Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Пневмонія - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Пневмонія симптоматика Оцінка: -----

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 06 квітень 2010 - 20:39

На паску в нас піднялася температура і не спадала...викликали швидку сказали що дихання жорстке підозра на пневмонію...те саме сказала і лікар на приймальному, на наступний день взяли кров з пальця і зробили ренген....але коли прослуховували то не чули змін...тобто все було ок...дитина абсолютно здорова на вигляд не кашляє ні температури вже не було....єдине ясна зверху дуже сльно набрякші і червоні....а заключення ренгенолога Гостра правобічна вогнещева пневмонія справа....але незввжаючі на їхні переконання...я написала заяву про амбулаторне лікування..бо з їхніми умовами я дістала ГРЗ і малий прямо на сквозняку спав бо там дитяче ліжечко...а пересунути не дозволили... ....Тим паче не вірю я їхньому заключенню...попросила знімок...почали лапшити що не можна....аналіз крові показав страшенно низький гемоглобін і запальний прочес....а перед тим може 5 дінв здавали аналіз на гемоглобін то був 106 щей пили препарат заліза...Що скажете чи може пневмонія бути без симптоматики....і чи мають вони право мені невіддати ренген на руки (я щей за нього заплатила), чи може гкмоглобін впасти з 106 на 92 через температуру при тому що постійно приймалося препарат заліза, і чи можуть запальний прочес в крові давати зуби? П.с. бУЛИ В ЛОРА СКАЗАВ ЩО ВСЕ ОК.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 квітень 2010 - 21:02

RoksanaVW, я думаю варто звернутись в іншу лікарню.
я дуже вам співчуваю, але тут ситуація непроста.
з однієї сторони лікарі мужуть помилитись, мою знайому також переконали що в дитини пневмонія, це було на фоні того "грипу", тому цей діагноз ставили кожному другому.
накололи антибіотиками, а потім в результаті сказали що помилились і це було просте ГРЗ
знимок можуть і мають дати, мені давали, коли я собі робила. нерозумію чому не дають?

якщо була температура-то запальний просцес аналіз крові покаже.

але якщо у вашому випадку не помилились? антибіотики при пневмонії головні і без них неможна,
щодо аналізів в лікарнях, то я їм не довіряю, завжди перевіряю в інших клініках,

чи можуть запальний прочес в крові давати зуби???
ні. ніодин лікар це не засвідчить. скоріш за все зуби послабили імунітет і на фоні цього появилась звороба.
бажаю вам ганих лікарів і здоров'я синочку!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Сплюшок 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2010 - 18:20

RoksanaVW, Коли ми захворіли і нас лякали що може розвинутись пневмонія ми звернулись до одного лікаря, якого нам порадили. Дуже нам сподобався, щоправда достатньо дорогий. Так от, на запитання як самому дивитись, чи не розвивається ускладнення, сказав СЛІДКУВАТИ ЗА ДИХАННЯМ. Нормою для маленької дитини є 40, до 45 раз у хвилину. Плюс 5 раз на кожен градус підвищеної за норму температури. Якщо дихання частіше - дуже зле, то вже може бути пневмонія. А знімок вам мали би віддати.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Мабуть таки зверніться до іншого лікаря, і тримайтеся! Все буде гаразд!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2010 - 19:03

Ой дівчата, я сьогодні консультувалася з юристом міського управління, так вона сказала що я маю повне право забрати ренгензнімок. я поїхала до Головної лікарки тої лікарні щоб вона прийняла міри...її недочекавшись пішла ще раз просити але вже скзала щоб з мене дуру не робили що говорила з юристом...вона зразу сказала що віддасть і що б я не думала що вона не хоче мені віддавати (дивно чому зразу не віддала) так я з тим ренгеном пішла до головного оласного ренгенолого дитячого ...так він сказав що він би там пневмонію не описав...що зміни є але не пневмонія...що то навіть анемія може давати такі зміни в знімку...потім понесла до нащого педіатра (вона у нас найкраща в місті Магуряк) вона сказала що там немає ніякої пневмнії...Отттт...якби не забрала дитину то скололи б мою дитину..і так всі руки поспухали...а ноги в сіняках бо засильно тиснули щоб не виривався коли кололи....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2010 - 21:28

Під трибунал таких лікарів треба...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2010 - 22:40

Saintpaulia, І не кажіть..
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2010 - 11:32

Моє маля сьогодні почало кашляти....мені страшно!!! :(((
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2010 - 21:58

RoksanaVW, Частоту дихання перевіряли?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюська Н 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2010 - 22:25

RoksanaVW, лікарів зараз дійсно судити треба, але в мене був випадок, коли малий в 3,5м почав кашляти,температури не було,вночі спав добре,у лікарні казали простуда,а через 5 днів опинились із запаленням у лікарні.У вас правда трошки інакша ситуація ренген показує що все ок,але може поїдбте ще раз послухайтесь до якогось хорошого лікаря.Зараз така пневмонія що важко її прослухати.Ще однією вагомою ознакою запалення є синюшність носогубного трикутника.Я думаю у вас все буде добре,дй вам Бог здоров'ячка.
My Signature
Зображення Зображення
Прокинулась і заблагала... "Господи, дай мені..." І зупинилась... Про що Його просити?..Сім"я в мене є... Друзі є.. Я бачу і чую... Я їм і п"ю... Я люблю і мене люблять... А що мені потрібно?.. Ось що... " Боже, дякую, не забирай у мене всього цього!" ​
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 квітень 2010 - 14:38

Saintpaulia, Він зараз часто дихає бо якийсь дуже активний став....так грається повзає встає пдає...щой не визначиш...коли спить то дихає нормально...
НОсоубний трикутник нормальний...а от язичок трішечки синюшний...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 квітень 2010 - 09:11

Це добре, що дихання нормальне, слідкуйте. Пневмонія поражає легені, тому вони не можуть нормально працювати, відповідно збільшується чатота дихання, щоб постачати достатньо кисню. Але знінок покажіть 2-3 лікарям, будете мати з чим порівняти. Ми коли захворіли, консультувались у 3 педіатрів, бо мали сумніви. Будьте здорові!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalinash 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 червень 2010 - 20:46

Привіт усім мамусям і татусям!
нещодавно в моєї донечки діагностували Плевропневмонію, тобто, запалення із ускладненням у плеврі (збиралась вода). Починалось все з того що в малої була висока температура і сильно здутий живіт, ми думали що це харчове отруєння. та в лікарні нам зробили ренген. Три тижні важкої антибіотико терапії, з яких 12 днів у реанімації під крапельницями.
Якщо хтось знає якісь корисні поради щоб відновити дитині імунітет пишіть
Дякую!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ясна 

• Чарівник дитячих мрій, Найактивніша форумчанка, Родзинка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 червень 2010 - 20:53

у Старшої була плевропневмонія.
Ми пів року після лікарні пили олію грецького горіха виробництва "Наша марка"
вона добре допомогає з легенями
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalinash 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 червень 2010 - 21:30

Знаєте нам лікар казав що надутий живіт то є симптоматика такої пневмонії і дихання я теж рахувала
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 червень 2010 - 22:36

А як рахувати дихання? Чи можна обійтися без стетоскопа?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   _ircja_ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 червень 2010 - 22:41

Перегляд повідомленняalabama (28.6.2010, 23:36) писав:

А як рахувати дихання? Чи можна обійтися без стетоскопа?

кладете руку на пульс(наче міряєте) притаму дивитись на живіт чи грудну клітку дитини (залежно хлопчик чи дівчинка, в них різні типи дихання з підліткового віку здається) і рахуєте скільки дитина разів вдихнула за 15 секунд. потім число множите на 4
на пульсі руку тримають для того, щоб дитина не засікла що ви слідкуєте за диханням і дихання не змінювала

про запальний процес свідчать: температура, порушення сну, задишка, хрипи в легенях, зміни на рентгені, зміни в аналізах крові(підвищення к-ті лейкоцитів з 5-7 тис(норма) до 12 і більше, та підвищення ШОЕ)

щодо лікуваня то використовують антибіотики, гірчичники, проотикашлеві засоби, вітаміни, тощо в залежності від симптомів а також заходи що впливають на кровобіг (тепло- гірчичники, грілки) вони подразнюють чутливі нервові закінчення шкіри, рефлекторно розширюють судини шкіри і прилеглих органів в наслідок чого зменшується біль, розширюються судини, розсмоктується запальний процес
My Signature
Спойлер

ковзанки на тротуарах і біля доріг навмисле засипають піском злі дядьки, бо самі вже занадто старі і не вміють кататься на них
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Maljatko 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2011 - 19:13

Дівчата, підкажіть що маю робити. Малий десь місяць кашляв, то сильніше, то слабше, то взагалі минало. Температури нема. Сьогодні вечерком чисто випадково пішла в поліклініку (требе було зробити довідку), попросила, щоб заодно прослухали малого. І от результат. З лівого боку знизу хрипи. Пневмонія. Я в шоці. Сказали вже сьогодні вечером і завтра зранку вколоти антибіотики, а завтра в лікарню на Орлика. Мене все це щось смущає. Чи можливо, щоб дитина добре почувалась - і мати запалення.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Halina 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2011 - 19:21

Maljatko, у мене подружка педіатр,то розповідала,що пневмоніїї зараз дуже підступні і можуть бути без температури
My Signature
ЗображенняЗображення
Будьте внимательны к своим мыслям,они-начало поступков
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   svetuk 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2011 - 19:29

Перегляд повідомленняMaljatko (17.11.2011, 20:13) писав:

Дівчата, підкажіть що маю робити. Малий десь місяць кашляв, то сильніше, то слабше, то взагалі минало. Температури нема. Сьогодні вечерком чисто випадково пішла в поліклініку (требе було зробити довідку), попросила, щоб заодно прослухали малого. І от результат. З лівого боку знизу хрипи. Пневмонія. Я в шоці. Сказали вже сьогодні вечером і завтра зранку вколоти антибіотики, а завтра в лікарню на Орлика. Мене все це щось смущає. Чи можливо, щоб дитина добре почувалась - і мати запалення.

А ви обов"язково зверніться ще до іншого лікаря, щоб послухав, а тоді порівняєте діагнози, бо антибіотики це дуже серйозна справа, вони не тільки допомагають, а ще сильно шкодять організму. А лікарям що, вони зразу при будь чому назначають антибіотик, аби лише з себе відповідальність зняти... знаю по своїй дитині.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Нічлава 

• Найактивніша форумчанка
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 листопад 2011 - 19:29

Maljatko, можливо. Я сама колись перенесла таке запалення. Добре, що виявили. Бо моє вже виявили коли пішло ускладнення. Аналізи крові та ренген має підтвердити діагноз.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів