Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Ех, це нестерпне чекання... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Ех, це нестерпне чекання... Для тих, кому дуже важко дочекатися зустрічі з малятком в останні тижн Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Солошка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 03 квітень 2010 - 20:02

Дівчатка на останніх місяцях вагітності! Створила цю тему, бо самій залишилось декілька днів чи тижнів до завершення цього прекрасного періоду у житті кожної жінки - вагітності. Тому як ніхто розумію, як складно чекати зустрічі зі своєю дитинкою наприкінці цих довгих і складних 9-ти місяців, як це кожного дня надіятись, що тренувальна перейма перосте у початок справжніх пологів і скажу чоловікові що пора їхати у пологовий... а потім, як прикро розчаровуватись, коли розумієш що ще не час... :acute:

Словом, завдяки цій темі, пропоную перетворити це несерпне чекання в неповторний період, бажаю кожній жінці насолоджуватись цими останніми днями і готуватись до зовсім іншого періоду в житті, періоду, де існує не просто вагітна жінка, а мама і її дитинка :18_1_36:
УСПІХІВ ВАМ ДІВЧАТКА, надіюсь ця стаття допоможе вам прожити ці тижні у хорошому настрої і з величезним задоволенням :36_15_38:

ОЧІКУВАННЯ ЗАТЯГУЄТЬСЯ

Період вагітності з 37 до 38 тижнів, як правило, найбільш сладний як в емоційному так і в фізичному плані. Страхи посилюються, тривога зростає, накопичується втома від ваги і величезного животика, від безсонних ночей, від запитань :"Ну як ти, ще ні?", або "Ти ще не народила? А чого?". Втома від тренувальних перейм і надій, які вони викликають. Кожне скорочення матки викликає бурю емоцій - ВОНО :yahoo: . І знов мимо :cray:
Тому дуже часто саме в цей період майбутніх матусь огортає сум. Зазвичай такий стан проходить зразу ж тоді, коли наступає ця довгоочікувана подія, та інколи цей стан переростає у післяродову депресію, а це вже зовсіи погано. Тому боротися з негативним настроєм потрібно з початком його виникнення.

Ось декілька рекомендацій відносно того, як побороти тревогу, і спробуєм з ясувати, чому поява на світ малюка затягується.

Малюк страждає?
Причин, чому пологи не наступають у термін, безліч. Найчастіше це банальне неспівпадіння розрахунків лікаря фактичним даним. Так, на приклад, 40 тижнів, як правило, рахують від дня останньої менстуації, часто фіксується нестабільний цикл тощо. Ось чому переношення вагітності протягом двох тижнів не викликають у лікарів тривоги. Насправді, переношеною є вагітність після 42 тижня.

Миєм підлогу, гризем горіхи

Існує немало способів прискорити пологи, від медичних до народних. Серед найпоширеніших - миття підлоги, ходіння по сходах, секс, в кінці кінців... Але не вартує виконувати все те, що радять вам подруги і бабусі ,краще порадьтесь із своїм лікарем. Хоч існує один зовсім безпечний та ще й корисний спосіб - грецькі горіхи :shok: , адже окрім цього вони покращують лактацію у породіллі.

Думайте про хороше

Нерідко жінку переслідують страхи стосовно здоров я дитинки, особливо коли вагітність з ускладненнями. В такому випадку є дуже ефективний метод. Закрийте очі і... уявіть свого малюка. :15_5_11: Перерахуйте всі пальчики на ручках і ножках, подивіться на його малесенький ротик і розумні оченята, уявіть як він усміхається... :15_5_12: Зафіксуйте цю картину у своїй пам яті і кожен раз коли вас турбуватимуть погані думки, нагадуйте її.

Не замикайтесь у собі

Пам ятайте, що саме зараз у вас є маса вільного часу, яке після народження дитини появиться дуже нескоро. Звичайно, не варта реалізувати все, про що ви мріяли останнім часом, але і рвхувати хвилини, прислуховуватись до власного тіла і кожної кольки, також не потрібно... відволікайтесь від свого стану, розмовляйте з друзями на власні теми і час пройде набагато швидше.

Ви відповідаєте не тільки за себе, але і за малюка

Не потрібно сумувати. Поговоріть з пузиком, розкажіть як ви його чекаєте, як вам хочеться його обійняти, взяти на руки. В кінці кінців пообіцяйте малюку що-небудь. Загалом використайте всі методи, щоб виманити вашого партизана на світ божий :15_1_55: .

Згадайте про дозвілля

Модливо ви давно хотіли подивитися якийсь фільм, чи прочитати цікаву книгу? Зараз у вас є можливість реалізувати багато планів (само собою якщо це не стрибки з парашутом чи плавання на байдарці :rofl: ). Спішіть не народити, а зробити те, що давно задумали:)

Вагітність - однин із найщасливіших моментів вашого життя. Дитинка завжди з вами, при цьому не треба думати чим її нагодувати, чи в що одягти :rofl: . Та й ставлення до жінки, яка очікує малюка, і до новоспеченої мамочки, як не прикро, далеко не одинакові. :unknw: Зараз вся увага зосереджена на вас, а потім вся увага буде належати вашому малюку.
Існує безліч способів вбити час, але чи варта це робити? Адже він і без того швидкоплинний... Живіть цим днем, насолоджуйтесь кожною хвилиною, кожною миттю, тим більше що ще жодна дитинка не залишилась у мамі і довгоочікувана хвилина обов язково настане. Ваш час обов язково прийде. Радійте, і нехай весь світ вам зазадрить!

Легких вам пологів і нехай вас і ваших діток береже Бог!

:36_1_66:
My Signature
Зображення
  • 24
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галчонок.ua 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 квітень 2010 - 12:05

класна стаття :)
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2010 - 17:20

Галчонок.ua, це я в журналі спецвипуску "Мой ребенок" викопала і переклала:) дійсно дуже класна:) але пора нам вже в пологовий;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Олічка333 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 квітень 2010 - 13:05

Дякую за статтю! :36_1_11:
Ми вже теж дуже-дуже чекаємо на нашу малесеньку донечку. Вже дуже хочеться її побачити, взяти на ручки. Але з іншого боку - це ж такі приємні і незабутні відчуття коли вона рухається в животику, виставить кулачок чи ніжку. Це дійсно той час яким треба насолоджуватися, а малятко появиться тоді коли саме вирішить це робити :unknw:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МаленькаКсюшка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 01 травень 2010 - 14:57

класна стаття.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Oks@n@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 червень 2010 - 13:16

Дякую за статтю! Ну вже дуже хочеться побачити своє малятко!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   indipes 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 03 червень 2010 - 13:27

Солошечка ця стаття як ніколи вчасно!!!! Хоч і так намагаюсь весь день відволіктись, але ці постійні дзвінки: Ну що там? а там глухо як в танку :unknw: і що тут зробиш :rofl: будем чекати!!!!!
My Signature
Зображення
Чем лучше мы поймём свою роль в процессе взросления, тем проще нам будет быть теми родителями, которые нужны нашим детям
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Oks@n@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 червень 2010 - 13:38

indipes, мене вже телефонні дзвінки просто вимотують, інколи просто їх ігнорую. А на запитання: ну як самопочуття? всі чекають відповіді, що мені погано, все болить, а я всім на зло кажу - прекрасно, хоча так воно і є, ніяких предвісників (((
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   indipes 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 03 червень 2010 - 13:56

Перегляд повідомленняOks@n@ (3.6.2010, 14:38) писав:

indipes, мене вже телефонні дзвінки просто вимотують, інколи просто їх ігнорую. А на запитання: ну як самопочуття? всі чекають відповіді, що мені погано, все болить, а я всім на зло кажу - прекрасно, хоча так воно і є, ніяких предвісників (((

я так само, почуваю себе просто прекрасно. Іноді просто переживаю, щоб з дитинкою все було добре, а так все супер :unknw: може це і добре. Намагаюсь багато спати і відпочивати. Минулого тижня животик хавап і різало в поясниці, а цей так наче мені ще тижнів 10 почуваюсь :rofl: Телефон теж не дуже дістав, більше дістають поради дівчат, які жодного разу не народжували і які поводять себе як суперексперти в цій справі :hi: але на щастя бачу їх рідко :wacko3:
My Signature
Зображення
Чем лучше мы поймём свою роль в процессе взросления, тем проще нам будет быть теми родителями, которые нужны нашим детям
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Пушинка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 червень 2010 - 22:59

Ого, ти ще також не народила... ми також в очікуванні дива, почуваю себе прекрасно, вся родина кожного ранку робить "обдзвон" чи я ще в дома, на вулицю вийду, то всі знайомі мене в роддом заганяють. Блін, дратує. Тепер собі думаю, що ніколи не зачіпатиму вагітну жінку з ідіоцьким запитанням типу: "Ну що коли ти там?", "Скільки можна ходити?", "Ти ще не родила?" і т.д...
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 червень 2010 - 10:14

дівчатка, ви молодці що чекаєте, я до родів була дуже нетерпляча і навіть коли створювала цю темку в глибині душі вірила, що народжу скоріше терміну... але очевидно мені потрібно було самій навчитись терпіння, минародились аж вкінці 42!!!! тижня;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Terry17 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 20:43

СОЛОШКА, щиро вдячна за статтю!!! :unknw:
У мене закінчується 40 - ий тиждень, а мене, вибачте, усі вже дістали! :unknw:
Кожного дня дзвонять з питаннями: "І що?", "Як то ще не народила? А що лікарі?", а найгірше, коли починають підтримувати так, наче я не в очікування народження донечки, а маю смертельну хворобу. Наприклад, ви там тримайтеся, не втрачайте надії, ми за вас молимося і таке інше. Дратує страшно!!! :blum1: Розумію, що за мене хвилюються близькі, але краще без такої турботи.
Я два дні нервувала, а тепер заспокоїлася і набралася терпіння!!! Все відбудеться тоді, коли має бути!
Звісно, ДУЖЕ хочеться вже обійняти свою дівчинку, але нехай сама вибирає час для появи на світ, а я буду виховувати у собі терпіння. З її появою мені знадобитбся воно! :shok:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yuli4ka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 серпень 2010 - 12:10

Перегляд повідомленняTerry17 (19.6.2010, 20:43) писав:

У мене закінчується 40 - ий тиждень, а мене, вибачте, усі вже дістали! :bye:
Кожного дня дзвонять з питаннями: "І що?", "Як то ще не народила? А що лікарі

Мені ще до сорокового тижня відносно далекувато, а дзвінки з подібними запитаннями вже теж починають дратувати. Я як беру трубку зразу внутрішньо собі говорю: "спокойствие, только спокойствие". Ну раз дзвонять, значить переживають за мене і хлопчика :hi:
Вчора була у лікаря, вона каже: все, можна народжувати. А я би й рада поскоріше, та як? Кажу, буду мити підлогу, а вона застерегла, що це не метод, бо води відійдуть, а на перейми миття підлоги не впливає і тоді доведеться стимулювати. Так що, напевно, треба набратись терпіння і чекати - всьому свій час :air_kiss: Справді влучна назва темки. Ех, це нестерпне чекання...
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Фата Моргана 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 13 серпень 2010 - 12:18

Перегляд повідомленняYuli4ka (13.8.2010, 13:10) писав:

Мені ще до сорокового тижня відносно далекувато, а дзвінки з подібними запитаннями вже теж починають дратувати. Я як беру трубку зразу внутрішньо собі говорю: "спокойствие, только спокойствие". Ну раз дзвонять, значить переживають за мене і хлопчика :bye:
Вчора була у лікаря, вона каже: все, можна народжувати. А я би й рада поскоріше, та як? Кажу, буду мити підлогу, а вона застерегла, що це не метод, бо води відійдуть, а на перейми миття підлоги не впливає і тоді доведеться стимулювати. Так що, напевно, треба набратись терпіння і чекати - всьому свій час :air_kiss: Справді влучна назва темки. Ех, це нестерпне чекання...

Дівчата, а я вам заздрю, я синочка народила майже рік назад. І якраз рік тому так само "дьоргалася", ну коли вже... Повірте, ви ще будете за цим сумувати, це найсолодше чекання в житті. Легких всім пологів!!!!
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ruslana Nova 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 серпень 2010 - 15:47

І я вже з дня на день чекаю...39тиж., але відчуваю, що до вказаної дати не дотягну, бо вже не перші роди...Спека так погано впливає на самопочуття, що вже й хотілося б раніше терміну народити. Вже й торби приготовлені...Трохи страшнувато, бо хотілося б чим поскоріше відстрілятися...але як прийдеться довго мучитися???... Хоча чоловік заспокоює і втішає, щоб не спішила... щоб краще потішитися цими безпечними днями, а то сірі будні ще достануть...
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мурашка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 серпень 2010 - 03:17

а мене дратувало,коли родичі/знайомі телефонували на стаціонарний номер і коли я піднімала слухавку казали:"О...як ти..ще вдома?"..ні..то мій голос залишився,а я в пологовому...діставало то..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 серпень 2010 - 08:28

І я приєднуюсь до нетерплячих! Від 37 тижня ходжу і чекаю, а може вже? Якби не ця жара то напевно була б терплячіша, а то невиносимо :( . ХОЧУ В ПОЛОГОВИЙ!!! Ага на рахунок миття підлоги, я от бульбу мотикою на днях копала в позі зю :D і ніц, ніяких вод :( .
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дика пантера 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 серпень 2010 - 14:55

В мене теж така вже не терплячка. З одного боку страшно, а з другого вже хочеться тримати свою донечку на руках
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   *marta* 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 серпень 2010 - 18:50

а мен1 л1карка сказала, що найкраще було б родити до 38 тиждня, так як в мене кровоплин спов1льнений. А я ще й дос1 дома, от форум не покидаю, 1 все чекаю.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Форумлянка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2010 - 10:44

А я спеціально всім "зацікавленим" сказала ПДП з запасом: мовляв, народжувати мені в кінці серпня-на початку вересня. Щоб не діставали дурними запитаннями. Думаєте, допомогло? Щасссс... Ще з початку серпня почалися щоденні дзвінки: ну що там? "Дорога родина" видзвонює щодня, а то й по кілька разів, незважаючи на запевняння, що як тільки, то ми їх зразу повідомим. Вже й чоловік з того всього почав мене підганяти, видно йому теж набридають... Ну а що я зроблю?! Стимулюватись не хочу - маля собі краще знає, коли виходити...
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему