Порадьте де в Луцьку можуть позбавити від переляку Терміново, будь-ласка
Відправлено 09 квітень 2010 - 13:30
П.с. Варіант - Стрільчучка на Львівській (район вул. Бенделяні) не підходить.
Відправлено 10 квітень 2010 - 10:15
i_am_as_i_am (9.4.2010, 13:30) писав:
Я налякала малого як вперше купала. Він від найменшого шороху здригався. То моя мама виливала віск, там також немає нічого складного можна навіть самим то робити. Але ще знаю, що при переляку дитину варто віднести до церкви(порадившись з священником), і при причасті дитина подивиться у чашу. Переляк проходить. Це 100% спосіб, тому що вже мною перевірений на моїх племінницях. Успіхів вам
Відправлено 10 квітень 2010 - 11:28
i_am_as_i_am (9.4.2010, 14:30) писав:
Моя мама теж ходила з футболкою малого до цієї Стрільчучки. Вона обіцяла що перестане закачувати малого, а ще малий істерики припинить закатувати. Але і далі після кожної поїздки далі як за 2 км його закачує. А істерики ми вилікували іншим способом.
Коли я була малою, то мою бабуся брала в тарілочку свячені квіти (що святять на Спаса), запалювала їх і кругом мене носила цей дим і говорила багато разів "Отче наш..." І так радила робити всім мамам, в котрих дітки лякались. Можете спробувати, хіба чужа людина може краще помолитись за Вашу дитинку ніж ви самі?
Відправлено 10 квітень 2010 - 16:13
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Доречі це великий гріх, виливати яйце, тому потім потрібно добре молитись, і звичайно згадати про це на сповіді.
Відправлено 12 квітень 2010 - 07:52
Відправлено 30 квітень 2010 - 11:01
i_am_as_i_am (9.4.2010, 13:30) писав:
Привіт Прочитала весь пост. Я також водила свою першу дитину до бабки і вожу другу припотребі, в церкву приможливості також, щось сама читаю, щось свекруха моєї сестрички (що коли допомагає, тим і користуємось). На рахунок бабки, то ми ходимо тільки до бабки на 40-ому. Точної адреси не скажу, але можу пояснити: виходите на зупинці тролейбусній і ідете прямо, будете проходити зліва нічний маленький магазинчик, потім школу, потім 5-етажку і відразу за нею повертаєте на ліво, ідете в кінець цього будинку і перпендикулярно до нього буде стояти ще одна 5-етажка (ніби ______] ) і перший підїзд, перший поверх, як заходите другі двері зліва. При собі мати яйце, бажано кімнатної температури. "Приймає" щодня з 9 по 16.00, в суботу до 14.00. Маю сьогодні до неї йти, отож якщо не забуду, спитаю точний адрес. Нам допомагало.
Відправлено 01 травень 2010 - 14:24
Автору. Створюйте теми у відповідних розділах! Вашу тему буде переміщено в довідкову.
Повідомлення, видалені з цієї теми можна знайти в темі "Екстрасенси, бабки...."
Відправлено 04 травень 2010 - 19:20
Відправлено 23 травень 2010 - 22:34
Masza (10.4.2010, 12:28) писав:
Коли я була малою, то мою бабуся брала в тарілочку свячені квіти (що святять на Спаса), запалювала їх і кругом мене носила цей дим і говорила багато разів "Отче наш..." І так радила робити всім мамам, в котрих дітки лякались. Можете спробувати, хіба чужа людина може краще помолитись за Вашу дитинку ніж ви самі?
Якщо можна, розкажіть будь ласка детальніше про цей спосіб, скільки разів потрібно читати "Отче наш" і як запалювати квіти, вони мають повністю сгоріти, чи тліти, і чи допомагає цей спосіб дорослим? Дякую
Відправлено 23 травень 2010 - 23:06
Танюся (10.4.2010, 17:13) писав:
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Доречі це великий гріх, виливати яйце, тому потім потрібно добре молитись, і звичайно згадати про це на сповіді.
Підкажіть будьласка, а білок потрібно виймати перед тим як кидати жовток, чи в воду з білком кидати жовток?І перед тим як мазати дитину, потрібно виймати все те з води, чи всім тим мазати, і що робити з водою яка залишиться після того як помазати дитину? І як саме мазати хрестом, чи просто?

Допомога