботу до 14.00. Маю сьогодні до неї йти, отож якщо не забуду, спитаю точний адрес. Нам допомагало.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   malyshka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 травень 2010 - 13:59

Наливайка 12, кв 3, код у підїзді якщо закрито 247. Щасти вам!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 01 травень 2010 - 14:24

Повідомлення від модератора гра з вогнем
Дотримуйтеся теми розмови!
Автору. Створюйте теми у відповідних розділах! Вашу тему буде переміщено в довідкову.
Повідомлення, видалені з цієї теми можна знайти в темі "Екстрасенси, бабки...."

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   i_am_as_i_am 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 19:20

дуже дякую за породу. але навіть сама ж бабка сказала, ходіть в церкву щонеділі, водіть дитину дл причасть і ніхто і ніщо вас не візьме, так що так і робитимемо.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   DorI& 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 23 травень 2010 - 22:34

Перегляд повідомленняMasza (10.4.2010, 12:28) писав:

Моя мама теж ходила з футболкою малого до цієї Стрільчучки. Вона обіцяла що перестане закачувати малого, а ще малий істерики припинить закатувати. Але і далі після кожної поїздки далі як за 2 км його закачує. А істерики ми вилікували іншим способом.
Коли я була малою, то мою бабуся брала в тарілочку свячені квіти (що святять на Спаса), запалювала їх і кругом мене носила цей дим і говорила багато разів "Отче наш..." І так радила робити всім мамам, в котрих дітки лякались. Можете спробувати, хіба чужа людина може краще помолитись за Вашу дитинку ніж ви самі?

Якщо можна, розкажіть будь ласка детальніше про цей спосіб, скільки разів потрібно читати "Отче наш" і як запалювати квіти, вони мають повністю сгоріти, чи тліти, і чи допомагає цей спосіб дорослим? Дякую
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   DorI& 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 23 травень 2010 - 23:06

Перегляд повідомленняТанюся (10.4.2010, 17:13) писав:

Про те, що треба хукати в вуха я теж знаю, навіть так інколи роблю, але не знаю чи це допомагає. Тепер попробую розяснити як виливати яйце. В першу чергу яйце має бути домашнє і свіже. Беріть дві склянки, високі,добрі такі колишні гранчаки, 250 грамові. Попросіть Матінку Божу допомогти вам забрати страх від дитини(своїми словами, як зумієте). Яйцем перехристіть дитину, відділіть акуратно жовток від білка і влийте в стакан білок, до білка долийте води, більше половини і перелийте в інший стакан, якщо вода стала не чиста , чи мутна, чи фрагменти білка плавають по воді, то це означає що дитина перелякана. Тоді починаєте переливати це все з стакана в стакан до тих пір , поки вода не стане абсолютно чиста і весь білок не підніметься до гори, абсолютно весь, це може зайняти чимало часу, якщо переляк задавлений. Під час переливання потрібно промовляти молитви Богородиця Діва і Отче Наш, та промовляти"Матінко Божа допоможи відігнати від(ім'я дитини) всі страхи. Це промовляєте по черзі. До речі переливати це все треба над дитиною. Це трохи не зручно, бо вода розливається від постійного переливання, можна прикрити дитину рушником. Коли весь білок підніметься до верху, беріть той жовток що залишився і кидайте у слянку з тією водою і швидким ударом тонесенького леза ножа пробивайте жовток, пробивайте різко, одним рухом. Якщо жовток підскочив, то значить переляк знято. Цю процедуру робити добре три дні підряд для кращого ефекту.В кінці цією водичкою помазати дитинку на лобіку, на ручках і на стопах. Ху, ніби все написала. Якщо щось не зрозуміло, то питайте. Доречі, для скептиків, це допомагає, нам завжди. Чоловікова бабця колись стала свідком того, як грузова машина переїхала сусідського хлопчика і вона звичайно дуже перелякалась, коли їй почали виливати яйце, то вода стала червоною. Ось так, як не дивно, але це правда.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Доречі це великий гріх, виливати яйце, тому потім потрібно добре молитись, і звичайно згадати про це на сповіді.

Підкажіть будьласка, а білок потрібно виймати перед тим як кидати жовток, чи в воду з білком кидати жовток?І перед тим як мазати дитину, потрібно виймати все те з води, чи всім тим мазати, і що робити з водою яка залишиться після того як помазати дитину? І як саме мазати хрестом, чи просто?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн