Шановні форумчани! Щоб зробити перегляд сторінок даної теми максимально зручним та швидким, пропоную всім дотримуватись наступних рекомендацій:
- тексти великого об"єму, скопійовані з інших джерел, оформлювати у вигляді тексту, що розкривається. Таким чином також варто оформлювати майстер-класи (як текстові, так і в картинках) - кінцевий результат лишаєте, решту ховаєте під тег [spoiler]
- якщо вам відомий автор майстер-класу, статті чи знимків, які ви виставляєте, додайте до свого допису його ім"я або посилання на його сайт/блог, з якого взято інформацію. Поважайте авторське право!
- посилання на сторонні ресурси слід оформлювати як прихований текст за допомогою тегу [hide]
- виставляючи кілька зображень підряд, не ставте між ними Enter - таким чином зображення розташовуватимуться в рядочок, що полегшить перегляд сторінки
- не засмічуйте тему повідомленнями типу "Написала в приват" та "Як вставити фото?". Хочете написати в приват - пишіть, не знаєте, як вставляти фото - подивіться тему "Допомога Новеньким"
- ну і, звичайно, не забувайте дотримуватись Правил Форуму!
Дописи двотижневої давності та старіші, що не містять корисної з точки зору спрямування теми інформації, можуть бути видалені модераторами.
Дякую за увагу та приємного спілкування!
З повагою, Адміністрація форуму
Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
А це я матусі ще в школі шкатулочку робила - а прототипом стала жестянка з-під Нескафе)
Баночку треба змастити клеем ПВА ззовні, а потім звичайним жгутом оботати, тільки щільно.
Так само зробити із пластмасовою кришкою для банок скляних, а в середені кришки перед тим зробити дірочку, до кінця кришечку не домотувати, в ту дірочку що залишити вчіпити жмуток порізаного жгуту і якось його прикрасити - моєї фантазії вистачило на це.
Творчі натури завжди знайдуть собі заняття для душі! Прекрасні роботи. У всіх.
Я пробувала з газети плести. незвично і цікаво! Для цього треба газету або журнал порізати на смужки шириною 3-4см і скрутити з кожної смужки тоненьку трубочку. Найкраще скручувати по діагоналі. На кінцях зафіксувати клеєм ПВА. Можна з цього матеріалу виплітати будь-які форми, як з лози. Готовий виріб затонувати і полакувати - від справжньої лози не відрізниш!
Мій малюк довго грався такою корзинкою, допоки вона не потрапила в воду, але я її не лакувала.
Nata1512, класно!!
то ж шпагат?
бо я якось купила собі рулон шпагату - тоді навіть не знала, що то таке. сподобалось просто) от тепер думаю, що з ним можна зробити
набралася настрою з цієї теми - вчора зробила коробку для зберігання дитячих іграшок. тобто вже готову коробку переробила.
Прикольна коробочка, буде мати малеча, що відривати :D . В нас такий номер не пройшов би. Від усіх квіток лише пелюсточки полишалися :D
Повідомлення відредаговано lenmart: 02 жовтень 2009 - 22:16
Я свяжу тебе жизнь из веселой меланжевой пряжи, Я свяжу тебе жизнь и потом от души подарю. Где я нитки беру? Никому никогда не признаюсь, Чтоб связать тебе жизнь, я тайком распускаю свою
Прикольна коробочка, буде мати малеча, що відривати :D . В нас такий номер не пройшов би. Від усіх квіток лише пелюсточки полишалися :D
квіти на термоклей посадила, от і відірвати важко навіть мені. воно зразу як пластмаса робиться. мала пробує вилазити і залазити на коробку. пробувала і відривати, але не получається. :D
Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир...
jane, Катря, дівчата, я й не знала що то шпагат називається у нас така бабіна здорова тої мотузки, то я вирішила її застосувати. Спочатку взяла клей ПВА, а потім звичайний в довгих прозорих тюбиках (тоже дома валявся :)) хоча на ПВА краще тримається
mariamm, дивися обережно, якщо термоклей - то гарячий пістолет, то він спочатку супер-міцно тримається, а трохи часу проходить, тоді псується, тому приклеєне може відвалитися.
але, можливо, до того часу малеча й забуде спроби відірвати =)
ми досить широко використовуємо термоклей в побуті. "проколів" не було :) ще може від самого клею залежить. я в тому не дуже розуміюся, то все чоловік вишукує.
я б собі баночки під спеції розмалювала, але ні досвіду, ні фарб. і взагалі таке вперше бачу... lenmart - справді гарно.не придрешся ні до чого.
Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир...
Маркіза Каприза, --а де у нас в Рівному можна купити фарби для такого розпису і як вони правильно називаються?
(Хочу зробити сестричці подарунок--вона таким захоплюється)
Маркіза Каприза, --а де у нас в Рівному можна купити фарби для такого розпису і як вони правильно називаються?
(Хочу зробити сестричці подарунок--вона таким захоплюється)
А я ось таке придумала. Не можу це назвати своїм декором, роботи моєї тут дуже мало (підфарбувала жовті і коричневі соломинки). Скоріше це маленька фантазія.
Как хорошо, когда у всех детей есть папы. И не болит душа.
Как здорово, что папа любит маму, всё остальное суета.
Всё остальное купим, если будут деньги, не будет их, руками создадим,
Но очень важно, чтобы жили в счастье дети. И выросли хорошими людьми!