Пневмонія симптоматика
Відправлено 06 квітень 2010 - 20:39
Відправлено 06 квітень 2010 - 21:02
я дуже вам співчуваю, але тут ситуація непроста.
з однієї сторони лікарі мужуть помилитись, мою знайому також переконали що в дитини пневмонія, це було на фоні того "грипу", тому цей діагноз ставили кожному другому.
накололи антибіотиками, а потім в результаті сказали що помилились і це було просте ГРЗ
знимок можуть і мають дати, мені давали, коли я собі робила. нерозумію чому не дають?
якщо була температура-то запальний просцес аналіз крові покаже.
але якщо у вашому випадку не помилились? антибіотики при пневмонії головні і без них неможна,
щодо аналізів в лікарнях, то я їм не довіряю, завжди перевіряю в інших клініках,
чи можуть запальний прочес в крові давати зуби???
ні. ніодин лікар це не засвідчить. скоріш за все зуби послабили імунітет і на фоні цього появилась звороба.
бажаю вам ганих лікарів і здоров'я синочку!
Відправлено 07 квітень 2010 - 18:20
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Мабуть таки зверніться до іншого лікаря, і тримайтеся! Все буде гаразд!

Відправлено 07 квітень 2010 - 19:03
Відправлено 10 квітень 2010 - 22:25
Відправлено 11 квітень 2010 - 14:38
НОсоубний трикутник нормальний...а от язичок трішечки синюшний...
Відправлено 12 квітень 2010 - 09:11

Відправлено 28 червень 2010 - 20:46
нещодавно в моєї донечки діагностували Плевропневмонію, тобто, запалення із ускладненням у плеврі (збиралась вода). Починалось все з того що в малої була висока температура і сильно здутий живіт, ми думали що це харчове отруєння. та в лікарні нам зробили ренген. Три тижні важкої антибіотико терапії, з яких 12 днів у реанімації під крапельницями.
Якщо хтось знає якісь корисні поради щоб відновити дитині імунітет пишіть
Дякую!
Відправлено 28 червень 2010 - 20:53
Ми пів року після лікарні пили олію грецького горіха виробництва "Наша марка"
вона добре допомогає з легенями
Відправлено 28 червень 2010 - 21:30
Відправлено 28 червень 2010 - 22:41
alabama (28.6.2010, 23:36) писав:
кладете руку на пульс(наче міряєте) притаму дивитись на живіт чи грудну клітку дитини (залежно хлопчик чи дівчинка, в них різні типи дихання з підліткового віку здається) і рахуєте скільки дитина разів вдихнула за 15 секунд. потім число множите на 4
на пульсі руку тримають для того, щоб дитина не засікла що ви слідкуєте за диханням і дихання не змінювала
про запальний процес свідчать: температура, порушення сну, задишка, хрипи в легенях, зміни на рентгені, зміни в аналізах крові(підвищення к-ті лейкоцитів з 5-7 тис(норма) до 12 і більше, та підвищення ШОЕ)
щодо лікуваня то використовують антибіотики, гірчичники, проотикашлеві засоби, вітаміни, тощо в залежності від симптомів а також заходи що впливають на кровобіг (тепло- гірчичники, грілки) вони подразнюють чутливі нервові закінчення шкіри, рефлекторно розширюють судини шкіри і прилеглих органів в наслідок чого зменшується біль, розширюються судини, розсмоктується запальний процес

ковзанки на тротуарах і біля доріг навмисле засипають піском злі дядьки, бо самі вже занадто старі і не вміють кататься на них
Відправлено 17 листопад 2011 - 19:13
Відправлено 17 листопад 2011 - 19:21
Відправлено 17 листопад 2011 - 19:29
Maljatko (17.11.2011, 20:13) писав:
А ви обов"язково зверніться ще до іншого лікаря, щоб послухав, а тоді порівняєте діагнози, бо антибіотики це дуже серйозна справа, вони не тільки допомагають, а ще сильно шкодять організму. А лікарям що, вони зразу при будь чому назначають антибіотик, аби лише з себе відповідальність зняти... знаю по своїй дитині.
Відправлено 17 листопад 2011 - 19:29

Допомога