Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Назустріч донечці Полінці - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Назустріч донечці Полінці Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Шпилька 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 квітень 2010 - 21:55

*
Популярне повідомлення!

З самої моєї появи на Малечі я перечитувала всі-всі історії про пологи і подумки вже кнопала по клавіатурі свій нарис про те як на світ з"явилась донечка, про те як я діставалась до пологового, які у мене були пригоди по дорозі, як я героїчно витримувала перейми, як я жартувала з медперсоналом та про найщасливіший момент викладання дитинки на місце її колишньої «хатинки»… Ну що тут сказати – ми собі плануємо, а…
… а сталось все так…
… тобто зовсім і не так…
… почну-но я з початку, ага?

Так- с, вагітність :36_15_39: у нас протікала дуже навіть і файно. На фоні тих всіх історій що я понаслуховувалась про піврічні лежання на підтримках, шалені блювання, болісні відчуття в ногах, поясниці і решті тіла і тд. і тп. – то у мене була фантастично легка вагітність:) Ну полежали трошки на підтримці. Ну бувала печія, але ж не постійно. Ну ноги набрякали під кінець терміну, так зате дві пари нових чобіт купила. Ну відчувала в маршрутці всі запахи – хто валер"янку пив, а хто водяру вчора глушив, а хто мила не бере в руки з тиждень, а кому й з шлунком зле стало… Так я їх до вагітності взагалі не відчувала, нюх був притуплений, а тут такий спектр ароматів нових відкрився! Ну понудило пару раз, так то ж треба! а то якось несерйозно – вагітна і не нудило зовсім :) Ну лягати, вставати, перевертатись було тяжко, так зате скільки нових акробатичних вправ виходило при вдяганні шкарпеток! Ну малявка давала жару – то по ниркам, то по печінці, так це ж добре! значить і печінка, і нирки, і малявка на місцях! Загалом я пузом тішилась і носила його з гордістю (Тільки під час сесії робила вигляд більш блаженним, аніж гордим – викладачам це було більше до душі, а мені краще до заліковки відповідно.)

Щось я розписалась. Отож далі вже коротенько (принаймні спробую). На 38-му тижні моя лікарка наполягає на явці в пологовий «с вєщамі» по причині сідничного передлежання донечки з подвійним обвиттям пуповиною. За час півтора тижневого лежання в патології я здружилась з купою «сідничок» (так ми себе називали, завдяки положенню діток), а вставання з ліжка, продавленого чи не до підлоги, дуже розвинуло винахідливість.

На черговому обході виявилось, що я не на 38-му тижні, а на 40-му. І що світить мені КР. А далі тягнулись дні невідомості та дезорієнтованості… То в користь КР давали 60 відсотків, то професор після огляду давав 75% за природнє. То у мене «хороший таз», то «помірно завужений». То «буде КР», то «попий касторки і родимо вночі». То «звісно природні якщо хочеш», то «природні дуже зашкодять дитині в твоєму випадку». Бла-бла-бла… В цей період неймовірно підтримувала переписка з малечівськими дівчатками, які вселяли надію, обіцяли що все буде гуд і взагалі налаштовували на позитив. Низький вам уклін Riki_tiki_tavi, Vesta*, tusij, Щаслива зірочка, Nataly^, Ліньтяйка (ця жіночка взагалі вела прямий репортаж з моїх СМ у своєму щоденнику :) ) та всім-всім хто відписував на форумі та передавав вітання! Дні йшли, сусідки по палаті мінялись. Я вже погодилась на КР, але чекала ще вердикту від професора, таємно чекаючи якихось перейм чи відходження вод…

Ось настав цей день. 23 лютого УЗД показало маловіддя і ввечері мені натякнули, що краще я би вже нічого й не їла. 24 лютого о 10-ій годині я влізла на крісло перед професором, а о 10-10 (так-так, колупався в мені так скрупульозно :36_17_1: ) почула «Операція о 10-45. Ви чуєте мене жіночко?». Я радісно пискнула «Ага!» і помчала збирати речі, забувши свого рушничка. Радісно, бо я нарешті вже знала – так, сьогодні ми побачимось з донечкою.

Помахала ручкою однопалатницям :blush: , заспокоїла 20-ма гривнями санітарок, обурених кількістю моїх речей, і сміливо ступила в ліфт, який завжди віз «туди!» (тобто народжувати :) ). Як не дивно, та моя сміливість не вивітрилась навіть при вигляді операційної. Напевне така радість з приводу КР є неправильною, але я просто раділа тій визначеності, тому що це незрозуміле очікування завершується та швидкій зустрічі з донечкою.

Пірнула в те паперово-целофанове чудо (чит. сорочка) і потопала до столу. Поки мене там мазюкали по пузу і засовували усілякі катетери я розмовляла з Полінкою. Пояснювала політику партії :) Уже й не пам»ятаю точно що саме я лепетала, щось таке напевно: «Плани помінялись. Можеш забути про все те, що я тобі говорила за терпіння під час проходження родових шляхів, про біль та дискомфорт. Тебе просто дістануть з хатинки і все. Я тебе попрошу чемно йти до дяді в руки! Тобі може буде страшно й незрозуміло, бо я ж тобі розповідала за інакше, але ти не бійся! Я спатиму, але ти знай – мама поруч і дуже-дуже тебе любить! Отак спить але любить! Не бійся крихітко, тільки не бійся…». Далі стало трошки млосно, останнє що пам»ятаю, то слова професора – «Всім приготуватись, у нас 1,5 хвилини». На відміну від наркозу який уже був в моєму житті (страшнуватенького такого)– цього разу я дійсно спала і мені навіть нічого не снилось. Оце вам і усі мої роди :) Бліііін, а так думала-гадала чи буду я матюкатись під час перейм :)

Прийшовши більш-менш до тями на столі я видавила із себе «І що там по Апгар?», а потім» А волоссячко має?»… Почула «7-8. Має...». Думаю зайве казати, що на мене дивились як на трошки чудненьку :wacko3: Я задоволено зітхнула «Ну й добре, значить недарма мене печія так діставала по ночам» і анестезіолог вирішила, що я готова транспортуватись до палати.

Не можу згадати скільки часу пройшло до зустрічі з Полінкою. Здається годинка, чи й менше. Чесно – я не зрозуміла спершу, що цей згорточок – вона! А от коли через 2 хвилини вона присмокталась до грудей, то я з круглими очима пробелькотіла до мед сестрички «це що – МОЄ?» :) Ну звісно що так! Моя! МОЯ! Бо інакшою вона і не могла бути, тільки такою красунею-кнопулькою! Зізнаюсь, що за 10 хвилин на мене найшла паніка і я попросила забрати її. А наступного дня я вже не хотіла її віддавати, бо доня солодко спуняла біля мене. Напевне тому на третій день мене перевели в звичайну палату, вручили підгузники та суміш, а заодне й крихітне чудо, з яким я спершу ну зовсім не справлялась. Та наступного дня я вже зуміла вдягнути підгузник менше ніж за 10 хвилин і навіть за пеленати доцьку :) А далі…
… а далі я зараз кнопаю цей текст і обіцяю собі не перечитувати його і не переписувати, а опублікувати як є. А Полінка дивиться на мене своїми очиськами і цілковито зі мною погоджується. А то почну зараз переправляти, доповнювати і думати що ж я ще впустила...

Скажіть мені – як це так що її не було? Як світ існував без неї? Цього не може бути, бо здається що сонечко тільки для того й є щоб гріти їй щічки…

Дівчатка, дорогенькі, природні пологи чи кесареве – основне, щоби дитинка була здорова. А ви зі всім справитесь, все подолаєте – чи то післяопераційні болі чи під час природних пологів. У моєму випадку виявилось, що КР було єдино-правильним рішенням і хвала Господу Богу за те, що на моєму шляху до Полінки трапився цей чудо-професор Маркін :36_15_42: !

Бажаю всім щасливих пологів і здоровеньких діточок! Ми, а особливо вони – того варті!

Повідомлення відредаговано CoH9I: 04 квітень 2010 - 21:59

My Signature
Зображення

Отцом может стать каждый, а вот звание "любимого папочки" надо заслужить...
  • 98
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюшечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 04 квітень 2010 - 22:08

Правильно, головне настрій щоб був оптимістичний! Ви молодці з донечкою! Тепер ростіть здоровенькі і щасливенькі, а головне і надалі так оптимістично крокуйте по життю і все буде добре :18_1_36:
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 квітень 2010 - 22:09

Дякую тобі Сонечко за такий світлий і приємний допис.Сміялась і плакала одночасно.Нехай Бог береже вашу сім"ю
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Біла Троянда 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 04 квітень 2010 - 22:14

Ви молодчинка!Хай впродовж всого життя Вас супроводжує такий оптимізм!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 квітень 2010 - 22:42

ооооооо!!!!!! Нарешті я дочекалась твоєї розповіді!!!!!!!!
Ти молодчина що до всього ставишся з таким оптимізмом і гумором!!!
Міцного здоров"ячка Поліночці і всього найкращого вам!!!!!! ;)
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nataly_diz 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 квітень 2010 - 22:56

Я і не сумнівалась,що читатиму твою розповідь із захопленням!!!!!!!!!!! :18_1_36:
Ти кльова і доня твоя чудо!!!!!!!!!
Все у вас буде гаразд,це точно!
Скоро,на форумівці,десь в парку;),ми познайомимося!!!!!!!Ти і в житті така пріколістка і розумниця?За словом не лізеш в кишеню?я трішки торможу в тому смислі,тому і досі не написала своєї розповіді,певне.
ЗДОРОВ"Я тобі і Полінці!!!!!!! :kiss:
My Signature
Зображення
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Riki_tiki_tavi 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 квітень 2010 - 23:28

Ну Соня, ну й писака!!! суперова розповідь, я й не сумнівалась, що вона була такою :)
Приємно ще й було свій нік побачити в ній)))))
Бажаю вам з Полькою багато здоров,ячка, бо то і справді основне, тобі і таткові від Полінки багато посмішок :), а вас хай доня щодня радує новими і новими досягненнями :)
Ну, і бажаю вам спільних гулянь з Рікі_Тікі_Таві та Веронічкою)))
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 06:59

Молодець. Розповідь просто чудова. Нехай Полінка росте здоровою, а вам багато терпіння що виховати її .
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 08:13

Щаслива зірочка, та от вирішила не тягнути з розповіддю:) а то чим далі тим більше ліньки би було:)
Nataly^, спасибі! я старалась не старастись, може тому розповідь і вийшла нормальною:) парк, формівка, знайомства - мммм..:)
Riki_tiki_tavi, ну мені на Малечі без твого ніку ніяк:) тобі ж завдячую тм що я тут:)
poiu, спасибі, терпінням буду запасатись, бо наразщі вона ще ттт чемненька:)
Зоряна05, оптимізму не завжди є:) але для того й розовіді такі, щоб саму себе в тонусі потримати
бережаночка, дякую! і твоїй родині тільки найкращого!
Ксюшечка, дякую за гарні слова! і вам сторицею!
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 09:10

Дякую за таку позитивну розповідь! Я теж через таке пройшла, бо сиділи на дупці і мали КР.
Здоров'я вам і Поліночці!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 05 квітень 2010 - 09:31

Можу абсолюнто впенено сказати, що це одна з найкращих і найпозитивниших історій про пологи!
Ні на хвильку не пошкодувала, що прочитала так багато букав :)
Ти молодчинка і велика розумничка!
Здоров"ячка тобі і донечці!!!
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дика пантера 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 09:53

Після твоєї розповіді всі побоювання щодо родів тікають десь далеко-далеко!!!! Дякую за таку оптимістичну розповідь!
My Signature
Зображення]Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Berezneva 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 10:13

так легко читалась розповідь! Дякую :)
Впевнена, що рішення було правильним!
Бажаю вам двом здоров`я!
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 10:38

Рижуля, ого! компліман від весняної симпатії формуму, то вам не абищо:)
Дика пантера, значить одне з основних завдань цих ессе - розвіяти страх та вселити спокій і впевненість - виконано:) Дякую!
Berezneva, як і у вас:) І вам з Катеринкою та татусем - щастярадостіздоров"я!
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   віталія 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 11:33

Дуже легка і оптимістична розповідь - і сміялясь і плакала водночас! Здоров"я Вам та Вашій доні!!! :dance:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Amanda 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 12:22

Супер-супер-супер-супер! :dance: Чудова розповідь! Дякую за те, що поділилася часточкою свого щастя!

І всі оті неприємності під час вагітності- то такий дріб"язок, коли тримаєш на руках СВОЮ єдину і неповторню лялю, пра?

Всього найкращого Тобі і Поліночці!
My Signature
Зображення

Ніц так не красить жінку, як пергідроль... :)
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 12:44

Розповідь одна з найнайкращих. Мені так цікаво було прочитати.
От за що тебе люблю, що у всьому ти знаходиш позитив, до всього з гумором ставишся і так невимушено.
І себе тут знайшла в розповіді, приємно. А те, що не відписувала, вибач, в мене вічно грошей на поповненя не вистарчає, біднячка.
Ти права, головне, що всі живі здорові, а шовчик, то наша годість в певній мірі.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lile4ka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 05 квітень 2010 - 12:48

Дякую за мега-позитивну розповідь!!!
Тепер мені не страшні ні природні пологи ні кесарський!!
Ростіть здоровенькі!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ananaska 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 13:15

З таки задоволенням читала розповідь. Супер!!!!!!! Стільки позитиву, стільки гумору...Молодчинка!!!!
Майбутнім мамусям обов'язково треба почитати, не страшно буде йти родити.
Щастя, здоров'я , злагоди вашій сім'ї.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 квітень 2010 - 14:00

Це хороша і дуже позитивна історія. Радійте одна одною і все тоді буде добре
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн